LIFESTYLE


















Cum se face un mujdei de usturoi cremos și gustos. Combinația perfectă alături de pește prăjit
Cum se face un mujdei de usturoi cremos și gustos. Combinația perfectă alături de pește prăjit
Mujdeiul de usturoi este un sos iubit în România, cunoscut pentru capacitatea sa de a transforma un simplu preparat într-o delicatesă. Dacă te pregătești să gătești pește și vrei să adaugi un plus de savoare, mujdeiul de usturoi cremos este răspunsul. Usturoiul, vedeta acestui sos, este recunoscut nu doar pentru aroma intensă, dar și pentru beneficiile sale multiple asupra sănătății.

LIFESTYLE





BIZAR

Invazia care nu a mai avut loc de peste 200 de ani. Foto/Profimedia
Fenomen bizar care nu a mai avut loc de peste 200 de ani. Oamenii sunt terorizați. Ultima invazie a avut loc în 1803
Sezonul de cicade din 2024 este unic, deoarece în unele regiuni ale lumii, numărul acestor insecte a crescut extrem de mult. Există șapte specii de cicade periodice, dintre care patru apar la fiecare 13 ani și trei la fiecare 17 ani. O dată la 221 de ani, cicadele periodice apar toate, simultan. Acest lucru s-a întâmplat ultima dată în 1803, ceea ce înseamnă că fenomenul bizar are loc în 2024.




FRESH REFRESH





HOROSCOP


Top 5 zodii care fac copii deștepți și plini de succes. Moștenirea este genetică
Top 5 zodii care fac copii deștepți și plini de succes. Moștenirea este genetică
Astrologia, deși nu este o știință exactă, oferă perspectivă asupra multor trăsături de caracter și potențiale predispoziții. Multe culturi acordă o importanță deosebită zodiilor sub care ne naștem, atribuindu-le influențe asupra personalității și destinului nostru. Chiar dacă succesul unui copil este influențat de numeroși factori, inclusiv educația, mediul familial și oportunitățile disponibile, unele zodii sunt adesea asociate cu trăsături care pot contribui la dezvoltarea intelectuală remarcabilă și succes în viață. Iată top 5 zodii care, conform tradiției astrologice, sunt cele mai predispuse să aibă copii inteligenți și plini de succes:

Horoscopul zilei, joi, 25 aprilie 2024
Horoscopul zilei, joi, 25 aprilie 2024. Succes în afaceri și comunicare, odată cu ieșirea lui Mercur din retrograd. Patru zodii vor da lovitura
Joi, 25 aprilie 2024, Mercur îşi va schimba direcţia şi va reveni în mişcare directă în zodia Berbecului. Această mişcare astrală este aşteptată cu mare nerăbdare, deoarece va aduce claritate, înţelegere şi energie pozitivă în viaţa zodiilor. Această schimbare va favoriza o comunicare mai eficientă, evitarea conflictelor şi utilizarea energiei în mod constructiv. Este un moment de transformare şi de oportunităţi noi care se deschid înaintea noastră. 


LUMEA ANIMALELOR





MODĂ & FRUMUSEŢE





MONDEN



Trucuri de îngrijire a orhideelor. Cu ce trebuie să le uzi pentru a înflori pe tot parcursul anului/ unsplash.com
Trucuri de îngrijire a orhideelor. Cu ce trebuie să le uzi pentru a înflori pe tot parcursul anului
Orhideele sunt plante deosebit de elegante și atrăgătoare, aducând o notă de rafinament în orice încăpere. Cu îngrijirea potrivită, aceste flori exotice pot înflori tot timpul anului, oferind o priveliște magnifică și o atmosferă plăcută în locuință. Unul dintre secretele pentru ca orhideele să înflorească în mod constant constă în modul în care sunt udate și hrănite. Descoperă cum să le uzi la fiecare 15 zile pentru a te bucura de flori frumoase tot anul, folosind un amestec fertilizant natural.


TIMP LIBER





TRAVEL




Copac doborât pe șine din cauza zăpezii, oameni blocați în tren
Iarna a revenit în forță, după temperaturi de 30 de grade! Copac doborât pe șine din cauza zăpezii, oameni blocați în tren
Vreme anormală, în luna aprilie! Ninge de ore bune în mai multe zone din țară, în plină primăvară, după temperaturile de peste 30 de grade Celsius. Din cauza zăpezii, circulația feroviară a fost oprită temporar pe Valea Jiului, după ce un copac a căzut pe șinele de tren. Totodată, la Rânca, autoritățile au ieșit cu autospeciale pentru a înlătura zăpada de pe carosabil, dar și pentru a împrăștia pe șosele material antiderapant. În același timp, la Straja, Petroșani sau Olt s-a așternut un strat consistent de zăpadă.