Șofer din Olt, prins la volanul unei maşini fără asigurare şi ITP, a lovit un poliţist. Șoferul a fost reținut

incident trafic olt
incident trafic olt

Citește și

Articol partener

PLAYTECH.RO

Ai aflat??! A MURIT în urmă cu puțin timp...ce tragedie imensă

Articol partener

TABUHIGHLIFE.RO

Ciara, însărcinată pentru a patra oară, la 37 de ani

Articol partener

BZI.RO

Carmen Harra a făcut totul public despre Florin Piersic: „Nu este încă timpul!”

Articol partener

LUMEAPOLITICA.RO

Klaus Iohannis a promulgat o nouă lege. Ce trebuie să ştie românii

Articol partener

PUTEREA.RO

Fost ministru al Agriculturii: Peste 90% dintre fermierii români nu sunt performanți  

Articol partener

NEWSBUCURESTI.RO

”Străzi Deschise, București – Promenadă Urbană” pe Calea Victoriei și strada Pajurei din Sectorul 1. Programul complet pentru weekendul 11-12 mai

Articol partener

ECOPOLITIC.RO

”Străzi Deschise, București – Promenadă Urbană” pe Calea Victoriei și strada Pajurei din Sectorul 1. Programul complet pentru weekendul 11-12 mai

Actual

O țară întreagă așteaptă vești bune despre îndrăgitul artist
Florin Piersic, pregătit pentru încă două intervenții chirurgicale. Ce decizie au luat medicii - SURSE
Marele actor Florin Piersic ar urma să fie supus la încă două operații, dar vestea bună este că acestea denotată o îmbunătățire a stării sale. Potrivit unor surse medicale, îndrăgitului artist ar urma să-i fie remontate două dispozitive medicale extrase după declanșarea unei infecții virulente cu stafilococ.

Autorii crimei de la Padina, eliberați din arest. Cei trei au măcelărit cu cuțitele un bărbat
Autorii crimei de la Padina, eliberați din arest. Cei trei au măcelărit cu cuțitele un bărbat
Cei trei bărbați inculpați de omor, după ce au atacat un bărbat cu cuțitele, la o petrecere cu vedete, care a avut loc la Padina, în luna februarie, vor fi cercetați în arest la domiciliu, potrivit Realitatea Plus. Decizia controversată a fost luată de Curtea de Apel Ploiești. Atenție, urmează descrieri și imagini cu un puternic impact emoțional.

Laura Codruța Kovesi / Foto: Inquam Photos
Kovesi amenință că dă în judecată Comisia Europeană. Care este motivul
Parchetul European (EPPO) condus de fosta sefă a DNA, Laura Codruța Kovesi, amenință Comisia Europeană cu acțiuni în justiție, acuzând că, din cauza unei modificări bugetare, continuarea investigațiilor penale, cele care vizează fraude cu fonduri europene, ar putea fi afectată.Astfel, Comisia Europeană a fost informată cu privire la consecințele pe care le-ar putea avea lipsa de fonduri asupra dosarelor penale în curs de cercetare, notează Politico.

Volodimir Zelenski
Război în Ucraina, ziua 810: Zelenski cere o atenţie specială pentru regiunea Harkov, unde pe o mare parte a fâşiei de frontieră cu Rusia continuă „lupte aprige de apărare”
Preşedintele Volodimir Zelenski a confirmat, duminică seară, în discursul zilnic către naţiune, că în regiunea Harkov, din nord-estul ţării, au loc lupte intense, practic pe întreaga linie de frontieră cu Rusia, iar unele zone s-au transformat din zone gri în zone de război. El consideră însă că este vorba de o operaţiune de tip diversiune şi tocmai de aceea cere eforturi şi vigilenţă sporită, inclusiv în ceea ce priveşte manipularea informaţională.

Social

Mărturii șocante, mama gravidei omorâtă de polițist rupe tăcerea
Mărturii șocante, mama gravidei omorâtă de polițist rupe tăcerea. Ana Maria a fost abuzată sexual, deși era însărcinată în 7 luni
Apar detalii înfiorătoare în cazul tinerei gravide care a fost ucisă cu bestialitate de un polițist în Republica Moldova. Mama fetei rupe tăcerea și face dezvăluiri șocante. Se pare că Ana Maria ar fi fost violată de călăul ei care a supus-o la chinuri groaznice. Mai mult, familia bănuiește că bărbatul ar fi avut o legătură și cu iubitul Anei și că aceștia ar fi lucrat împreună la penitenciar. 

Grav accident rutier în București. O femeie a murit în timp ce încerca să traverseze
Grav accident rutier în București. O femeie a murit în timp ce încerca să traverseze
Un tragic accident s-a petrecut astăzi în Sectorul 2 al Capitalei, lăsând în urmă durere și tristețe. O femeie în vârstă de 71 de ani a fost lovită mortal de un șofer la intersecția dintre Bulevardul Lacul Tei și Strada Barbu Văcărescu.

Vremea
Prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni: Va ploua aproape în fiecare zi. Anunțul făcut de ANM
Administraţia Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni. Meteorologii transmit că vor crește temperaturile în toată țara, dar în perioada 13 - 26 mai ploile vor cădea aproape în fiecare zi. 

Doliu in presa din Romania
Doliu în presa din România: a murit un cunoscut jurnalist clujean. Suferise un transplant de cord
Este doliu în presă, după moartea fulgerătoare a unui cunoscut fotograf.

Local

Cimitirul animalelor din România. Unde se pot înmormânta animalele de companie
Cimitirul animalelor din România. Unde se pot înmormânta prietenii blănoși
Cei care au avut o relație specială cu animalele lor de companie știu că pierderea acestora poate fi la fel de devastatoare ca și pierderea unei persoane dragi. În România, există un loc special în care oamenii își pot conduce animalele pe ultimul drum și pot să le comemoreze într-un mod unic și plin de respect.

Mai multe lucrări din Târgu Jiu sunt făcute în batjocură electorală
Mai multe lucrări din Târgu Jiu sunt făcute în batjocură electorală. Imagini revoltătoare
Oamenii din Târgu Jiu sunt revoltați și acuză că mai multe lucrări din acest municipiu au fost făcute în batjocură. Recent, străzile orașului au fost asfaltate, însă la scurt timp după reabilitări au apărut denivelări pe șosea. 

Autoritățile păcălite de urs. Animalul e liber pe străzi
Autoritățile păcălite de urs. Animalul e liber pe străzile din Pitești
De mai bine de 24 de ore, cetățenii si autoritățile din Pitești sunt în alertă! Ursul care se plimbă liber pe străzi este cu un pas înaintea forțelor de ordine. 

Halucinant: fără permis la volan și cu sticla de bere în mână
Halucinant: fără permis la volan și cu sticla de bere în mână
Scene halucinante au fost surprinse în Satu Mare. Un individ care nu deține permis de conducere s-a filmat în direct pe rețelele de socializare în timp ce conduce o mașină. În tot acest timp, bărbatul consuma alcool și circula fără să poarte centura de siguranță. 

Ultimele stiri

Sondaj AVANGARDE pentru Primăria Capitalei: Candidatul care îi ia fața lui Nicușor Dan
Sondaj AVANGARDE pentru Primăria Capitalei: Candidatul care îi ia fața lui Nicușor Dan. Scena politică, dinamitată!
Un nou sondaj de opinie dat publicității astăzi răstoarnă toate calculele de pe scena politică. Pe cine vor românii la Primăria Capitalei?

Pensionarul care va primi 6.200 de lei din toamnă. Analiză exactă după recalculare
Pensionarul care va primi 6.200 de lei din toamnă. Analiză exactă după recalculare
6.200 de lei pentru un pensionar la recalculare! Cu atât va rămâne un român care va primi 1.000 de lei în plus, din data de 1 septembrie, când intră în vigoare noua lege a pensiilor. 

Laura a avut parte de trauma vieții după ce a aflat ce ascunde iubitul ei. Povestea de dragoste s-a năruit
Laura a avut parte de trauma vieții după ce a aflat ce ascunde iubitul ei. Povestea de dragoste s-a năruit
Laura Twyford, o tânără în vârstă de 19 ani din Eastvale, California, își împărtășește povestea cutremurătoare pe platforma TikTok, dezvăluind cât de șocată a fost atunci când a aflat secretul tulburător al iubitului său. Ceea ce părea a fi o poveste de dragoste idilică a devenit un coșmar pentru tânăra Laura.

Nicusor Dan
Nicușor Dan a mințit când s-a dezis de Matei Păun în direct la TV! Finanțistul controversat, sponsorul primarului, întâlnire de lucru cu Ema Prisca, șefa de campanie
Comunicarea stă la baza oricărei relații umane, indiferent de natura acesteia, iar comunicarea politică stă la baza oricărei campanii electorale, indiferent de natura ei. Cum lupta pentru București în alegerile locale din 9 iunie este una acerbă, primarul Nicușor Dan, ce păstrează în continuare imaginea unui candidat umil ce stă în chirie și are în declarația de avere o mașină care nu funcționează, dar care are valoare sentimentală, a apelat din nou la cei mai buni specialiști în comunicare pe care România îi are de oferit. Bine, atât de buni încât nici măcar nu mai locuiesc sau activează în țara noastră decât în cadrul unor proiecte cu adevărat de anvergură, cum ar fi Ema Prisca. Mai mult, edilul se dezice, în direct la TV, de cel care i-a ținut spatele încă de la începutul ascensiunii sale politice, controversatul om de afaceri Matei Păun și minte vizibil atunci când răspunde întrebărilor jurnaliștilor.

Sondaj Realitatea 1/2

Accesează categoria Sondaj Realitatea din MENIU si vezi rezultatele LIVE.

Cu cine vei vota la Primăria Capitalei?

Sondaj Realitatea 2/2

Accesează categoria Sondaj Realitatea din MENIU si vezi rezultatele LIVE.

Cu cine vei vota la Sectorul 5?



Vezi emisiunile Realitatea Plus