TIMP LIBER












Stai la curte și ai câine? Atunci trebuie să sții asta: la ce distanță de gardul vecinului trebuie amplasată cușca patrupedului/ unsplash.com
Stai la curte și ai câine? Atunci trebuie să sții asta: la ce distanță de gardul vecinului trebuie amplasată cușca patrupedului
Atunci când vine vorba de amenajarea curții, proprietarii trebuie să fie conștienți de regulile și reglementările prevăzute de lege, inclusiv cele referitoare la animalele de companie, cum ar fi câinii. De exemplu, de la distanța dintre cușca câinelui și gardul vecinului până la înălțimea permită pentru cușcă, legislația impune norme stricte pentru a preveni potențialele neplăceri și conflicte între vecini.

LUMEA ANIMALELOR






Salate/ Unsplash.com
5 rețete de de salate sănătoase pentru prânzul de la muncă. Ce să îți iei la tine ca să-ți țină de foame și nici să nu cheltui banii inutil
Când vine vorba de prânzul de la muncă, este important să alegem opțiuni care să fie nu doar delicioase, ci și sănătoase și hrănitoare. Salatele reprezintă o alegere excelentă pentru pachetul de prânz, deoarece pot fi preparate rapid, sunt pline de nutrienți și pot fi adaptate după preferințe personale. Iată cinci rețete de salate sănătoase, perfecte pentru a fi luate cu tine la muncă.

LIFESTYLE













O pisică din Iași a devenit vedetă pe internet! Cum i-a surprins felina pe medicii veterinari: Care erau șansele să nimerească exact acolo unde avea nevoie?
O pisică din Iași a devenit vedetă pe internet! Cum i-a surprins felina pe medicii veterinari: Care erau șansele să nimerească exact acolo unde avea nevoie?
Eveniment inedit la Iași! O pisică gestantă a fost surprinsă intrând singură în incinta unei clinici veterinare. Imaginile cu felina care a "așteptat" cuminte să fie preluată de medici au devenit virale în mediul online. Ulterior am aflat că pisica a  fătat 4 ghemotoace de blană, respectiv doi băieței și două fetițe.

LUMEA ANIMALELOR