MENIU

3 semne care îți arată că persoana din fața ta nu e tocmai inteligentă

Ați întâlnit vreo persoană nouă și nu vă puteți da seama dacă este sau nu inteligentă? Vă propunem, în articolul nostru, o listă de semne care vă vor ajuta să înțelegeți dacă persoana merită atenția dumneavoastră sau este mai bine să o evitați.

1. Incapacitatea de a dialoga.

Nu este vorba despre oameni închiși, dar despre cei care pot vorbi, dar nu pot auzi. Dacă interlocutorul vă întrerupe adesea, încercând tot timpul să vorbească doar el, vorbește mereu despre el însuși, atunci el nu este doar prost educat, dar și lipsit de inteligență.

Persoanele inteligente construiesc comunicarea pe baza respectului reciproc.

2. Lipsa de dubii, în general

Oamenii prea încrezători în sine sunt lipsiți de minte. Nesiguranța în propriile forțe, a corectitudinii alegerii sunt niște caracteristici ale oamenilor inteligenți. Prostii sunt cei mai inteligenți și cei mai buni în toate. Ei sunt siguri de acest lucru!

3. Lipsa de nuanțe

Gândesc întotdeauna doar distinctiv.Ei nu pot percepe care este „mijlocul de aur”. Pentru ei există doar două laturi diametral opuse: „da” sau „nu”, „bun” sau „rău”, „negru” sau „alb”. Din cauza acestei trăsături ei nu prea-i pot înțelege pe alții.

Ei nu pot da sfaturi, pentru că nu pătrund în esență. Sunt prea direcți și nu se prea gândesc înainte de a spune ceva.

sursa

Mai multe articole despre:
prostie inteligenţă