MENIU

3 zodii de bărbaţi care fac TOTUL pentru iubita lor. Sunt cei mai devotaţi

Sunt devotati, iubitori, respectuosi, au o eleganta si un rafinament aparte. Vorbim despre barbatii speciali, cei care si-ar da si viata pentru persoana iubita. Ei sunt cei care stiu sa faca o femeie sa se simta adorata.

Iata in ce zodii sunt nascuti acesti barbati care fac absolut orice pentru femeia din viata lor:

Sagetator

Seducator, vesel si amuzant, barbatul din zodia Sagetator este un vesnic indragostit. Dar de iubit cu adevarat iubeste doar de 2-3 ori in viata, iar atunci cand o face, ar da totul pentru femeia iubita. Intr-o relatie el va fi mereu pe locul doi tocmai pentru a-si pune partenera pe un piedestal de unde sa poata fi admirata.

Taur

Barbatul din zodia Taur e ceva mai rece in relatii, insa doar atunci cand iubeste cu adevarat devine extrem de cald, de altruist. E intelegator si bland, iar femeia are parte de liniste alaturi de el. Si de iubire in toate formele ei.

Leu

Atunci cand iubeste, Leul devine o pisica blanda. Dintr-un orgolios si un narcisist devine cel mai altruist cu putinta. Isi dedica timpul si toata afectiunea persoanei iubite, pe care o face sa se simta ca o printesa care are totul la picioare, scrie ele.ro.

Mai multe articole despre:
horoscop horoscop bărbaţi