Fii la curent cu cele mai importante ştiri ale zilei
REALITATEA.NET pe Facebook REALITATEA.NET pe Twitter REALITATEA.NET pe Pinterest REALITATEA.NET pe RSS REALITATEA.NET pe Newsletter REALITATEA.NET pe Youtube

Teo, prezentatorul emisiunii "După Bloguri" de la Realitatea TV, le răspunde fanilor pe TPU.ro

Teo de la "Deko" şi, mai nou, Teo de la "După Bloguri", primul late-night show care aduce blogerii pe sticlă în fiecare duminică, începând cu 23:30, la Realitatea TV, se alătură comunităţii TPU.ro şi, până pe 17 mai, va răspunde la întrebările fanilor săi.

Foto: Realitatea.net
Foto: Realitatea.net

Teo, pe numele său real Claudiu Teohari, nu se află "la prima abatere" în mediul online. Pe lângă spectacolele de stand-up pe care le-a susţinut împreună cu trupa "Deko", prezentatorul "După Bloguri" a adunat peste 4 milioane de vizite pe youtube prin intermediul clipurilor sale şi, în plus, scrie pe blog de mai bine de doi ani BoguLuTeo.wordpress.com

Înainte de rolul de "băiat de la TV care stă de vorba cu starurile de youtube, celebrităţile de forum şi vedetele de blog" şi cel de comediant, Teo a dat o tură prin industria de publicitate, pe care spune că a părăsit-o pentru că "nu mai aveam ce să ne oferim unul altuia... am impresia că advertisingul vedea în mine doar o bucată de carne fără sentimente şi nu îşi dorea decât sex. "

Teo a acceptat să prezinte "După bloguri" pentru că "dacă nu apari la tv, ai zero şanse să te căsătoreşti cu un fotbalist". Mărturiseşte că stă mult pe internet, prea mult. Dar uneori mai stă şi Internetul deasupra, şi atunci se mai odihneşte. Animalul său preferat este "cocalarul cu o privire serioasă în ochi, dacă se poate tuns de concurs şi cu pantofi argintii cu şireturi cu sclipici", povesteşte prezentatorul de la Realitatea TV.

Între 1 şi 17 mai, Teo de la "După Bloguri" va răspunde la întrebări deştepte despre internet, teatru, stand-up comedy, filosofie şi cultură, timp liber, dragoste şi sex, politică şi orice mai doresc oamenii drăguţi care se ajută între ei pe TPU.ro.

"După Bloguri" constituie un proiect editorial cross-media online-TV, lansat de Realitatea TV cu sprijinul F5, compania de web a grupului Realitatea-Caţavencu.

Emisiunea este produsă de Indie Studio, prezentată de Teo din trupa "Deko" şi poate fi urmărită în fiecare duminică seara, de la 23:30,  la Realitatea TV, cu susţinerea editorială a site-ului DupăBloguri.ro.

Platforma colaboraţională "Toţi pentru Unul" - TPU.ro este locul în care    oamenii au posibilitatea de a primi răspunsuri la întrebările lor, de a învăţa lucruri noi, de a relaţiona şi de a se amuza.

TPU.ro este un proiect lansat în parteneriat de F5 - compania de web a grupului Realitatea-Caţavencu; şi TreeWorks - una dintre cele mai importante companii de web development din România.

 

Daca ti-a placut articolul, urmareste REALITATEA.NET pe FACEBOOK şi TWITTER!

COSMOPOLITAN | ECUISINE
Cosmopolitan.ro
Cum sa faci inele handmade (tutorial video)
STIRI | REALITATEA.NET
19 Septembrie, 14:06
ecuisine.ro
Paste spirale cu broccoli
STIRI | REALITATEA.NET
18 Septembrie, 17:25
ADEVARUL.RO
Adevarul.ro
VIDEO De ce ne încărunţeşte părul
STIRI | REALITATEA.NET
19 Septembrie, 19:40
print
Upload fişiere:Trimite
CELE MAI NOI ŞTIRI
CELE MAI CITITE ŞTIRI 3h 24h 7z 30z
Joburi
CELE MAI COMENTATE ŞTIRI
Cosmopolitan.ro
Ecuisine.ro
REALITATEA.NET foloseste cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigarii implică acceptarea lor. Află mai multe. X
Urmărește-ne

Urmărește REALITATEA.NET