MENIU

3 zodii care merită totul. Trebuie tratate ca nişte prinţese!

3 zodii care merită totul. Trebuie tratate ca nişte prinţese!

Femeilor le place să creadă că li se cuvine totul. Aşa ar fi dacă şi ele ar da tot ce au mai bun. Puţine sunt însă cele pentru care merită să sacrifici totul. Şi ele trebuie tratate că nişte prinţese!

Iată care sunt zodiile care dau cele mai merituoase femei:

Taur

Femeia născută în zodia Taur este puternică şi loială, iubitoare şi capabilă să se descurce în cele mai vitrege situaţii. Are, aşadar, principalele atuuri ale unei femei ideale. Vorbeşte puţin, dar când o face, are opinii puternice şi argumente solide, imposibil de ignorat. Nu suportă nedreptatea şi are o capacitate superioară de a se sacrifica pentru cel de lângă ea. De aceea o şi place toată lumea. Este frumoasă şi devreme acasă, deci ce şi-ar putea dori mai mult un bărbat?

Rac

Cum să nu te sacrifici pentru femeia Rac când ea însăşi o face fără să aştepte nimic în schimb? Cum să nu îi oferi totul când o vezi atât de plăpândă, de bună şi de caldă? Pe cât este de sensibilă, pe atât este de puternică şi de dorit alături pentru toată viaţă. Dacă ai supărat-o are destulă putere să ierte chiar şi cele mai crude vorbe sau fapte. Felul în care îmbină emoţionalul cu raţionalul este pentru tine un miraj iar asta te determina să i te oferi trup şi suflet.

Săgetător

Viaţa alături de o femeie Săgetător este o bucurie continuă. Nici o zi nu seamănă cu alta, această nativă fiind extrem de jovială, de veselă şi de inventivă. Oferă totul fără rezerve, chiar şi haina de pe ea dacă crede că îţi trebuie. Dacă reuşeşti să îi câştigi încrederea, atunci ai parte de persoană perfectă, care merită tot ce e mai bun. Se spune despre ea că e bună că pâinea lui Dumnezeu, dar trebuie să mai ştii că iubeşte din toată inima, dar şi urăşte din toată inima.

Sursa: ele.ro

Mai multe articole despre:
horoscop zodii