MENIU

10 nume de fete rare, cu semnificaţii deosebite

Se spune ca numele pe care il porti poate oferi indicii despre personalitatea ta. Tot mai multe mamici opteaza in prezent pentru nume de fete rare, mai putin intalnite, dorindu-si, bineinteles, ca „odrasla” lor sa fie unica in lume.

Dincolo de orice, fiecare parinte isi doreste ce-i mai bun pentru copilul lui, asa ca alegerea numelui perfect a devenit o indatorire. Desi, de obicei, mamele de baieti sunt mandre de „mama focului” si isi lauda „urmasii” pe oriunde merg , nici cele care au fetite nu se lasa mai prejos.

Asadar, daca urmeaza sa devii mamica de fetita si inca nu te-ai hotarat asupra numelui, iti propunem 10 nume de fete rare, care sigur vor fi pe placul tau:

Agnes

Un nume care nu este atat de popular pe meleagurile romanesti, asa ca poate fi oricand demn de luat in calcul. Numele, ce are origini grecesti la baza, inseamna puritate, sfintenie si gentilete.

Amedea

Alt nume cu influente grecesti de care te vei indragosti instant este, cu certitutine, Amedea! In limba greaca acest cuvint inseamna „dragostea de Dumnezeu”.

Aaliyah

Numele arabesti pot fi si ele o sursa necontenita de inspiratie, asa ca retine-l pe acesta! Cu o sonoritate si muzicalitate aparte, numele acesta va capta atentia tuturor.

Vezi mai multe pe Divahair.ro.

Mai multe articole despre:
nume fetiţă nume rar fetiţă