MENIU

3 elevi reţinuţi şi unul internat la Psihiatrie, după ce și-au bătut crunt un coleg, într-un liceu din Arad

Momentul in care elevul a fost atacat de colegi (captură video)

3 elevi au fost reţinuţi şi unul a fost internat la Psihiatrie, după bătaia care a avut loc la un liceu din județul Arad. În filmarea postată de rețelele de socializare chiar de familia victimei se vede cum un elev este bruscat de un coleg, iar când se apără este atacat de alți 2 și lovit cu pumnii și picioarele, în timp ce alţii îi încurajează.

"În baza probatoriului administrat, faţă de trei minori au fost dispuse măsuri preventive, după cum urmează: minorul de 13 ani a fost internat la Spitalul Judeţean Arad - Secţia Neuropsihiatrie Pediatrică; ceilalţi doi minori care şi-au agresat colegul au fost reţinuţi pentru 24 de ore. Tânărul care a filmat şi ulterior distribuit imaginile a fost, de asemenea, reţinut. În cauză se continuă cercetările pentru săvârşirea următoarelor infracţiuni: ameninţare, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi lovirea sau alte violenţe, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Lipova", a transmis, miercuri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad.

Poliţiştii au deschis o anchetă la Liceul "Atanasie Marinescu" din Lipova încă de marți, imediat după ce părinţii victimei au postat pe o rețea de socializare filmarea care surprinde agresiunea

Şeful Inspectoratului Şcolar Judeţean Arad, Marius Gondor, declarase, pentru Agerpres, că în şcoală s-a înfiinţat o comisie şi are loc cercetarea disciplinară.