MENIU

12 ani de la moartea Mădălinei Manole. NOI PROBE din anchetă: expertiza care schimbă datele problemei

Madalina Manole a murit in ziua in care ar fi implinit 43 de ani

S-au împlinit 12 ani de la moartea neașteptată a Mădălinei Manole, iar experții au ajuns astăzi la concluzii diferite de tot ceea ce se știa până acum. Mădălina Manole nu s-ar fi sinucis, ci ar fi fost omorâtă. Fratele artistei, singurul rămas în viață din familia sa, este și astăzi în război cu Petru Mircea, soțul Mădălinei, cel pe care l-a acuzat ani la rând că a împins-o spre suicid pe îndrăgita cântăreață. 

Pe 14 iulie 2010, în ziua în care ar fi împlinit 43 de ani, Mădălina Manole a fost găsită fără suflare în locuința sa din Otopeni. Moartea fulgerătoare și dureroasă a artistei ridică și acum semne de întrebare anchetatorilor.

Mădălina Manole a umplut stadioane întregi cu vocea sa de aur. În anii 90 atingea apogeul carierei, primea 3 discuri de aur și avea milioane de fani. O încercare dură, despărțirea de primul soț, a marcat-o însă pe artistă. După câțiva ani a apărut în viața sa Petru Mircea, cel datorită căruia, "învăț să iubesc din nou", povestea Mădălina Manole. Cariera începea iar să strălucească ... și la scurt timp a venit pe lume primul și singurul copil al artistei: Petru Junior.

Avea o carieră frumoasă, o familie și un fiu pe care îl iubea enorm. Totul s-a năruit la mai puțin de un an de la nașterea copilului. Mădălina a fost găsită în casă fără suflare. Rezultatele autopsiei au arătat atunci că artista ingerase o cantitate mare de otravă, care i-a fost fatală. În urma cercetărilor și după multe ipoteze luate în calcul, oamenii legii au ajuns la concluzia că "fata cu părul de foc" a vrut să se sinucidă.

Între familia artistei și soțul său Petru Mircea s-a iscat un scandal ce nu s-a încheiat niciodată. Părinții Mădălinei Manole și fratele ei a trebuit să suporte vestea că a plecat la ceruri, și i-au adus acuzații lui Petru Mircea pe care îl considerau vinovat pentru moartea Mădălinei. În ziua în care s-a împlinit un an de la moartea ei, familia și soțul s-au certat chiar la mormânt.

Mama artistei, Eugenia Manole s-a stins în 2017, iar tatăl său în 2020. Însă fratele ei Marian încă speră să se facă dreptate.

"Mi s-a transmis de curând ca nu am voie sa postez pe contul meu filmari sau poze cu copilul lui, cu copilul Madalinei, si cu insusi sora mea, artista Madalina Manole, pentru ca - vezi Doamne -  e ilegal", a afirmat fratele artistei.

Marian Manole a postat anul acesta un mesaj în care l-a acuzat din nou pe Petru Mircea că e un criminal și că în timp ce acesta se află în libertate, întreaga lui familie e în mormânt.

Petru Mircea și-a refăcut viața alături de o altă femeie după aproximativ 5 ani de la moartea artistei. Se pare că ar fi fost vorba chiar despre una dintre prietenele apropiate ale Mădălinei. Bărbatul este însă extrem de atent ca nimeni să nu afle detalii din viața sa personală.