MENIU

10 motive pro şi contra noilor Samsung Galaxy A3 si A5

Samsung a lansat marti seară in Romania noua gama de telefoane din Seria A, gandita sa ofere un look premium si a carei principala atractie o reprezinta camera foto de 5 MP de selfie. GadgetReport.ro le-a testat pe amandoua la evenimentul Samsung, iar primele impresii au fost prezentate intr-un review.

Interesant este ca Samsung nu a lansat si varful de gama, modelul A7, probabil pentru a nu concura cu Galaxy Alpha, telefon care, potrivit unor surse, ar urma sa fie retras cat de curand pentru a-i face loc.

 

Impresii pozitive

  1. Telefoanele din seria Galaxy A au un look interesant, iar carcasa monobloc fabricata din aluminiu, sticla si plastic le ofera un aspect oarecum premium.
    2. Sunt subtiri si destul de usoare, iar constructia lor pare mult mai solida decat la telefoanele cu care concureaza.
    3. Principala atractie a telefoanelor Galaxy A o constituie camera de 5 MP de selfie. Va fi atractiva mai ales pentru cei care isi fac poze singuri, pentru a le posta pe retelele de socializare. Ai si o serie de aplicatii dedicate, Beauty Face Features, Rear-cam Selfie, Palm Selfie, Wide Selfie și Animated GIF, care permit realizarea de selfie-uri creative.
    4. Ambele modele, A3 si A5, vin cu tehnologia Ultra-Power Saving Mode care iti permite sa extinzi durata de folosire a telefonului la aproape 2 zile, chiar daca mai ai 30% din baterie.
    5. Fiind abia lansate, Samsung le va sustine cu update-uri de software si accesorii.

     

Vezi impresiile negative lasate de cele doua telefoane si primele clipuri video cu ele pe GadgetReport.ro