ALEGERI LOCALE 2020


Daniel Tudorache, primar Sector 1
Scandalul de la Sectorul 1 continuă. Daniel Tudorache, la Realitatea PLUS: Ce s-a întâmplat la Biroul Electoral a fost ILEGAL. Vom merge cu noile imagini la Judecătorie
Scandalul alegerilor din Sectorul 1 ia amploare. Tabăra lui Dan Tudorache, care a pierdut alegerile în fața lui Clotilde Armand, lansează încă un val de acuzații și prezintă noi imagini din biroul unde erau depozitați saci icu buletine de voturi, relatează Realitatea PLUS. Potrivit unor surse apropiate edilului în funcție în prezent, mai mulți membri ai USR ar fi fost surprinși în sala cu voturi.

ACTUAL


VIDEO Noi imagini care alimentează scandalul numărării voturilor pentru primarul Sectorului 1
VIDEO Noi imagini care alimentează scandalul numărării voturilor pentru primarul Sectorului 1
Scandalul voturilor de la Sectorul 1 este departe de a lua sfârșit. Au apărut noi imagini în care se observă cum mai multe persoane scot buletine de vot dintr-un sac și le bagă în altul, supravegheate de un jandarm. Primarul în funcție, Daniel Tudorache susține că ce s-a întâmplat acolo este ilegal. Pe de altă parte, Jandameria a transmis printr-un comunicat de presă că jandarmul care se afla în camera de depozitare, fusese chemat de președintele Biroului Electoral al Sectorului 1.

ACTUAL