Articolele din categoria BACALAUREAT 2015:

BACALAUREAT 2015. Subiecte şi variante pentru Matematică şi Istorie
BACALAUREAT 2015. Subiecte şi variante pentru Matematică şi Istorie
BACALAUREAT 2015. Sesiunea august - septembrie 2015 continuă miercuri cu proba obligatorie a profilului (matematică pentru absolvenţii profilului real şi istorie pentru cei de la profilul umanist), pentru susţinerea căreia s-au înscris 33.294 de absolvenţi. Ultima probă scrisă, proba la alegere a profilului şi specializării (biologie, geografie, fizică, chimie, logică, informatică, sociologie, psihologie, economie sau filosofie), se va desfăşura vineri cu un total de 36.657 de absolvenţi înscrişi. Subiectele şi variantele le găseşti afisate şi pe Edu.ro.
Ministrul Educației anunță noi măsuri pentru supravegherea elevilor la Bacalaureat Exclusiv
Ministrul Educației anunță noi măsuri pentru supravegherea elevilor la Bacalaureat
Tot mai mulţi absolvenţi de liceu sunt eliminaţi de la Bacalaureat, chiar dacă examenele s-au încheiat! Pe măsură ce autorităţile verifică înregistrările video şi audio din clase, cei care au copiat ori s-au consultat cu colegii sau cu profesorii se vor alege cu lucrările anulate. Ministrul Educaţiei a declarat în exclusivitate la Realitatea TV şi ce măsuri ia în calcul, de anul viitor, pentru a-i descuraja pe elevi să copieze! 
REZULTATE FINALE BAC 2015 după contestatii
REZULTATE FINALE BAC 2015. Note surprinzătoare după contestații. Harta cu rata de promovare
REZULTATE FINALE BAC 2015 DUPĂ CONTESTAȚII. Situaţie suprinzătoare la bacalaureat după corectarea contestaţiilor. Potrivit Ministerului Educaţiei, la nivelul întregii ţări, mii de lucrări au fost corectate greşit. Aşa se face că anumite note au fost mărite chiar şi cu trei puncte după recorectare. În aceste condiţii, rata de promovare a bacalaureatului a crescut cu peste un procent şi jumătate, ajungând la 67,9%.
Rezultate finale Bac 2015: Liceele în care niciun elev nu a promovat ar putea fi desfiinţate
Rezultate finale Bac 2015: Liceele în care niciun elev nu a promovat ar putea fi desfiinţate
Rezultate finale Bac 2015. Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, a declarat astăzi că modul de derulare a examenului de Bacalaureat din unele centre de examinare îl pune în poziţia să fie nemuţumit. Conform ministrului Educaţiei, după contestaţii procentul de promovabilitatea la examenul de Bacalaureat 2015 a crescut la 67,9%. În Bucureşti, creşterea procentului de promovabilitatea după contestaţii este de 2,72%, depăşindu-se astfel pragul de 70%.