MENIU

3 zodii de femei care te vor iubi toată viaţa. Orice bărbat şi le doreşte!

3 zodii de femei care te vor iubi toată viaţa. Orice bărbat şi le doreşte!

Sunt iubitoare si stiu cum sa faca fericit un barbat. Ba chiar ajung sa aiba senzatia ca viata lor nu are sens fara persoana pe care o iubesc. Ofera tandrete, pentru ca sunt foarte dragastoase, stiind sa isi rasfete partenerul. Cu alte cuvinte, sunt femei pe care orice barbat si le doreste.

Iata in ce zodii sunt nascute cele mai iubitoare femei:

Pesti

Nativa din zodia Pesti iubeste neconditionat si stie sa ofere dragoste cu aceeasi placere cu care o primeste. Adora gesturile romantice, pe care le face cu mare placere. Iubeste profund si isi manifesta dragostea foarte expresiv, uneori chiar in versuri. In dormitor este pasionala, fiind in stare sa ii satisfaca partenerului toate fanteziile.

Taur

Femeia Taur presara zilnic romantism in calea persoanei iubite. E calda si placuta si cucereste prin gesturi marunte. Are un apetit sexual foarte mare si are continua nevoie de mangaieri si dezmierdari pe care le ofera la randul ei intr-un schimb reciproc-avantajos.

Balanta

Saruturile sale sunt intense, dar in acelasi timp romantice si pasionale. Balanta este capabila sa faca orice pentru ca partenerul ei de viata sa fie fericit. Pentru ca fara dragoste ea nu simte ca traieste cu adevarat. Este idealista si visatoare si viseaza la o relatie armonioasa, scrie ele.ro.

Mai multe articole despre:
horoscop cele mai bune femei