MENIU

Și-a luat soție fără să vadă cum arată! Şoc! Ce a făcut bărbatul când a ridicat voalul miresei

Mireasa din Arabia Saudită
Miri Arabia Saudita

Doi tineri din Arabia Saudita au avut parte de o poveste mai puțin obișnuită. Femeia va rămâne probabil cu traume după această experiență.

S-au cunoscut pe internet si, pe masura ce vorbeau din ce in ce mai mult, si-au dat seama ca se plac si au multe lucruri in comun. In cele din urma au ajuns sa se indragosteasca unul de celalalt, chiar daca nu stiau cum arata.

Si-au spus ca se iubesc foarte mult si ca vor merge pana la capat si se vor casatori fara sa isi vada fetele, pentru ca fizicul nu conteaza. Si-au dus planul pana la capat, iar in ziua cea mare si-au unit destinele.

Este povestea a doi tineri din orașul Medina, din Arabia Saudită, relatată de publicație locală Okaz, preluată de Daily Mail.

Dupa ce au depus juramintele si relatia a fost oficializata, au zis ca este momentul sa se vada pentru prima oara la fata. Doar ca, in momentul in care mireasa si-a dat valul jos, barbatul a avut o reactie socanta.

"Nu esti fata pe care mi-am imaginat-o, voi divorta", a spus el.

Liderii religioși au criticat atitudinea tânărului. "Din păcate, mulți tineri din ziua de azi sunt interesați doar de aspectul exterior și ignoră valorile și morala. Sper ca bunul Dumnezeu să-i dea fetei un soțmai bun care să o aprecieze pentru ce este", a spus imamul Abu Nass.

Acesta a adăugat: "Este un bărbat care fuge de responsabilități. Este complet insensibil. Nimeni nu l-a forțat să se căsătorească cu ea fără să o vadă".

Mai multe articole despre:
Arabia Saudită voal mireasa