MENIU

10 alimente care ajuta la slabit fara sa tii dieta

Vesnic chinuite de diete si reguli de nutritie pentru a se ridica la standardele de frumusete impuse de societate, multe femei ajung sa uite ca este posibil sa manance indestulator fara sa se ingrase si ca nu orice inghititura se depune direct pe solduri sau pe burtica.

10 alimente pentru slabit

1. Ciocolata neagra

Da, ai citit bine: ciocolata neagra te poate ajuta sa slabesti! Am inceput lista noastra de alimente care te ajuta sa slabesti cu acest produs pentru ca, mai mult ca sigur, te gandeai ca ea va contine numai alimente care nu prea iti vor face cu ochiul. Ciocolata neagra este foarte sanatoasa, contine antioxidanti si un cubulet din acest deliciu iti ajuta sistemul cardiovascular la fel de mult precum un pahar de vin rosu. In plus, ea este foarte satioasa si iti mai taie din pofta aceea de mancare pe care uneori iti este greu sa o controlezi. Secretul consumului sanatos de ciocolata neagra este sa te rezumi totusi la o singura bucatica sau, daca simti ca nu faci fata acestei provocari, sa nu depasesti un numar de doua cubulete!

2. Ouale

Mult timp, ouale au fost considerate daunatoare pentru cei cu colesterolul mare, insa de curand s-a descoperit ca acestea nu afecteaza grasimile din corp si nu cauzeaza probleme cardiovasculare. Bogate in proteine si foarte satioase, ouale sunt un mic dejun ideal, pentru ca nu vei mai simti nevoia sa rontai ceva intre mese. Mananca-le fierte, nu ochiuri, pentru a reduce consumul de grasimi. 

3. Legumele crucifere

In categoria legumelor crucifere intra: broccoli, conopida, varza sau varza de Bruxelles. Cu un numar foarte mic de calorii, aceste alimente pentru slabit sunt pline de fibre si vitamine, se digera incet si au chiar si un continut rezonabil de proteine. Iata inca un motiv sa consumi legume crucifere: se pare ca acestea sunt foarte eficiente si in prevenirea cancerului!

Articolul integral pe Divahair.ro.

Mai multe articole despre:
legume ouă ciocolată neagră