MENIU

3 zodii de femei care au noroc de bărbaţi buni. Sunt ca pâinea lui Dumnezeu!

3 zodii de femei care au noroc de bărbaţi buni. Sunt ca pâinea lui Dumnezeu!

Multe femei se plang ca n-au avut noroc in viata sa gaseasca un barbat bun. Altele, in schimb, se pot numi fericite la acest capitol, fiindca au intalnit barbatul perfect, cel care le face sa se simta ca-n Rai zi de zi. Ce face insa diferenta dintre prima si a doua categorie? Ei bine, astrele sunt cele care stabilesc sansa in viata fiecaruia.

Iata, asadar, in ce zodii sunt nascute femeile care au parte de barbati iubitori si respectuosi:

Rac

Daca exista un barbat perfect pe lumea aceasta, sigur il intalneste si-l cucereste femeia din zodia Rac. Pentru ca orice barbat bun vrea o femeie calda, dulce, calma, o femeie care isi iubeste sotul si copiii. Si el la randul lui va oferi insutit dragoste, respect si fericire.

Balanta

Femeia din zodia Balanta este mereu in cautarea echilibrului in tot ceea ce face, inclusiv in viata personala, de familie. Nu are timp de jocuri si nici de drama, deci va cauta un barbat hotarat, unul care sa stie ce vrea si care sa ii ofere stabilitate. Si il va gasi relativ usor.

Capricorn

Femeia Capricorn are o inteligenta aparte si, totodata, o buna intelegere a psihologiei barbatilor. Acest lucru o ajuta sa intuiasca fara prea multa greutate care sunt barbatii buni si care sunt cei nepotriviti. Oricum, e binecunoscut faptul ca nu orice barbat are curajul sa se apropie de ea, scrie ele.ro.

Mai multe articole despre:
horoscop horoscop femei