Articolele din categoria TIMP LIBER:

76% dintre români consideră că fumătorii adulți ar trebui să primească informații corecte, fundamentate științific, despre produsele fără fum
76% dintre români consideră că fumătorii adulți ar trebui să primească informații corecte, fundamentate științific, despre produsele fără fum
Cel mai recent sondaj realizat de firma de cercetare independentă Povaddo pentru Philip Morris International (PMI) arată că există un nivel ridicat de acceptare în rândul cetățenilor europeni pentru produsele fără fum, precum tutunul încălzit. Astfel, două treimi (66%) dintre adulții chestionați cred că fumătorii pot fi încurajați să treacă la alternative fundamentate științific prin impozitarea acestor produse la un nivel mai scăzut decât țigările, dar totuși suficient de mare pentru a descuraja utilizarea de către tineri sau nefumători.
Saptamana Patimilor - Martea Mare (Denie)/ Foto: crestinortodox.ro
Marțea Mare din Săptămâna Patimilor. Ce trebuie să faci astăzi ca să-ți meagă bine în relația de cuplu: 5 sfaturi utile
Marţea Mare din Săptămâna Patimilor este o zi încărcată de semnificație și tradiții pentru credincioși, dar și pentru cei ce caută binecuvântarea în căsnicie și relațiile de familie. Această zi este asociată cu pilda celor zece fecioare și cu pregătirea pentru întâmpinarea lui Iisus, aducând cu sine și o serie de obiceiuri și practici specifice.
Porumbeii vopsiti pentru a dezvălui sexul copilului nenăscut, noua modă care stârnește revoltă. Unde se ascunde pericolul
Porumbeii vopsiti pentru a dezvălui sexul copilului nenăscut, noua modă care stârnește revoltă. Unde se ascunde pericolul
Un nou trend a luat amploare în Marea Britanie și a stârnit un val critici. Viitorii părinți cer organizatorilor ca la petreceri să se folosească porumbei vopsiți în roz sau albastru pentru a dezvălui sexul copilului lor nenăscut. Imaginile au ajuns și la organizațiile pentru protecția animalelor, care spun că această metodă este un adevărat act de cruzime. Potrivit specialiștilor, toxinele din vopsea, care sunt inhalate sau înghițite de păsări, le și omoară în scurt timp. 
Alimente pe care NU trebuie să le consumi sub nicio formă pe stomacul gol! Îți pun în pericol sănătatea/ unsplash.com
Alimente pe care NU trebuie să le consumi sub nicio formă pe stomacul gol! Îți pun în pericol sănătatea
Stomacul gol este precum o pânză goală, pregătită să primească nutrienții și să-i transforme în energie pentru corpul nostru. Totuși, există unele alimente care ar putea provoca probleme digestive sau chiar sănătatea pe termen lung dacă sunt consumate pe stomacul gol. În acest ghid detaliat, vom explora aceste alimente și vom înțelege de ce ar trebui să le evităm atunci când stomacul nostru este gol.
„A fi într-o ureche” - expresia folosită de mulți români, dar înțeleasă de prea puțini. Ce înseamnă, de fapt/ unsplash.com
„A fi într-o ureche” - expresia folosită de mulți români, dar înțeleasă de prea puțini. Ce înseamnă, de fapt
Pe cât de frumoasă poate fi limba română, pe atât de bogată în expresii este. Unele dintre ele sunt cunoscute în toate regiunile, iar altele nu. Totuși, indiferent din ce zonă a țării ai fi, cu siguranță ai auzit cel puțin o dată în viață expresia „a fi într-o ureche”. Cu toate acestea, deși mulți români o folosesc, puțini sunt cei care știu ce înseamnă cu adevărat. 
Cum flirtează fiecare femeie, în funcție de zodia ei: : adevăruri ascunse ies acum la iveală/ Profimedia
Cum flirtează fiecare femeie, în funcție de zodia ei: adevăruri ascunse ies acum la iveală
Cum flirtează fiecare femeie, în funcție de zodia ei. Flirtul este o artă subtilă și fiecare femeie abordează acest aspect într-un mod unic, influențat și de zodia ei astrologică. În acest ghid complet, vom explora cum flirtează fiecare femeie în funcție de zodia ei, oferindu-ți insight-uri valoroase și sfaturi practice pentru a decoda limbajul flirtului și a intra în legătură cu femeia pe care o ai în față.
Irinel Columbeanu
Momente de tristețe pentru Irinel Columbeanu: fostul milionar va pretrece Paștele singur, la azil
Momente de tristețe pentru Irinel Columbeanu. Dacă până în anii trecuți fostul milionar de la Izvorani obișnuia să sărbătorească Paștele cu mare fast, anul acesta își va petrece sărbătorile singur, la azilul de bătrâni unde este cazat. Deși avea planuri să își viziteze fiica în America, din cauză că a suferit un accident vascular, medicii i-au interzis total călătoria cu avionul. 
Florii salcie
Ce trebuie să faci în duminica Floriilor, pentru a-ți merge bine tot anul. Vei avea parte de bani, sănătate, iubire și liniște sufletească
Floriile reprezintă sărbătoarea premergătoare Peștelui. Se spune că celebrează sosirea Mântuitorului Iisus Hristos în Ierusalim și marchează începutul unei săptămâni care culminează cu noaptea Învierii și a Paștelui. În această zi, pe lângă faptul că mulți români își celebrează ziua de nume, există o serie de tradiții și superstiții de care mulți țin cont. 
Cramele Cotnari devin destinatie turistică pentru iubitorii de vinuri în cadrul campaniei “Crama Transparentă”
Cramele Cotnari devin destinatie turistică pentru iubitorii de vinuri în cadrul campaniei “Crama Transparentă” (P)
În această perioadă a anului, Cramele Cotnari au dat stratul unei noi campanii, Crama Transparentă, prin intermediul căreia compania întărește mesajul de cramă deschisă și transparentă în relația cu consumatorii direcți. Odată cu această campanie, au fost schimbate inclusiv etichetele sticlelor de vin demisec din gama Cotnari, eticheta albă inspirând faptul că poziționarea companiei în relația cu potențialii clienți este cât se poate de transparentă și onestă.