MENIU

10 zile până la Black Friday 2015 – eMAG.ro vine cu reduceri de 25% pentru telefoane Samsung Galaxy

eMAG.ro vine cu reduceri de 25% pentru mai multe telefoane mobile de la Samsung, cu doar 10 zile înainte de Black Friday 2015.

Lista completă cu telefoane mobile Samsung de la eMAG.ro care au reduceri mari cu doar 10 zile înainte de Black Friday 2015 poate fi găsită AICI.

În continuare am selectat ofertele cele mai interesante disponibile în cadrul acestei promoții demarate cu doar 10 zile înainte de Black Friday 2015 chiar de către cei de la eMAG.ro.

eMAG.RO – Samsung Galaxy A5

Telefonul de la Samsung GALAXY A5 este unul foarte performant, are o garanție de 2 ani de zile, reducerea de preț ajunge la 33%, are o memorie de 16 Gb și viteză 4G. Oferta completă poate fi găsită AICI.

eMAG.ro – Samsung Galaxy A7

Un telefon foarte interesant și performant ce beneficiază de 28% discount chiar înainte de Black Friday 2015 de la eMAG.ro este Galaxy A7 care poate administra două cartele SIM în același timp, are 16 Gb memorie, 4G și un display de 5.5 inch. Oferta completă e disponibilă AICI.

eMAG.ro – Samsung Galaxy S6 Edge

Probabil cel mai râvnit și mai performant telefon mobil al momentului este Samsung Galaxy S6 Edge care beneficiază de o reducere foarte mare de la eMAG.ro, de 27%. Telefonul are o memorie de 128Gb și recunoașterea amprentei digitale. Toate detaliile și prețul le găsiți AICI.

eMAG.ro – Samsung Galaxy S5 Neo

Telefonul foarte modern și performant Samsung Galaxy S5 Neo are discount de 25%, e dotat cu un procesor performant Exynos Octa Core de 1600 Mhz și are un display de tip Super Amoled cu o rezoluție 1080x1920. Oferta completă e disponibilă AICI.

eMAG.ro – Samsung Galaxy S6

Printre cele mai apreciate telefoane este Samsung Galaxy S6 care are o memorie generoasă de 64 Gb și o reducere de 20% chiar înainte de Black friday 2015. Telefonul are un display cu diagonală de 5.1 inch, Quad HD Super Amoled. Prețul lui poate fi găsit AICI.

eMAG.ro – Samsung Galaxy S4 Mini

Un telefon foarte avantajos ca preț ce are și un discount de 17% în această perioadă este Samsung Galaxy S4 Mini, un telefon de dimensiuni reduse dar care păstrează toată calitatea produselor de la Samsung. Telefonul e dotat cu 4G și are 8 Gb memorie. Prețul exact poate fi găsit AICI.

eMAG.ro – Samsung Galaxy S5 Mini

Un alt telefon cu o ofertă interesantă, 16% discount, are Galaxy S5 Mini care are viteze de 4G și 16 Gb memorie. Telefonul are un display de 4.5 inch de tip Super Amoled și poate suporta un card MicroSD de memorie de până la 64Gb. Camera principală are un senzor de 8 Mp și cea secundară de 2.1 Mp. Prețul poate fi găsit AICI.

eMAG.ro – Samsung I8200 Galaxy S3 Mini

Unul dintre cele mai ieftine telefoane mobile performante de la Samsung are o reducere de 8% . Telefonul are o memorie de 8 Gb. Display-ul are 4 inch și folosește sistemul de operare Android 4.2. Prețul e disponibil AICI.

eMAG.ro – Samsung Galaxy S5

Telefonul mobil de la Samsung are o reducere importantă de preț de la eMAG.ro, chiar înainte de Black Friday 2015. Telefonul e dotat cu un display foarte performant Super Amoled Full HD, camera foto are o rezoluție de 16 Mp, iar cea secundară de 2MP. Prețul e disponibil AICI.