Articolele din categoria HOROSCOP:

Cea mai norocoasă zi din această vară pentru fiecare semn zodiacal. Află când te vei bucura de succes
Cea mai norocoasă zi din această vară pentru fiecare semn zodiacal. Află când te vei bucura de succes
Vara este aproape, iar lucrurile par mai frumoase pe măsură ce ne îndreptăm atenția către următoarele luni distracție. Dacă ai căutat momentul perfect pentru a face pauză în ceea ce privește responsabilitățile și pentru a te bucura de „timpul pentru mine”, astrologia acestei veri are o mulțime de energie bună. Care e cea mai norocoasă zi din această vară pentru fiecare semn zodiacal.
 Luna mai are cea mai norocoasă zi din 2024. Când este ZIUA MIRACOLELOR și cum ne influențează pe TOȚI
Luna mai are cea mai norocoasă zi din 2024. Când este ZIUA MIRACOLELOR și cum ne influențează pe TOȚI
Descoperă fascinanta zi a miracolelor în astrologie, un eveniment anual în care Soarele și Jupiter se întâlnesc într-o conjuncție puternică. În luna mai va avea loc un eveniment ceresc incitant, când Soarele și Jupiter se aliniază într-o conjuncție rară, cunoscută sub numele de cazimi. Această aliniere puternică ne amintește că norocul zâmbește adesea celor care îndrăznesc să fie îndrăzneți.
Horoscopul dragostei, săptămâna 20 - 26 mai
Horoscopul dragostei, săptămâna 20 - 26 mai. Orgoliul pune bețe în roate îndrăgostiților. Trei zodii vor învăța să renunțe la ego
Săptămâna următore se anunță una plină de contradicții și schimbări, care vor testa puterea relațiilor. În această perioadă, orgoliul și dorințele proprii vor fi în conflict cu sentimentele și nevoile celuilalt. Cu toate acestea, vor exista și oportunități de creștere și evoluție, iar astrele ne sfătuim să ne apropiem de partener cu o minte deschisă și o inimă sensibilă pentru a ajunge la un nivel mai înalt de intimitate.
Horoscopul săptămânii 20 - 26 ma
Horoscopul săptămânii 20 - 26 mai. Totul se schimbă, odată cu debutul zodiei Gemenilor. Două semne vor da lovitura în plan financiar
Această săptămână debutează cu intrarea Soarelui în Gemeni, ceea ce înseamnă că dă startul sezonului acestei zodii. Perioada coincide și cu momentul în care macii sunt înfloriți, așa că zodiile se vor bucura în zilele următoare și de peisaje de vis. Încântarea lor va fi completată însă de schimbările pe care le aduc evenimentele astrale în viețile lor.