MENIU

10 lucruri pe care trebuie sa le stii daca vrei sa stai cu chirie in Bucuresti

<p>10 lucruri pe care trebuie sa le stii daca vrei sa stai cu chirie in Bucuresti</p>

Anul universitar sta sa inceapa, iar daca ai ales sa urmezi o facultate in Bucuresti si nu vrei sa stai la camin, inseamna ca trebuie sa prospectezi piata imobiliara pentru a inchiria un apartament.

La prima vedere, lucrurile sunt simple, mai ales ca exista o multime de site-uri, care mai de care pline cu anunturi promitatoare. Totusi, odata ce incepi vizionarile, trebuie sa te pregatesti pentru diverse surprize, mai mult sau mai putin placute. Afla, in cele ce urmeaza, care sunt cele 10 lucruri pe care trebuie sa le stii daca vrei sa stai cu chirie in Bucuresti!

Inchirierea unui apartament din capitala - avantaje si dezavantaje

1. In primul rand, discuta cu parintii si stabileste un buget. Ai la dispozitie mai multe variante, cum ar fi inchirierea unei garsoniere pe care sa o imparti cu o prietena sau cu prietenul tau ori inchirierea unui apartament cu doua sau chiar trei camere, in care poti sta cu inca doua colege. In acest fel, costurile vor scadea simtitor.

2. Cauta anunturi pe cat mai multe site-uri si chiar si in ziare. Realizeaza o lista cu cel putin zece optiuni, pentru ca nu strica niciodata sa ai de unde alege. In plus, este posibil ca unele anunturi sa nu mai fie valide, intrucat inaintea inceperii anului universitar, cererea este foarte mare si apartamentele de inchiriaza rapid.

3. Alege, in functie de buget, anunturile care prezinta apartamente mobilate sau pe cele in care se specifica faptul ca sunt nemobilate si / sau neutilate. Desigur ca acestea din urma vor avea o chirie mai mica, insa va trebui ca tu si eventuala ta colega ta de apartament sa aduceti cele necesare. De asemenea, chiriile sunt mai mici in cazul apartamentelor in care exista obiecte de mobilier vechi. Asadar, trebuie sa te gandesti care este varianta avantajoasa in cazul tau.

Citește articolul integral pe divahair.ro.

Mai multe articole despre:
Bucureşti chirie apartament