Proiect: Pedepse mai mari pentru faptele de corupție comise în timpul stării de urgență

Proiect de lege coruptie
Proiect de lege coruptie

Un deputat USR de Bihor a depus un proiect de lege care propune creșterea pedepselor pentru faptele de corupție comise pe perioada unei stării de urgență, informează realitateadinjustitie.net. 

Citește și

Articol partener

PLAYTECH.RO

Schimbare radicală a vremii. Unde se răceşte brusc şi când vine vara? Prognoza meteo

Articol partener

TABUHIGHLIFE.RO

Ciara, însărcinată pentru a patra oară, la 37 de ani

Articol partener

BZI.RO

Pescobar și-a cumpărat penthouse în valoare de 2 milioane de euro! „O să am cinema, amfiteatru și piscină!”

Articol partener

LUMEAPOLITICA.RO

Schimbare majoră la ANAF. Anunţul ministrului Marcel Boloș

Articol partener

PUTEREA.RO

Fost ministru al Agriculturii: Peste 90% dintre fermierii români nu sunt performanți  

Articol partener

NEWSBUCURESTI.RO

Medicii de la Spitalul Foișor au efectuat cu succes o intervenție chirurgicală spinală de mare complexitate

Articol partener

ECOPOLITIC.RO

Control medical gratuit pentru persoanele defavorizate aflate în evidenţa DGASPC Sector 2

Actual

Anca Alexandrescu este cea care a detonat caracatița patronată de Coldea
Anca Alexandrescu anunță Armaghedonul pentru Florian Coldea. Va urma un val de denunțuri împotriva caracatiței "generalului negru"
Jurnalista Anca Alexandrescu anunță că va urma un adevărat Armaghedon pentru generalul Florian Coldea. După ce a încercat să obțină noi date de la generalul negru, venit la secția de poliție pentru controlul judiciar, realizatoare emisiunii "Culisele Statului Paralel" a precizat că va urma un val de denunțuri împotriva caracatiței construite în jurul generalilor Coldea și Dumbravă.

Hideg a depus înregistrările cu care i-a demascat pe generali la Culisele Statului Paralel (Inquam/Octav Gane)
Cătălin Hideg, denunțătorul lui Coldea: Generalul Dumbravă avea 30-40 de telefoane, probabil câte unul pentru fiecare persoană cu care vorbea
Omul de afaceri Cătălin Hideg, unul dinte denunțătorii caracatiței generalilor, a dezvăluit noi detalii halucinate despre modul în care acționa generalul Dumitru Dumbravă. Biroul în care acesta negocia așa-zisele "comisioane" era ticsit de aparatură, cu care acesta comunica și, probabil, îi înregistra pe toți cei cu care trata traficul de influența.

S-a aflat cine ar fi criminalul Raisei, copila de 2 ani din Dolj. Suspectul a are 15 ani și este rudă cu minora
SURSE: Criminalul Raisei, copila de 2 ani din Dolj, a fost identificat. Tulburător cine este suspectul: are doar 15 ani!
Cazul tragic al micuței Raisa din Dolj a luat o întorsătură șocantă, după ce medicii legiști au confirmat că fetița a fost ucisă. Primele concluzii ale necropsiei indică o moarte violentă, iar autoritățile au identificat, potrivit unor surse, principalul suspect: verișorul fetiței.

Moarte suspectă la Timișoara! Un bărbat a fost găsit mort într-un bazin de înot: victima are 31 de ani/ Arhivă foto
Moarte suspectă la Timișoara! Un bărbat a fost găsit mort într-un bazin de înot: victima are 31 de ani
Moarte suspectă la Timișoara. Un bărbat în vârstă de 31 de ani a fost găsit mort într-un bazin de înot din oraș. Echipajul medical sosit la fața locului a încercat să îi aplice manevrele de resuscitare, însă medicii au fost nevoiți în cele din urmă să constatate decesul. Poliția a întocmit un dosar penal.

Ultimele stiri

Surpriză de proporții pentru Florian Coldea! Generaul, întâmpinat cu un tir de întrebări de jurnalista Anca Alexandrescu, la sediul poliției din Voluntari/ Captură video
Florian Coldea, torpilat cu întrebări de Anca Alexandrescu, la sediul poliției din Voluntari. Reacția șoc a generalului negru când a dat ochii cu jurnalista - VIDEO
Generalul negru, așa cum este numit Florian Coldea, a ajuns, miercuri dimineață, în jurul orei 10:30, în fața agenților secției de Poliție din Voluntari pentru a semna controlul judiciar în dosarul în care este cercetat pentru trafic de influență și spălare de bani. Coldea a avut parte însă de o "surpriză", fiind întâmpinat la intrarea în sediul poliției de jurnalista Anca Alexandrescu, moderatoarea emisiunii "Culisele Statului Paralel", cea care a și reușit - prin intermediul dezvăluirilor făcute în mod repetat în emisiunile sale - să devoaleze Statul Paralel orchestrat minuțios din umbră de acesta. Generalul în rezervă a refuzat să răspundă tirului de întrebări din partea jurnalistei.

Cod galben de ploi în mare parte din țară. ANM a actualizat prognoza meteo: schimbare radicale a vremii - HARTA
Cod galben de ploi în mare parte din țară. ANM a actualizat prognoza meteo: schimbare radicală a vremii - HARTA
Meteorologii au emis, miercuri, o avertizare Cod galben de ploi, vijelii și grindină, valabilă în cea mai mare parte a țării. Potrivit meteorologilor, în orele următoare sunt așteptate precipitații, vijelii și chiar grindină. 

Vladimir Putin / Foto: Profi Media
Război în Ucraina, ziua 826: Putin, val de amenințări la adresa Europei: Țările mai mici trebuie să se gândească cu ce se joacă - LIVE TEXT
Ucraina a ajuns în ziua cu numărul 826 de la începutul invaziei ruse. Vorbim despre așa-numita "opera militară specială" de "denazificare" a țării, la ordinul liderului rus Vladimir Putin. Încă de la începutul războiului și până acum, reședintele rus a continuat să stârnească dispute aprinse. În cea mai recentă declarație făcută, Putin a ameninţat Europa, spunând că membrii NATO se joacă cu focul atunci când propun ca Ucrainei să i se permită să folosească armele occidentale pentru a lovi în interiorul teritoriului Rusiei, ceea ce, a avertizat el, ar putea declanşa un conflict global în care ar putea fi folosite armele nuclear. 

Regele Charles al III-lea / Foto: Profi Media
Regele Charles se dă în vânt după mâncarea românească! Rețeta care l-a cucerit: este preferata lui
Dacă vorbim despre preparatele preferate ale membrilor Casei Regale din Marea Britanie, cu siguranță ne gândim la ceva sofisticat. În realitate, însă, lucrurile nu stau deloc așa. De exemplu, mâncarea preferată a Regelui Charles al III-lea este una tradițional românească.

Justiţie

Percheziţii la sediul Ambulanţei Prahova, într-un dosar de înșelăciune și fals. Împrumuturi CAR cu adeverinţe false/Arhivă foto
Percheziţii la sediul Ambulanţei Prahova, într-un dosar de înșelăciune și fals. Împrumuturi CAR cu adeverinţe false: schema folosită
Poliţiştii prahoveni efectuează, miercuri dimineaţă, percheziţii la sediul Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SAJ) Prahova, într-un dosar privind obţinerea de împrumuturi CAR în baza unor adeverinţe de salariat falsificate, suțin surse juridice. Prejudiciul în acest dosar se ridică la aproximativ 50.000 de lei. Două persoane urmau să fie duse la audieri. 

Anchetă uriașă în Bistrița-Năsăud, după ce un adolescent de 16 ani a murit intoxicat cu un antiparazitar folosit pentru animale. Părinții tânărului, au ajuns și el la spital
Un adolescent de 16 ani a murit intoxicat cu o substanță folosit pentru animale. Părinții tânărului au ajuns și el la spital: anchetă uriașă
Anchetă uriașă în județul Bistrița-Năsăud, după ce un adolescent de 16 ani a murit în urma unei intoxicaţii cu o substanţă antiparazitară folosită pentru animale. Tânărul și familia sa au ajuns săptămâna trecută la spital, după ce anterior ar fi participat alături de tatăl său la o acțiune de îmbăiat oi. Băiatul era în comă, mama acestuia prezenta insuficienţă respiratorie, iar tatăl o intoxicație - toate, se pare, provocate de aceeași substanță. Bărbatul a refuzat spitalizarea, iar tânărul a fost a transferat de la Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Bistriţa la Institutul Inimii din Cluj, unde și-a găsit sfârșitul.

Întorsătură de situație în cazul Raisei! Anchetatorii au schimbat încadrarea juridică în OMOR. / Foto: Inquam Photos
Răsturnare de situație în cazul Raisei, fetița găsită moartă pe un câmp din Dolj! Anchetatorii au schimbat încadrarea juridică în OMOR
Întorsătură de situație în cazul Raisei, fetița de doi ani și jumătate din Dolj care a fost găsită moartă pe câmp, la doar câteva sute de metri de locuinţă. În urma necropsiei, s-a dispus schimbarea încadrării juridice în omor. Surse citate de Realitatea PLUS susțin că fetița ar fi fost strangulată. Micuța a fost dată dispărută luni, la prânz, și a fost găsită decedată marți dimineaţă, prezentând urme de violență pe corp. Presa locală scrie că echipele de căutare ar fi trecut prin zona în care a fost găsit trupul neînsuflețit al fetiței, însă nu au găsit-o din prima din cuza vegetaţiei înalte şi dease.

Ozempic/Profimedia
4 medici și o asisentă de la o clinică privată din Sectorul 1, implicați într-un dosar de trafic cu Ozempic! Medicamentul era vândut "la negru": 13 persoane, reținute
Treisprezece persoane au fost reţinute de poliţiştii şi procurorii din Bucureşti într-un dosar care vizează o reţea care se ocupa cu traficul de Ozempic, un medicament pentru persoanele cu diabet vândut ”la negru” pentru slăbit. În acest caz, ar fi implicată și o asistentă medicală de la o clinică privată din Sectorul 1. Femeia este suspectată că falsifica reţete, cu ajutorul a patru medici, pentru ca pacienții să obţină medicamentul pentru slăbit. Prejudiciul în acest dosar este de peste 1.000.000 de lei.



Vezi emisiunile Realitatea Plus