MENIU

10 milioane de măști pentru persoanele defavorizate, livrate luni Ministerului Sănătății

10 milioane de măști pentru persoanele defavorizate, livrate luni Ministerului Sănătății

 Compania care a câştigat licitaţia pentru producerea măştilor sanitare destinate categoriilor defavorizate a anunțat că va tramsite, luni, 10 milioane de bucăți. Anunțul vine la o zi după ce premierul Ludovic Orban a amenințat cu anularea contractului dacă livrarea nu se face luni. 

"În acest weekend, Ministerul Sănătăţii, prin Direcţia de Sănătate Publică, a deschis noi centre pentru primirea măştilor medicale. Naguma Medical Supply SRL va continua să distribuie măştile pe parcursul săptămânii, 10 milioane fiind livrate chiar astăzi. Măştile achiziţionate vor fi distribuite gratuit de către minister unui număr de 2,3 milioane de români din categorii sociale defavorizate", se precizează în comunicatul companiei.

Parte a grupului InteRo, compania Naguma Medical Supply SRL a câştigat licitaţia organizată de Ministerul Sănătăţii pentru livrarea unui număr de 115 milioane de măşti tip 3 PLY, oferind cel mai mic preţ, respectiv 0,64 lei plus TVA, pentru măşti medicale cu certificat de garanţie şi calitate, potrivit comunicatului.

Dumincă, întrebat despre măștile sanitare destinate persoanelor cu venituri reduse, premierul Ludovic Orban a declarat că va cere rezilierea contractul dacă cei care au câştigat licitația nu livrează luni produsele.


Mai multe articole despre: