MENIU

2 bebeluși blocați în mașină, la supermarket, salvații de pompieri. GAFA uriașă a tatălui

2 gemeni în vârstă de un an și trei luni au fost salvați cu ajtorul pompierilor dintr-o mașină încuiată, aflată în parcarea unui supermerket din Focșani. Încidentul care putea avea urmări grave s-a produs dintr-i gafă a tatălui, care a încbis ușa portbagajului cu cheie în interior.

Potrivit ISU Vrancea, pompierii militari au fost solicitați să intervină în parcarea unui supermarket din Focșani pentru deblocarea unui autoturism, deoarece doi copii gemeni, fată și băiat, de 1 an și 3 luni, au rămas blocați în mașină, transmite Mediafax.

 

Tatăl copiilor a sunat la 112, după ce a constatat că nu poate deschide mașina. Acesta, într-un moment de neatenție, odată cu cumpărăturile a lăsat în portbagaj și cheile mașinii.

După ce poliția ajunsă la fața locului și-a dat acordul, iar pompierii au spart geamul din partea dreaptă față, reușind astfel să deblocheze ușile autoturismului.

Pompierii atrag atenția că cei mici nu trebuie lăsați niciodată singuri în autoturisme, pentru că din curiozitate pot apăsa butoane care să declanșeze punerea în funcțiune sau pot fi expuși la pericole care nu pot fi înlăturate imediat.