Articolele din categoria TIMP LIBER:

Struguri
Efectele secundare neașteptate ale strugurilor asupra sănătății. Iată ce ar trebui să știi
Fructele ne-au asigurat mereu necesarul de proteine şi vitamine şi ne-au oferit energia şi concentrarea necesare pentru activităţile zilnice. Pe lângă că sunt delicioase, dar mai ales sănătoase pentru organism, ele ne întăresc imunitatea şi ajută la buna funcţionare a sistemului digestiv. Dar, consumul excesiv al unui anumit fruct, poate provoca efecte secundare neașteptate asupra organismului. Este vorba despre struguri. Deși consumul moderat oferă o multitudine de beneficii pentru sănătate, un consum exagerat poate crea o serie de neplăceri.
Doliu
Doliu teribil în lumea artistică! Un actor brazilian celebru, găsit mort la 4 luni de la dispariția sa. Detalii șocante din anchetă
Actorul brazilian Jefferson Machado Costa a fost găsit mort la aproximativ patru luni după ce a fost anunțată dispariția sa. Cea care a dat alarma este chiar mama actorului. Femeia spunea că a vorbit ultima dată cu el pe 29 ianuarie. Acesta a fost dat dispărut oficial însă pe 9 februarie. Modul în care a fost descoperit actorul este absolut înfiorător.
Regele Charles al III-lea
Alimentul banal, regăsit în frigiderul oricărui român, pe care regele Charles al III-lea îl adoră! L-ar consuma fără oprire
Regele Charles al III-lea este una dintre cele mai importante personalități ale acestei lumi, iar curiozitățile legate de anumite aspecte din viața lui sunt extinse la scară largă. Majestatea Sa are un fel de mâncare pe care îl adoră, preparat dintr-un ingredient care se găsește în casele românilor. Însuși fostul său bucătar particular a fost cel care a dezvăluit „secretul culinar” care îi bucură papilele gustative monarhului.