MENIU

3 zodii de femei care ştiu cum să atingă un bărbat şi să-l înnebunească

3 zodii de femei care ştiu cum să atingă un bărbat şi să-l înnebunească

Mangaierile si sarutarile lor transforma orice barbat in sclav pe viata. Vorbim despre femeile care sunt adevarate amazoane si care au talentul de a suci mintile barbatilor. O noapte de amor cu una dintre aceste femei nu se uita niciodata.

Iata in ce zodii sunt nascute femeile care stiu cum sa atinga un barbat ca sa-l innebuneasca pentru totdeauna:

Leu

Nativa Leu are un talent aparte atunci cand vrea sa-si arate afectiunea pentru un barbat. E atenta la fiecare detaliu si transforma o noapte de dragoste intr-un adevarat spectacol cu artificii. E suficient sa simta ca un barbat e interesat de ea si daca il place si ea, niciun cuvant si nici o atingere nu vor fi prea mult pentru a-l aduce in dormitorul sau. Pune mare pret pe simtul tactil, palmele sale fiind o zona foarte erogena.

Fecioara

Femeia nascuta in zodia Fecioara este o maestra in arta seductiei. In primul rand, te atinge din priviri. Si te cucereste iremediabil. Stie cum sa te faca sa iti doresti dragostea sa si intretine mereu viu focul pasiunii, fiind o excelenta manipulatoare in dragoste. Intotdeauna imbratisarea sa va avea un substrat erotic. Sarutul sau pe obraz va duce rapid spre o partida de amor intens de neuitat.

Citeşte continuarea pe ele.ro.

Mai multe articole despre:
femei femei atrăgătoare femei bune