Raluca Trucan pune tunurile pe TVR și CNA. Vrea să știe cum sunt cheltuiți banii de la buget

Raluca Trucan pune tunurile pe TVR și CNA. Vrea să știe cum sunt cheltuiți banii de la buget
Raluca Trucan pune tunurile pe TVR și CNA. Vrea să știe cum sunt cheltuiți banii de la buget

Deputatul PNL Raluca Turcan vrea înființarea unei comisii parlamentare de achetă pentru a vede cum sunt cheltuiți banii la Televiziuna Națională și la Consiliul Național al Audiovizualului.

Citește și

Articol partener

PLAYTECH.RO

Dumnezeule! Rochia prea mică i-a sugrumat decolteul. Andreea Bănică apariție ȘOCANTĂ: Dezgustător

Articol partener

TABUHIGHLIFE.RO

Ciara, însărcinată pentru a patra oară, la 37 de ani

Articol partener

BZI.RO

Theo Rose a făcut furori într-o ținută cool! Cum s-au îmbrăcat celebritățile la Elle New Media Awards – GALERIE FOTO

Articol partener

LUMEAPOLITICA.RO

Diana Șoșoacă, luată în vizor de Poliția Română, după ce s-a urcat pe motocicleta IGPR, într-un clip de campanie

Articol partener

PUTEREA.RO

Fost ministru al Agriculturii: Peste 90% dintre fermierii români nu sunt performanți  

Articol partener

NEWSBUCURESTI.RO

Mai dăm o șansă litoralului românesc? Turiștii sunt așteptați cu surprize și în acest an! – GALERIE FOTO

Articol partener

ECOPOLITIC.RO

Mai dăm o șansă litoralului românesc? Turiștii sunt așteptați cu surprize și în acest an! – GALERIE FOTO

Politică

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2024. EXIT POLL INSOMAR
REZULTATE ALEGERI LOCALE 2024. EXIT POLL INSOMAR - date oficiale. Surpriză la Primăria Capitalei. Cum arată votul politic la EUROPARLAMENTARE
EXIT POLL ALEGERI LOCALE 2024. EXIT POLL EUROPARLAMENTARE 2024. Numărătoarea inversă s-a încheiat! Site-ul de știri realitatea.net vă dezvăluie rezultatele sondajului pentru Primăria Capitalei și rezultatul la alegerile europarlamentare. Urmăriți, în timp real, REZULTATELE VOTULUI de la ALEGERILE LOCALE 2024 și ALEGERILE EUROPARLAMENTARE 2024. Secțiile de votare s-au închis la ora 22:00. În cele ce urmează, vom prezenta datele oficiale EXIT POLL INSOMAR ALEGERI 2024. REZULTATE VOT ÎN TIMP REAL pot fi accesate pe pagina dedicată ALEGERI - STATISTICI LIVE. 

Alegeri europarlamentare. Perdanții exit-poll-ului: partidele lui Dacian Cioloș și al Dianei Șoșoacă nu au trecut pragul
Alegeri europarlamentare. Perdanții exit-poll-ului: partidul lui Dacian Cioloș și cel al Dianei Șoșoacă nu au trecut pragul
Rezultatele preliminare ale exit-poll-ului realizat de Curs-Avangarde pentru alegerile europarlamentare din 2024 au aruncat lumină asupra peisajului politic, iar concluziile sunt clare: partidul lui Dacian Cioloș și cel al Dianei Șoșoacă nu au reușit să treacă pragul electoral.

Nicusor Dan, primele declarații. Foto/Inquam
Nicușor Dan, primele declarații. Anunță revoluția. Banii primarilor de sectoare, în pericol
Nicușor Dan a susținut un discurs după ce rezultatele sondajelor după ieșirea de la urnele de vot l-au dat drept câștigător clar al Primăriei Capitalei. 

Discursul lui George Simion, după aflarea primelor date din alegerile de azi
Discursul lui George Simion, după aflarea primelor date din alegerile de azi
După publicarea primelor sondaje cu privire la rezultatele alegerilor europarlamentare și locale care au avut loc azi, liderul AUR, George Simion, s-a adresat susținătorilor săi.

Ultimele stiri

România a ales! Rezultatele EXIT-POLL-ului CURS-AVANGARDE
România a ales! Rezultatele EXIT-POLL-ului CURS-AVANGARDE: Cum au votat românii la Primăria Capitalei și la Sectoare
România a votat! Din primele rezultate ale exit-poll-ului realizat de CURS-AVANGARDE, la București s-a votat continuitate. Realitatea PLUS a prezentat primele opțiuni ale votului românilor.

Volodimir Zelenski / Foto: Profi Media
Război în Ucraina, ziua 837: Armata rusă a eșuat în ofensiva de la Harkov. Zelenski, mesaj ferm: Avem soluţii noi pentru apărare - LIVE TEXT
Ucraina a intrat în ziua cu numărul 837 de conflict armat cu Rusia. Președintele Volodimir Zelenski a susținut, în discursul său video adresat sâmbătă seară națiunii, că trupele ruse au eșuat în ofensiva lor din regiunea Harkov. Afirmația a fost făcută după ce s-a întâlnit cu comandantul-șef al armatei, generalul Oleksandr Sîrski, scriu The Kyiv Independent și Ukrainska Pravda.

Partidul Marinei Le Pen, victorie zdrobitoare în alegeri. Foto: Profimedia
Ascensiunea extremei drepte în Franța: Partidul Marinei Le Pen obţine mai mult decât dublu faţă de formațiunea lui Macron
Adunarea Naţională (RN) a Marinei Le Pen, de extremă dreapta, a obţinut între 31,5% şi 32,4% din voturi (31 de mandate) la alegerile europene de duminică din Franţa, mai mult decât dublu faţă de partidul preşedintelui Emmanuel Macron, care se clasează pe locul al doilea cu 15,2% din voturi (14 europarlamentari), conform unor exit-polluri realizate de institutele de sondare Ifop şi Ipsos.

Gabriela Firea nu crede în sondajele la ieșirea de la urne. Foto/Inquam/Octav Ganea
Gabriela Firea, primele declarații: „Nu cred în exit-poll. Să numărăm până la ultimul vot!” VIDEO
Candidata PSD pentru funcția de primar general nu crede în sondajele făcute la ieșirea de la urne și consideră că victoria poate fi declarată doar atunci când s-a terminat de numărat și ultimul buletin de vot.



Vezi emisiunile Realitatea Plus