Alexandru Rafila, după protestul din Sănătate: S-a ajuns la o înțelegere pe salarii - OUG publicată pe 30 iunie se modifică din nou

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, anunț după protestul din Sănătate
Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, anunț după protestul din Sănătate

Nou acord între sindicaliștii din Sănătate și ministrul Alexandru Rafila după protestul uriaș de miercuri din fața Guvernului. Ministrul Sănătății a anunțat că va modifica ordonanța de urgență adoptată acum două săptămâni pentru acordarea sporurilor salariale în sistemul sanitar.

Citește și

Articol partener

PLAYTECH.RO

Iluzie optică pentru cei cu mintea brici. Unde sunt ochelarii de vedere? Puţini îi găsesc

Articol partener

TABUHIGHLIFE.RO

Ciara, însărcinată pentru a patra oară, la 37 de ani

Articol partener

BZI.RO

Carmen Harra a spus adevărul despre împăcarea dintre Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf! „Amândoi s-au blocat!”

Articol partener

LUMEAPOLITICA.RO

Klaus Iohannis a promulgat o nouă lege. Ce trebuie să ştie românii

Articol partener

PUTEREA.RO

Fost ministru al Agriculturii: Peste 90% dintre fermierii români nu sunt performanți  

Articol partener

NEWSBUCURESTI.RO

Restricţii de trafic în Capitală, în acest weekend, pentru desfăşurarea mai multor evenimente

Articol partener

ECOPOLITIC.RO

Restricţii de trafic în Capitală, în acest weekend, pentru desfăşurarea mai multor evenimente

Actual

Disperarea lui Piedone! Amenințări în stil mafiot după dezvăluirile făcute la Realitatea PLUS: „O să vă adun ca pe niște gunoaie!”
Disperarea lui Piedone! Amenințări în stil mafiot după dezvăluirile făcute la Realitatea PLUS: „O să vă adun ca pe niște gunoaie!”
Amenințări în stil mafiot din partea lui Cristian Popescu Piedone, după dezvăluirile șocante făcute la Realitatea PLUS. Candidatul PUSL la Primăria Generală a Capitalei îi numește ”gunoaie” pe contestatarii săi și spune că dacă va câștiga alegerile va avea grijă ca aceștia să „dispară”. 

Cod galben de instabilitate
Cod galben ANM. Se strică vremea, mai multe regiuni din țară vor avea parte de instabilitatea atmosferică accentuată. Cât ține episodul
Meteorologii anunţă, marţi, cod galben de instabilitate atmosferică accentuată, până joi dimineaţă, în mai bine de jumătate din ţară. Vor cădea cantităţi importante de precipitaţii, iar vântul va sufla şi cu 70 de kilometri la oră.

Continuă revolta pentru salarii! Angajații Guvernului nu vor să renunțe la GREVA japoneză
Continuă revolta pentru salarii! Angajații Guvernului nu vor să renunțe la GREVA japoneză
Continuă revolta pentru salarii! Angajații Guvernului nu vor să renunțe la greva japoneză până când salariile nu le sunt majorate cu 30 la sută. Asta, în timp ce premierul Marcel Ciolacu a plecat în Turcia, acolo unde va negocia cu președintele turc, printre altele, și proiecte în energie, transporturi sau agricultură. Revoltă este și în alte instituții importante din țară. Între timp, sindicaliștii din mediul privat vor avea miercuri ultimele discuții cu Guvernul pe salariul minim. 

Un șarpe de aproximativ un metru, descoperit în scara unui bloc din Târgu Jiu. Locatarii au trecut prin momente de panică/ Captură foto
Un șarpe de aproximativ un metru, descoperit în scara unui bloc din Târgu Jiu. Locatarii au trecut prin momente de panică
Un incident halucinant a avut loc în Târgu Jiu. Un șarpe de aproximativ un metru a fost descoperit în scara unui bloc. 

Politică

Marcel Ciolacu / Foto: Inquam Photos
Ce mesaj le-a transmis românilor premierul Marcel Ciolacu de Sfinții Împărați Constantin și Elena
Premierul Marcel Ciolacu a transmis, marți, un mesaj românilor, cu prilejul sărbătoririi Sfinților Împărați Constantin și Elena. 

Nicolae Ciucă / Foto: Inquam Photos
Nicolae Ciucă, mesaj de Sfinții Constantin și Elena: Au arătat că există tărie în credință și pace sufletească într-o viață plină de primejdii
Președintele PNL Nicolae Ciucă și, totodată, președintele Senatului a transmis, marți, un mesaj de Sfinții Împărați Constantin și Elena. "Sfinții Împărați Constantin și Elena au arătat că există tărie în credință și pace sufletească într-o viață plină de primejdii", a arătat liderul liberal.

Gabriela Firea: „Trebuie să combatem cu severitate traficul de droguri, dar, în primul rând, să ne ocupăm de educația elevilor”
Gabriela Firea: „Trebuie să combatem cu severitate traficul de droguri, dar, în primul rând, să ne ocupăm de educația elevilor”
Gabriela Firea, candidat pentru Primăria Capitalei, a transmis marți un mesaj în care a subliniat principalele sale obiective pentru viitorul Bucureștiului, punând accent pe educație, siguranța copiilor și combaterea consumului de droguri.

George Simion, lider AUR/ Arhivă foto
George Simion, reacție dură la adresa primarului drogat: Membrii AUR sunt amenințați cu moartea
George Simion reacționează în cazul primarului PSD din Gorj care a lovit cu mașina o susținătoare a partidului AUR în timpul unui miting. Liderul AUR acuză că membrii partidului sunt atacați pe străzi și că sunt amenințați cu moartea în toată țara. Mai mult decât atât, prezent la campania din Suceava, George Simion acuză progresiștii că vor să impună românilor hrana cu insecte pentru a salva planeta. 

Social

Mesaj RO-Alert
Urs pe străzile din Sinaia. Populația a fost avertizată prin RO-Alert
Un urs pune pe jar autoritățile din Sinaia. A fost emis mesaj RO-Alert.

Aglomerație mare la metrou, marți dimineață, în urma unei defecțiuni/ Foto: Realitatea.Net
Aglomerație mare la metrou, marți dimineață, în urma unei defecțiuni. Trenurile pe magistrala M2 au circulat la intervalul de 6 minute
Aglomerație mare la metrou, marți dimineață, în urma unei defecțiuni apărute în sistemul de automatizare a traficului. Din această cauză, trenurile pe Magistrala 2 Berceni-Tudor Arghezi au circulat la intervale de 6 minute. Începând cu ora 9:40, circulația a fost reluată conform graficului, anunță Metrorex. 

Val de intoxicații cu ciuperci otrăvitoare! Urgențele spitalelor sunt pline: legumele consumate de români au suferit mutații/ Arhivă foto
Val de intoxicații cu ciuperci otrăvitoare! Urgențele spitalelor sunt pline: legumele consumate de români au suferit mutații
Alertă uriașă în spitalele din țară. Tot mai multe persoane au ajuns în stare gravă la urgențe după ce au consumat ciuperci otrăvitoare. Medicii trag un semnal de alarmă ca alimentele să fie cumpărate doar din locuri autorizate sanitar și din culturi verificate, pentru că altfel își pun viața în pericol. Cu cât simptomele apar mai rapid, cu atât intoxicația este mai gravă și poate duce chiar la deces. 

Tupeu pe bani publici! Șeful Romarm a plecat în Serbia cu avionul și și-a pus șoferul din România să îl aștepte acolo/ Foto: Facebook
Tupeu pe bani publici! Șeful Romarm a plecat în Serbia cu avionul și și-a pus șoferul din România să îl aștepte acolo
Tupeu și lux pe bani publici. Emanuel Ioana, șeful Romarm, cheltuie după bunul plac pentru deplasări. Acesta a plecat în delegație în Serbia cu avionul, dar și-a trimis șoferul să-l aștepte cu mașina de serviciu pe aeroportul din Belgrad. 

Sănătate

Cele 2 companii s-au judecat pentru un medicament anticancer
Giganții pharma din pandemie s-au luat la ceartă. Suma uriașă câștigată de Pfizer de la AstraZeneca
Giganții pharma care au dominat piața vaccinurilor anti-COVID au intrat în conflict din cauza unui medicament de succes. Astfel, Astra Zeneca trebuie să plătească Pfizer aproape 110 de dolari, pentru că ar fi încălcat drepturile de brevet ale rivalei.

Controale la sânge pe Valea Prahovei și în Poiana Brașov: Amenzi de 140.000 de lei. Ce au descoperit inspectorii ANSVSA
DEZASTRUL din industria alimentară. Nereguli grave descoperite de inspectorii de la Siguranța Alimentelor
Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA) a demarat ample acțiuni de control al societăților comerciale din industri alimentară. Neregulile descoperite au fost uriașe, iar amenzile de ordinul milioanelor de lei.

Cum îți miroase corpul când ficatul începe să cedeze
Cea mai bună metodă prin care îți poți detoxifia ficatul: ce alimente trebuie să consumi regulat
Ficatul este unul dintre cele mai importante organe din corp, responsabil pentru detoxifierea sângelui, metabolizarea grăsimilor, protejarea împotriva toxinelor și producerea de bile pentru digestie. Din cauza stilului de viață modern, expunerea la poluare, alimentația nesănătoasă și consumul de alcool, ficatul poate deveni supraîncărcat și poate necesita o curățare periodică. Iată câteva metode eficiente pentru a-ți curăța ficatul:

Cum să scapi de o tuse persistentă. Foto/Profimedia
Sfatul specialistului. Cum să scapi de o tuse persistentă sau care reapare la anumite perioade
Tusea persistentă sau cea care reapare la anumite perioade de timp, aparent fără un anume motiv, pot fi tratate.

Ultimele stiri

Relația între două persoane cu aceeași zodie: este sau nu funcțională? Astrele au răspunsul/ Foto: Profimedia
Relația între două persoane cu aceeași zodie: este sau nu funcțională? Astrele au răspunsul
Îți place de cineva care este născut în aceeași zodie ca și tine? Află ce șanse sunt ca relația voastră să funcționeze!

Care sunt cele mai norocoase zile în această vară pentru fiecare zodie. Ce arată astrele
Care sunt cele mai norocoase zile în această vară pentru fiecare zodie. Ce arată astrele
Aventura este tot mai aproape pentru nativii din zodiac. Află care sunt cele mai norocoase zile în această vară pentru fiecare zodie și vezi cum să te pregătești pentru propria poveste. Astrele arată că perioada imediat următoare este intensă pentru fiecare în parte.

Masina de gunoi
Mașină de gunoi scăpată de sub control, în Mureș. Șoferul este în comă după ce a fost strivit
Un șofer a fost strivit de mașina de gunoi. El s-a dat jos din utilaj și a uitat să tragă frâna de mână.

Românii se confruntă cu un nou fenomen la raft, după scăderea gramajului produselor! Ce este „cheapflation”
Românii se confruntă cu un nou fenomen la raft, după scăderea gramajului produselor! Ce este „cheapflation”
După fenta de la raft cu gramajul redus al produselor și vândute la același preț, românii se confruntă cu un nou fenomen la raft! Este vorba despre „cheapflation” - adică unii producători înlocuiesc ingredientele cu unele mult mai ieftine, însă prețul rămâne același.



Vezi emisiunile Realitatea Plus