TERESA FIDALGO. Mesajul ŞOCANT de pe Messenger şi Facebook care bântuie Google

Teresa Fidalgo
Teresa Fidalgo

TERESA FIDALGO. Un mesaj primit în limba romana pe Yahoo! Messenger îi sperie pe mulţi dintre cei care îl primesc. Cazul unei femei pe nume Teresa Fidalgo, care a murit într-un accident de maşină în urmă cu 27 de ani, este folosit de persoane care vor să stârnească panică şi să facă bani pe internet.

Mesajul primit de mii de persoane din România, pe Yahoo! Messenger şi pe Facebook, suna astfel:

"Bună, sunt TERESA FIDALGO, azi împlinesc 27 de ani de când am murit. Dacă nu trimiţi acest sms la alte 20 de persoane o să dorm cu tine mereu şi dacă nu crezi du-te pe google şi scrie TERESA FIDALGO, o fată nu a băgat în seamă acest mesaj şi după 20 de zile i-a murit mama".

Mesajul, evident un spam, a dus la foarte multe căutări, în special pe motorul căutare Google. Mai jos, încercăm să explicăm cum s-a dezvoltat mitul fantomei Teresa Fidalgo.

TERESA FIDALGO - accidentul de circulaţia i-a răpit viaţa

Povestea tinerei TERESA FIDALGO începe în anul 1983. Un accident de circulaţie de pe o autostradă din Portugalia duce la moartea unei tinere, pe nume TERESA FIDALGO. Apoi, s-a spus că fantoma TERESEI FIDALGO bântuia zona în care a murit tânăra.

Totul a pornit de la un filmuleţ postat pe internet. Filmuleţul prezintă un şofer care     a decis să oprească pentru a ajuta o fată care făcea autostopul.  În maşină se afla şi soţia şoferului. Cuplul ar fi încercat să folosească o cameră video pentru a înregistra convorbirea cu fata. Deodată, însă, faţa fetei a devenit extrem de fioroasă. Şoferul s-ar fi speriat, iar maşina a făcut accident. Aici se încheie materialul video, finalul nu îl cunoaşte nimeni.

TERESA FIDALGO - naşterea unei "fantome"

De la acest video a pornit mitul fantomei TERESA FIDALGO. Povestea spune că o fantomă care pare o fată normală face autostopul şi ucide şoferii care opresc pentru a o ajuta.  

Mitul TERESA FIDALGO a fost îndelung folosit. Căutând pe Google Teresa Fidalgo, dai peste tot felul de siteuri, care câştigă bani din publicitate sau chiar din vânzări directe (tricouri, DVD-uri etc), profitând de acest mit.

Galerie foto

Teresa Fidalgo Teresa Fidalgo Teresa Fidalgo - faţa tinerei fete devine înfricoşătoare odată ce ajunge în maşina victimei. Aceasta este o captură dintr-un video, probabil trucat

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

1 0
Barsan Camelia Roxana
19 Nov 15:19
este foarte urat din partea voastra sa postati asa ceva...Sa va fie Rusine!!!!!
Răspunde
0 -1
Robert Lungu
06 Nov 17:07
Tampenie
Răspunde
0 0
nicoletha 12
20 Oct 19:05
Nu cred cai adevarat
Răspunde
0 0
Luca
24 Apr 08:56
Ba dativa in plm ...numai aiureli sa speriati lumea puneti
Răspunde
0 0
Ana Maria
16 Apr 11:03
Ce porcarie frate, daca akm poseaza dasea ..in viitor cine drq stie ce fac.
Răspunde
0 0
Ana Maria
16 Apr 11:03
Ce porcarie frate, daca akm poseaza dasea ..in viitor cine drq stie ce fac.
Răspunde
2 0
Ionel Avram
21 Feb 00:25
Bagavas pula in gat
Răspunde
0 0
Anonimus
11 Feb 20:18
THOAMNE FERSTE
Răspunde
3 0
Un Anonim
10 Feb 15:23
Da Teresa Fidalgo.Totii se sperie de ea.Dar mai era si chestia aia ca daca nu trimti mesajul asta la cativa prieteni o sa iti moara mama.Deci mi-a trimis unu tot asa cu Teresa si am dormit si nu am vazut pe nimeni.Asa ca este un mit fals si e facut deoarece sa sperie oamenii ai internetului si sa isi vanda produsele si sa faca publicitate.Eu m-am documentat si nu este adevarat.
Răspunde
0 0
Dani
09 Feb 15:06
Prosti si mai prosti sunteti voi care credeti in astfel d porcari dic la astia fantome d .......daca DUMNEZEU e in inima ta n tre sa te temi d nimic oameni buni ma speriati de geaba este o minciuna sa faca ei bani
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print