MENIU

3 zodii care vor fi părăsite în faţa altarului. GESTURILE care pun bărbaţii pe fugă

Sigur ai auzit multe povești ale unor femei care au fost părăsite în cel mai important moment, în fața altarului, din diferite motive. Astrele intervin și dezvăluie cazurile a trei zodii care se vor confrunta cândva în viață cu o astfel de situație. Nu o privi însă ca pe un lucru negativ, ci ca pe o lecție învățată.

Uite care sunt cele trei zodii părăsite în fața altarului!

Balanță

Femeia născută în zodia Balanță a visat de când era mică la cea mai frumoasă zi din viața ei, în care își va uni destinul cu bărbatul visurilor sale. Dorința de a ieși totul ca la carte o face să exagereze și să își iasă din minți la propriu, dacă observă orice detaliu nelalocul lui. Nu este conștientă de faptul că stresul ei întrece orice limită și că se poate transmite către ceilalți. Oricine ar încerca să o calmeze nu va reuși decât să înrăutățească situația.

Comportamentul total schimbat al nativei este e o noutate chiar și pentru cel care ar trebui să îi devină partener de viață. Acesta nu s-ar fi așteptat să o vadă vreodată în această stare, motiv pentru care i se conturează în minte unele semne de întrebare. Deși nu și-ar fi dorit să se ajungă aici, el se vede nevoit să o părăsească din cauza unor reproșuri ce vin din partea ei, chiar și în legătură cu lucruri mărunte, precum papionul strâmb.

Citeşte continuarea pe divahair.ro.