MENIU

200.000 de turiști pe litoralul românesc, cel mai aglomerat weekend al sezonului - VIDEO

Este weekend plin de distracție la malul mării. Costinești și Eforie sunt cele mai aglomerate, dar nici Vama Veche nu duce lipsă de turiști care vor să petreacă și ziua și noaptea. Hotelierii estimează în jur de 200 de mii de turiști, fiind cel mai aglomerat wekeend din acest sezon. Nu lipsesc, însă, nici pericole. Sunt în continuare valuri uriașe, iar steagul roșu este arborat ăn anumite stațiuni. 

Românii profită de mini-vacanța de Sfânta Maria și petrec weekendul prelungit pe litoral. Cea mai aglomerată stațiune este însă Eforie. Prețurile mai mici la mâncare, cazare, dar la șezlonguri au determinat cât mai multe familii să aleagă plajele de aici.

Turiști mulți sunt și în Costinești chiar dacă oamenii spun că aici prețurile sunt ceva mai mari. Totuși, turiștii profită de vremea bună, stau la plajă și fac baie liniștiți, mai ales că marea nu mai este atât de agitată ca zilele trecute.

Reprezentanții din turism spun că acest weekend este cel mai aglomerat din sezon, vor fi 200 de mii de oameni la malul mării, iar mulți vor petrece aici și ziua de luni când vor avea parte de spectacole de Ziua Marinei.