MENIU

2017, anul loviturilor financiare pentru 3 zodii. Fac bani pe bandă rulantă! Nimic nu le stă în cale

2017, anul loviturilor financiare pentru 3 zodii. Fac bani pe bandă rulantă! Nimic nu le stă în cale

2017 se prefigureaza a fi un an bun din punct de vedere financiar in special pentru trei dintre zodii, care au toate sansele sa dea mare lovitura a vietii lor. Fie ca joaca la LOTO si nimeresc toate cele 6 numere, fie ca se aleg cu jobul visurilor lor platit regeste, acesti nativi reusesc sa iasa din tipare.

Iata care sunt cele 3 zodii carora norocul le surade mai mult ca niciodata:

Leu

Puternicul Leu isi intareste si mai mult pozitia de lider, de data aceasta prin prisma castigurilor financiare care il vor propulsa in fruntea ierarhiei. Are o intuitie nemaipomenita, astfel ca va sti in orice clipa pe ce butoane sa apese pentru ca lucrurile sa iasa in favoarea sa. Investitiile vor da rezultate mai repede decat se asteapta, vor primi o suma de la care isi luasera deja adio si pe care o trecusera la pierderi.

REDUCERI LA eMAG! PROMOTIILE POT FI GASITE AICI

Sagetator

Astrele sunt de partea Sagetatorului in anul ce vine. E drept ca in prima parte nu prea va intelege mare lucru din banii pe care ii are in cont, insa din cea de-a doua jumatate a lui 2017 va fi fi pe val, deoarece va reusi sa intre intr-un proiect care ii va aduce castiguri intr-un timp foarte scurt. Nu ar fi rau sa treaca mai des si pragul agentiilor loto. Sunt sanse reale sa intre in posesia unui pot consistent.

Pesti

Noroc cu carul vor avea si Pestii in 2017. Anul se anunta banos, toate investitiile facute urmand sa aduca profit consistent inca din primele luni. N-ar fi de mirare sa primeasca si o suma consistenta ca urmare a unei mosteniri. Harta astrala ii contureaza un viitor luminos, astfel ca nu va trebui sa-si mai faca probleme din cauza banilor. Vor veni din toate partile, fara prea mare efort. Va urma o perioada perfecta pentru ei.

Mai multe articole despre:
horoscop horoscop 2017 bani 2017