Din cauza distanțelor prea mari, românii de la sat evită să mai meargă la medic  Sistemul medical, pus pe butuci de guvernanții ignoranți!

Din cauza distanțelor prea mari, românii de la sat evită să mai meargă la medic Sistemul medical, pus pe butuci de guvernanții ignoranți!

Toți cei care au condus România în ultimii 34 de ani pur și simplu i-au ignorat pe oamenii de la sat. Toți mai mulți români evită să mai meargă la medic din cauza distanțelor mari și a costurilor ridicate. Lipsa dispensarelor, dar și a medicilor de la sat îi fac pe locuitorii mediului rural să își pună sănătatea pe planul secund. 

SĂNĂTATE










Conserva de peste
Cum poți face botulism de la o simplă conservă de pește și ce trebuie să faci ca să te ferești
Botulismul este o afecțiune gravă, cauzată de toxina botulinică, care poate fi fatală dacă nu este tratată rapid și corespunzător. Unul dintre modurile în care această toxină poate intra în organism este prin consumul de alimente conservate inadecvat, inclusiv conserva de pește. Iată cum se poate întâmpla acest lucru și ce măsuri se pot lua pentru a preveni o astfel de situație.

SOCIAL








Val de infecții respiratorii și scarlatină, în spitalele de copii: sute de pacienți zilnic
Val de infecții respiratorii și scarlatină, în spitalele de copii: sute de pacienți zilnic. Medicii cer ajutorul Poliției
Secțiile de primiri urgențe a spitalelor de pediatrie din București sunt pline. Fiecare spital primește, în fiecare zi, între 250 și 500 de copii la UPU. Printre acestea se numără Spitalul Grigore Alexandrescu, Institutul pentru Sănătatea Mamei și a Copilului și Spitalul Victor Gomoiu. Poliția este chemată periodic să mențină ordinea din cauza faptului că mulți părinți își pierd răbdarea.

ACTUAL