Fii la curent cu cele mai importante ştiri ale zilei
REALITATEA.NET pe Facebook REALITATEA.NET pe Twitter REALITATEA.NET pe Pinterest REALITATEA.NET pe RSS REALITATEA.NET pe Newsletter REALITATEA.NET pe Youtube

Traficul feroviar între România şi Republica Moldova a fost anulat

Două curse internaţionale feroviare între România şi Republica Moldova au fost anulate, anunţă Centrul Infotrafic al Poliţiei Române printr-un comunicat.

Foto: NewsIn
Foto: NewsIn
Centrul Infotrafic informează că autorităţile feroviare din Republica Moldova au anunţat, printr-o telefonogramă, despre faptul că traficul feroviar între Ungheni - Cristeşti Jijia  va rămâne închis până la o dată şi oră nestabilite.

De asemenea, Ministerul Transporturilor a anunţat că circulaţia trenurilor de călători de pe ruta Iaşi - Ungheni şi retur a fost întreruptă, miercuri, începând cu ora 11.30, din cauza defectării unui macaz în staţia Ungheni (de pe teritoriul Republicii Moldova).

Acestă situaţie a persistat până la remedierea defecţiunii. Ca urmare au fost anulate următoarele trenuri de călători: 1064 Iaşi  (plecare la ora 13.00) – Ungheni (sosire la ora 14.50) şi 1063 Ungheni (plecare la ora 17.30) – Iaşi (sosire la ora 19.07).

Daca ti-a placut articolul, urmareste REALITATEA.NET pe FACEBOOK şi TWITTER!

COSMOPOLITAN | ECUISINE
print
Upload fişiere:Trimite
CELE MAI NOI ŞTIRI
CELE MAI CITITE ŞTIRI 3h 24h 7z 30z
Joburi
CELE MAI COMENTATE ŞTIRI
REALITATEA.NET foloseste cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigarii implică acceptarea lor. Află mai multe. X
Urmărește-ne

Urmărește REALITATEA.NET