MENIU

Ciot cu ciot se face autostrada. 150 de kilometri de drum, gata în acest an. LISTA

Autostrăzi sau cioturi?

Anul acesta ar putea fi gata 150 kilometri de autostradă, spun autoritățile, care vor să inaugureze "cioturi" de 3, 4, 9, 10, 15 km etc.

Anul acesta ar putea fi gata 150 kilometri de autostradă, conform estimărilor oficialilor de la Drumuri dintr-un raport întocmit pe data de 13 februarie pentru ministrul Transporturilor.

Asta nu înseamnă că traficul va fi deschis pe toate tronsoanele finalizate. De asemenea, pe anumite loturi programate pentru deschidere în 2017, constructorii stau pe loc din cauza problemelor birocratice iar pe altele nici măcar nu au început lucrările.

Prima autostradă ce ar putea fi inaugurată anul acesta este controversata secţiune de 15 kilometri din lotul 2 al autostrăzii Lugoj-Deva, potrivit economica.net. Mai exact, autorităţile se pregătesc să taie aici panglica în primul trimestru, adică până la finele lunii martie.

O altă secţiune din lotul 2 Lugoj-Deva, de circa 4,4 kilometri, ar putea fi gata până în august 2017, urmând ca restul lotului să fie finalizat până în martie 2020.

Mai multe articole despre:
autostradă autostrăzi