Fii la curent cu cele mai importante ştiri ale zilei
REALITATEA.NET pe Facebook REALITATEA.NET pe Twitter REALITATEA.NET pe Pinterest REALITATEA.NET pe RSS REALITATEA.NET pe Newsletter REALITATEA.NET pe Youtube
GALERIE FOTO

Un OU KINDER i-a SCHIMBAT viaţa. "Imaginaţi-vă cât de surprinsă am fost când am văzut ce e înăuntru"

Ce îţi poate aduce un ou Kinder? O tânără din Statele Unite ale Americii a primit acum nouă ani una dintre cele mai frumoase cereri în căsătorie. Femeia a povestit pe larg cum a reuşit soţul ei să o surprindă, pe blogul Two Plus Us, pe care îl administrează împreună.

Un ou Kinder cu surprize i-a schimbat viaţa
Un ou Kinder cu surprize i-a schimbat viaţa
Un ou Kinder cu surprize i-a schimbat viaţa
Un ou Kinder cu surprize i-a schimbat viaţa / FOTO: www.dailymail.co.uk
Un ou Kinder cu surprize i-a schimbat viaţa
Un ou Kinder cu surprize i-a schimbat viaţa / FOTO: www.dailymail.co.uk

Lori Richmond din New York a povestit pe blogul personal cum a fost cerută în căsătorie de soţul ei acum nouă ani. 

Matthew Richmond, designer, a comandat un inel cu diamante unicat, iar apoi a exersat pe mai multe Kinder cu surprize metode de a le desface fără să rupă ambalajul sau să strice oul de ciocolată. Bărbatul a ales un roboţel pe care îl avea deja acasă şi a desenat instrucţiunile de asamblare ale jucăriei. Alături, acesta a pus un autocolant cu chipul lui, scrie Daily Mail.

"Intenţia mea a fost să o cer în căsătorie într-un moment în care nu s-ar fi aşteptat, am vrut să fie o surpriză. Ştiam că Lori va deschide oul Kinder fără să suspecteze nimic şi ştiam că robotul în miniatură cu inelul va face senzaţie", a spus bărbatul.

Lori recunoaşte că a fost luată prin surprindere. Propunerea a venit din senin. "Imaginaţi-vă cât de surprinsă am fost când am văzut că înăuntru era un mini robot Mathew şi un inel cu diamant", a scris Lori.

"Cred că am fost puţin şocată la început, dar apoi s-a pus în genunchi şi m-a întrebat dacă vreau să mă căsătoresc cu el. Bineînţeles, am spus da", a povestit Lori.

Acesta a mai scris că a rămas plăcut surprinsă de creativitatea şi meticulozitatea de care a dat dovadă soţul ei. "Detaliile sunt incredibile, de la fundalul pe care l-a desenat în spatele robotului, care seamană cu sufrageria noastră", a mai scris Lori.

Daca ti-a placut articolul, urmareste REALITATEA.NET pe FACEBOOK şi TWITTER!

COSMOPOLITAN | ECUISINE
ecuisine.ro
Rulouri cu somon
STIRI | REALITATEA.NET
12 Septembrie, 22:24
print
Upload fişiere:Trimite
CELE MAI NOI ŞTIRI
CELE MAI CITITE ŞTIRI 3h 24h 7z 30z
Joburi
CELE MAI COMENTATE ŞTIRI
Cosmopolitan.ro
Ecuisine.ro
REALITATEA.NET foloseste cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigarii implică acceptarea lor. Află mai multe. X
Urmărește-ne

Urmărește REALITATEA.NET