Articolele din categoria PROMO TV:

Anca Alexandrescu
Anca Alexandrescu: "CNA a decis suspendarea emisiei Realitatea PLUS pentru 10 minute din cauza plângerilor făcute de Grindeanu și Burduja" - Mobilizare uriașă pentru LIBERTATEA PRESEI
Mobilizare generală pe rețelele sociale după ce jurnalista Realitatea PLUS Anca Alexandrescu, realizatoarea emisiunii "Culisele Statului Paralel", a anunțat că CNA (Consiliul Național al Audiovizualului, n.r.) a decis suspendarea emisiei postului nostru de televiziune pentru 10 minute din cauza plângerilor făcute de Sorin Grindeanu și Sebastian Burduja. 
Zi ISTORICĂ: Marcăm renașterea Clubului de Presă din România
Zi ISTORICĂ: Marcăm renașterea Clubului de Presă din România
Clubul de Presă și-a desemnat conducerea în cadrul primei convenții care marchează și începerea activității. Organizația este alcătuită din peste 500 de jurnaliști, cei mai mulți dintre aceștia au zeci de ani de experiență în presa scrisă și în televiziune. Clubul va milita pentru drepturile de muncă și de liberă exprimare ale jurnaliștilor. Iar departamentul proprietarilor caselor de presă va funcționa ca un patronat, care va viza interesele comune în raport cu autoritățile statului român și cu cele internaționale. 
Cea mai mare dezbatere națională pentru banii românilor: Ministrul Muncii, șefii Casei de Pensii și Fiscului, la raport, ASTĂZI, la Realitatea PLUS
Cea mai mare dezbatere națională pentru banii românilor: Ministrul Muncii, șefii Casei de Pensii și Fiscului, la raport, ASTĂZI, la Realitatea PLUS
Cea mai mare dezbatere națională pentru banii românilor are loc în direct, în platoul Realitatea PLUS. Aflați răspunsurile despre pensii și salarii de la ministrul Muncii, Marius Budăi, de la șeful Casei de Pensii, Daniel Baciu și șeful ANAF, Lucian Heiuș, sâmbătă seară, de la ora 21.00, la România la Apel, cu Raul Giuglea și profesorul Petrișor Peiu.
Elena Udrea, primul interviu din închisoare
Elena Udrea, interviu din închisoare - Dezvăluirile care răstoarnă tot sistemul mafiot: Perioada neagră a României nu s-a terminat!
Elena Udrea a acordat un interviu în exclusivitate pentru Realitatea PLUS, jurnalistei Anca Alexandrescu, chiar în închisoare. Udrea a făcut dezvăluiri despre felul în care Statul Paralel funcționează chiar și în ziua de astăzi, o caracatiță a corupției prin care deciziile din Justiție sunt influențate. În plus, Elena Udrea a transmis mai multe documente relevante redacției Realitatea PLUS.
Fetele de pe centură „lucrează” în plină stradă, în 2023! Exclusiv
Când autoritățile întorc fața - drama „centuristelor" din România lui 2023 despre care nu vorbește nimeni: „Pentru chirie merită"
Anul 2023. Prostituţia la colţ de stradă încă există, chiar dacă suntem în epoca internetului. România e plină de profesioniste ale amorului tarifat, însă lumea a devenit atât de obișnuită cu situația încât nu mai acordă nimeni niciun fel de atenție fenomenului, vorbindu-se despre subiect doar dacă apare un caz de amploare precum cel al fraților Tate. 
Andrew și Tristian Tate / Foto: Profi Media Exclusiv
Alfred-Maurice de Zayas, doctor în Drept la Harvard, interviu exploziv despre frații Tate: Sunt odioși, toxici, periculoși
Alfred-Maurice de Zayas este un avocat american, scriitor, istoric, expert în domeniul drepturilor omului și al dreptului internațional, funcționar de rang înalt al Organizației Națiunilor Unite în retragere, activist pentru pace și, din 2012, expert independent al Organizației Națiunilor Unite pentru promovarea unei ordini internaționale democratice și echitabile (cunoscut și sub numele de raportor special), numit de Consiliul pentru Drepturile Omului al Organizației Națiunilor Unite. Alfred-Maurice de Zayas a studiat istoria și dreptul la Harvard, unde a obținut titlul de doctor în drept. A practicat dreptul corporatist în cadrul firmei de avocatură Simpson Thacher and Bartlett din New York și este membru pensionar al Baroului din New York și Florida. Alfred-Maurice de Zayas a acordat un amplu interviu jurnalistei Realitatea PLUS Ana Maria Păcuraru despre cazul fraților Tate.