MENIU

13 alimente miraculoase care te ajută să scapi rapid de kilogramele în plus

13 alimente miraculoase care te ajută să scapi rapid de kilogramele în plus

Dacă vrei nu numai să fii frumoasă, ci şi sănătoasă, încearcă să incluzi aceste alimente în planul tău de dietă şi vei scăpa mai repede de încăpăţânata grăsime abdominală!

Iată cele 13 alimente miraculoase:

Cafea verde

Boabele verzi de cafea conţin acid clorogenic, care reduce absorbţia zahărului în tractul gastrointenstinal, arzând astfel grăsimile acumulate. Mai mult decât atât, acest acid stimulează activitatea metabolică a ficatului, făcându-l să ardă mai mult grăsimea. Poţi consuma o ceaşcă de cafea verde dimineaţa pe stomacul gol şi vei observa curând schimbări pozitive.

Mere

Merele sunt bogate în vitamine și antioxidanți, deci sunt un aliment ideal pentru a arde grăsimea abdominală. Pentru a obține rezultate notabile, mănâncă cel puțin 3 mere pe zi. Poţi dubla efectul magic dacă mânânci un măr sau fulgi de ovăz cu felii de mere pe stomacul gol.

Nuci şi migdale

Ambele au o concentrație mare de omega-3 și proteine. Mai mult, migdalele te ajută să controlezi zahărul și să îţi activezi metabolismul. Adaugă-le în salate sau consumă-le ori de câte ori simţi că îţi este foame în timpul zilei.

Citeşte continuarea pe eva.ro.

Mai multe articole despre:
dietă