Fii la curent cu cele mai importante ştiri ale zilei
REALITATEA.NET pe Facebook REALITATEA.NET pe Twitter REALITATEA.NET pe Pinterest REALITATEA.NET pe RSS REALITATEA.NET pe Newsletter REALITATEA.NET pe Youtube
REALITATEA LA RAPORT

Timp de 75 de minute, de luni până joi, Realitatea TV emite o nouă provocare: o  retrospectivă analizată și argumentată coerent a tuturor acțiunilor/ inacțiunilor, demersurilor si întâmplărilor cotidiene. Evenimentele se petrec cu viteză și obosesc publicul cu informații uneori neesențiale, de aici și nevoia de a analiza contextual cantitatea de news a zilei și de a decanta doar esențialul.

La masa news-show-ului vom avea personaje care au generat actualitatea, alături de jurnaliști, analiști, personalități consacrate, actori ai zilei. Producția va fi structurată pe doua sau mai multe părți, în funcție de subiectele zilei și de importanța lor. Dinamismul este dat de diversitatea elementelor de producție: live, telefoane în direct, interacțiunea cu publicul (întrebări, mesaje, etc), prezența publicului din platou.

Mai multe detalii pe http://www.facebook.com/realitatealaraport

IMPORTANT
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Connect
Pont: poţi să adaugi la comentariu fotografia ta sau o imagine care te reprezintă. Nu trebuie decât să te înregistrezi!
comentariu nou
06 apr 17:55
+
2
-
0
Răspunde
ionel
Buna ziua, in august 2013 am facut cerere pentru a iesi la pensie la virsta de 60 ani; total 31 ani de vechime in Rominia si 11 ani de vechime in Italia.
As dori sa stiu aprosimativ cit timp dureaza pina la finalizarea dosarului.
31 mar 22:16
+
1
-
0
Răspunde
DRAGOS
in craiova pe strada mariata tema tanase se ridica un bloc la o distanta de 5m de un alt bloc ,fereste si balcoane fata in fata...va rog faceti un reportaj cu aceasta tema,multumesc!!
28 mar 15:10
+
0
-
0
Răspunde
saro
Buna ziua
Puteti sa-mi spuneti daca exista posibilitatea de a primi inapoi grupa II de munca?
28 mar 15:08
+
0
-
0
Răspunde
saro
Buna ziua
Puteti sa-mi spuneti daca exista posibilitatea de a primi inapoi grupa II de munca?
26 mar 11:56
+
0
-
0
Răspunde
ARDELEAN
STIMATA D-NA ANDREEA,
IERI IN CURSUL EMISIUNII REALIZATE PE TEMA PENSIILOR SE ADUCEA LA CUNOSTINTA PENSIONARILOR AVIATORI CA URMEAZA A FI MARITE PRIN ACORDAREA UNEI INDEMNIZATII PENTRU PERSONALUL AERONAVIGANT.PERFECT DE ACORD CU ACEASTA DAR S-A FACUT MENTIUNEA -CIVIL- SI AICI INTERVINE DISCRIMINAREA FATA DE PILOTII MILITARI(DIN CARE AM FACUT SI EU PARTE) SI NU MI SE PARE CORECT.TREBUIE SA VA SPUN CA F.MULTI PILOTI MILITARI PENSIONATI LUCREAZA PE SALARII DE MIZERIE (EXACT CA IOVAN) DOAR PENTRU A-SI REINTREGI VENITURILE?CORECT AR FI CA ACEASTA INDEMNIZATIE SA FIE ACORDATA INTREGULUI PERSONAL NAVIGANT.STITI CAT ESTE MEDIA DE VIATA LA PILOTI,IN CAZUL DE FATA?56 DE ANI.VA ROG RESPECTUOS SA DEZBATETI ACEASTA PROBLEMA CU FACTORII DE DECIZIE(MINISTERUL MUNCII,APARARII,FINANTELOR ,ETC)CA ACEASTA DISCRIMINARE SA INCETEZE. NU VREAU SA VORBESC COLEGII PILOTI CIVILI DE RAU ,DOAMNE FERESTE DE GANDUL ACESTA DAR PILOTII CIVILI NU EXECUTA ACROBATIE AERIANA,LUPTA AERIANA ,TRAGERI REALE ETC LA CARE ORGANISMUL UMAN ESTE SUPRASOLICITAT.CU DEOSEBIT RESPECT,UNFOST PILOT MILITAR.
25 mar 22:51
+
0
-
0
Răspunde
scurtu elena
doamna cretulescu nu stiu cum sa intru in posesia cartii de munca .am fost la casa de pensii si imi spun ca nu o gasesc .dar eu cred ca nu vor sa mio dea.invatatima cum sa procedez va multumesc mult.
14 mar 17:44
+
0
-
0
Răspunde
Popescu Victor
Buna Seara

As dori sa comentez modul de calcul al diminuarii pensiilor.
Consider ca diminuariile sunt calculate gresit.Ca dovada va dau un exemplu de calcul al pensiei nevestei mele :
Nevasta mea are o pensie conform deciziei de pensionare de
0,96278 puncte x 790,70 = 761 de lei
Datorita faptului ca este in pensie anticipata partial i se diminueaza pensia cu 38,25 %
Conform calcului casei de pensii rezulta
761 x 38,25/100 = 291 de lei
Deci 761-291=470 de lei pensia care o ia acuma .
VERIFICARE
470 x 38,25% =180 de lei deci 180 +470 =650 lei nu este 761 de lei
Conform principilor aritmetice la calculul procentului , problema de clasa VI-a ,corect ar trebui calculul sa se faca asa :
761:1,3825=551 de lei ( asta ar fi corecta pensia care trebuie luata )
Verificare :
551 x 38,25%=210 lei cea ce rezulta 550 +210=761 lei

Asa mi-a fost calculat si mie diminuarea care cred ca este gresita , nu mai intru in detalii
Deci nevestei mele i se trage lunar 291 de lei in loc de 210 lei .Ca urmare diminuarea se trage cu cu 81 de lei /luna .
Orice contabil va observa eroarea , intrucat la calculul TVA-ului se calculeaza corect procentul de aplicare al TVA-ului si de calcul al cifrei de afaceri .
Cu stima
13 mar 23:34
+
0
-
0
Răspunde
IGNATOV VASILE
AS DORI SA PUN 2 INTREBARI
1 AM MFOST PENSIONAT PE CAZ DE BOALA DIN 2010 IN 2014 CIND AM INTRAT PE PENSIE DE LIMITA DE VIRSTA DE CE DACA MI S-A APLICAT LEGEA 263 .INDICELE DE CORECTIE NU MI S-A ACORDAT DEOARECE IN 2010 NU ERA LEGEA 263 ATUNCI CONSIDER CA TREBUIE SA-MI APLICE LEGEA 19 LA CALCULUL PENSIEI UNDE STAGIU DE COTIZARE ERA DE 25 ANI SI NU DE 35 AVIND PESTE 25 ANI LUCRATI IN GRUPA SPECIALA SI GRUPA 1 INAINTE DE 2001
2 DACA SE APLICA COTRIBUTIVITATEA DE CE NU SE IA IN CONSIDERARE FOAIA DE CALCUL PRIVIND RETRIBUTIA MEA PENTRU CARE UNITATEA SI-A PLATIT TOATE TAXELE .VA MULTUMESC SI ASTEPT RASPUNS DEALTFEL AM FACUT SI O CONTESTATIE IN ACEST SENS CATRE CASA DE PENSII IASI
19 feb 22:25
+
0
-
0
Răspunde
zainea tudora
BUNA SEARA DORESC SA INTRU SI EU IN DIRECT IN EMISIUNEA REFERITOARE LA PENSII,DAR NUMARUL DE TELEFON ESTE INCHIS. VA ROG SA NE CONTACTATI.ESTE URGENT
17 feb 22:57
+
0
-
0
Răspunde
elena
cum e posibil sa ne lasam furati la pretul gazelor in formula de calcul intervine puterea calorica pe care eu consumator nu am cum sa o masor deoarece prin contor trece AER SI GAZ
Upload fişiere:Trimite
CELE MAI NOI ŞTIRI
CELE MAI CITITE ŞTIRI 3h 24h 7z 30z
Joburi
CELE MAI COMENTATE ŞTIRI
REALITATEA.NET foloseste cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigarii implică acceptarea lor. Află mai multe. X
Urmărește-ne

Urmărește REALITATEA.NET