Un medic de familie din judeţul Bacău câştigă 7000 de euro lunar, din consultaţii

foto: RTV
foto: RTV
Există şi medici de familie care câştigă bine. Se întâmplă în localitatea Balcani din judeţul Bacău unde o doctoriţă are salariu de 7.000 de euro. Asta în schimbul îngrijirii a peste 5.000 de pacienţi.

Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Bacău a afişat pe site câştigurile medicilor de familie în anul 2008. Pe primul loc se află Cristina Didona Ciobanu din Balcani care are venituri de 7.000 de euro pe lună. După ce-şi plăteşte toate datoriile medicul rămâne în mână cu aproape 4.000 de euro.

Localnicii din Balcani sunt mulţumiţi de medicul lor de familie. Au totuşi o supărare - în weekend nu asigură nimeni asistenţa medicală.


Conducerea Casei de Asigurări de Sănătate Bacău consideă că veniturile medicilor de familie sunt pe măsura muncii.

Doctoriţa din comuna Balcani este o excepţe. Majoritatea medicilor din judeţul Bacău au în jur de o mie de pacienţi, iar câştigurile lor sunt cu mult mai mici. 

 

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

1 0
mihai
14 Oct 21:43
lUNGU ARE DREPTATE... 5000 pacienti ??? Imposibil sa poti avea grija de atatia oameni ori cat de bun medic ai fi si oricat de multa bunavointa ar avea... Cred ca e doar cantitate nu si calitate... Nu are cum sa faca calitate... Nu are timp... Se intelege din reportaJ ca vinerea sambata si duminica nu este la cabinel... Hm... Se poate intampla ceva rau intr-o ora ar in 3 zile... Ma rog... Depinde de cum isi aminteste de juramantul depus doamna doctor.. Dar omeneste nu este posibil sa tratezi corespunzator atatia oameni...
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print