MENIU

3 morți într-un accident extrem de violent pe DN2, după ce o motocicletă și o bicicletă s-au ciocnit - Imagini dramatice

Accident grav DN2
Accident grav DN2

Un grav accident rutier a avut loc, sambata seara, pe DN2. Trei oameni au murit după impactul violent dintre o motocicletă și o bicicletă. Impactul a fost atat de puternic incat trupurile victimelor au fost aruncate pe camp, conform imaginilor furnizate de politie. Traficul rutier pe DN 2 este in blocat pe ambele sensuri de mers. Pe bicicletă se afla o femeie în vârstă de 58 de ani, iar pe motocicletă erau soț și soție, el de 47 de ani, vârsta femeii nefiind încă stabilită. Urmeaza informatii si imagini cu puternic impact emotional.

"La data de 22 iulie, în jurul orei 19:00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Neamț au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier pe DN2-E85, în afara localității Gherăieștii Noi.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, între o motocicletă pe care se aflau 2 persoane și o bicicletă ar fi avut loc o coliziune, în condiții ce vor fi stabilite în cursul anchetei.

Din nefericire, în urma evenimentului rutier, a rezultat decesul celor trei persoane.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier", relatează poliția.

Evenimentul rutier este cercetat de către organele abilitate sosite la locul producerii accidentului.

DN 2 încă este in continuare blocat.