Ministrul Rovana Plumb, interceptată în dosarul Duicu. STENOGRAME

Rovana Plumb
Rovana Plumb

Dosarul Duicu. Rovana Plumb, fostul ministru al Mediului, în prezent ministru al Muncii, a fost interceptată de anchetatori în timp ce discuta la telefon cu preşedintele Consiliului Judeţean Mehedinţi, Adrian Duicu, tema fiind campania de presă declanşată împotriva ei de realizatorul TV Andrei Bădin, scrie obiectiv.info.

Citește și

Articol partener

PLAYTECH.RO

Carmen Iohannis, apariție ȘOC! I-a amuțit pe toți, IREAL cum s-a îmbrăcat

Articol partener

TABUHIGHLIFE.RO

Ciara, însărcinată pentru a patra oară, la 37 de ani

Articol partener

BZI.RO

Mihai Mărgineanu, șocat de ce a văzut în Vama Veche! „Voi știți ce mai fac copiii voștri?!”

Articol partener

LUMEAPOLITICA.RO

Surse: Coaliţia s-a răzgândit şi vrea să mute iar data alegerilor prezidenţiale

Articol partener

PUTEREA.RO

Fost ministru al Agriculturii: Peste 90% dintre fermierii români nu sunt performanți  

Articol partener

NEWSBUCURESTI.RO

Informații digitale în timp real pentru călătorii din Gara de Nord

Articol partener

ECOPOLITIC.RO

IGPR: Când fac cumpărături online, o treime dintre adulţi nu verifică dacă pagina magazinului e reală

Actual

Banii urmează să ajungă în fondul de rezervă al Executivului
Ordonanță bombă. Guvernul ia 10% din banii necheltuiți de instituții pentru a acoperi găurile din buget
Guvernul a adoptat o ordonanță de urgență privind o rectificare bugetară mascată. S-a decis ca toate instituțiile statului să cedeze 10 la sută din banii necheltuiți, iar fondurile să fie mutate în fondul de rezervă, de unde vor putea fi folosiți inclusiv pentru plata salariilor și pensiilor. 

Florin Piersic a fost operat și se află la secția de Terapie Intensivă
Florin Piersic a fost operat și se află la secția de Terapie Intensivă - Comunicatul oficial al spitalului
Vești noi vin despre Florin Piersic, în timp ce fanii marelui actor stau cu sufletul la gură pentru a afla ce se mai întâmplă cu el.  Potrivit surselor Realitatea Plus, Florin Piersic a fost supus unei intervenții chirurgicale, iar în prezent se află la secția de ATI a Spitalului Foișor.

Tarom a folosit aeronava
Aeronava Boeing care a ratat decolarea în Dakar a aparținut TAROM până în 2022. A zburat sub numele "Deva"
Ies de iveală noi detalii în cazul accidentului aviatic grav produs în Dakar, după ce o aeronava Boeing a ratat decolarea. Avionul s-a aflat până anul trecut în flota Tarom, compania folosindu-l aproape 30 de ani. 4 oameni au fost grav răniți în urma accidentului, iar unul dintre ei, copilotul, ar fi român.

Medicul Tudor Ciuhodaru a vorbit despre riscurile operației lui Florin Piersic Exclusiv
Ce se întâmplă în aceste momente cu Florin Piersic. Medicul Tudor Ciuhodaru a vorbit despre riscurile operației și șansele de a trece cu bine peste această cumpănă
Maestrul Florin Piersic a iesit in urma cu scurt timp din operatie. Medicii de la Spitalul Foișor din Capitală i-au înlocuit proteza de la genunchi pentru a scăpa de infecție. Starea lui de sanatate este insa in continuare una gravă. Într-o intervenție la Realitatea Plus, doctorul Tudor Ciuhodaru, coordonator UPU, Spitalul Clinic de Urgență Iași, a vorbit despre șansele actoirului de a se recupera după această operație.

Politică

Geonă susține că mulți polticieni nu au o educație europeană
Mircea Geoană a furat startul în campania pentru Cotroceni. Cum îi atacă secretatul adjunct al NATO pe unii politicieni - VIDEO
Mircea Geoană e în plină campanie electorală, deși susține contrariul. Secretarul general adjunct al NATO a atacat dur politicienii care conduc țara. 

Guvernul a aprobat conectarea la internet de mare viteză și 5G pentru 1000 de localități
Guvernul a aprobat conectarea la internet de mare viteză și 5G pentru 1000 de localități
Ministrul Cercetării, Inovării şi Digitalizării Bogan Ivan a anunţat că Guvernul a aprobat, joi, un memorandum care prevede că aproximativ 1.000 de localităţi vor fi conectate la internet de mare vitează de minim 100 Mbps şi automat la infrastructură de tip 5G.

Foto/Arhivă/Inquam
George Simion, în vizită la Palat. Becali: „Dacă venea mai devreme îi dădeam 500.000 de euro” VIDEO
Liderul AUR s-a dus în vizită la Palat, la George Becali, în timp ce patronul FCSB negocia transferul unui jucător. Latifundiarul din Pipera a declarat, la ieșirea de la negocieri, că, dacă George Simion ajungea mai devreme, în sponsoriza cu 500.000 de euro în campania electorală.

Sebastian Burduja are soluția pentru evitarea plimbării între clinici: un spital multidisciplinar la București
Sebastian Burduja are soluția pentru evitarea plimbării între clinici: un spital multidisciplinar la București
Sebastian Burduja consideră că este nevoie de un spital multidisciplinar în București, care să deservească toată regiunea. Candidatul PNL la Primăria Capitalei vrea evitarea plimbării între clinici.

Ultimele stiri

Război în Ucraina
Război în Ucraina, ziua 806: Soarta conflictului, în continuare incertă. Oficial: Dacă Rusia nu pierde, Europa va trebui să se pregătească pentru mai multe războaie - LIVE TEXT
Ucraina a ajuns astăzi în ziua cu numărul 806 de război. Ministrul de externe din Kosovo a declarat că țara sa este convinsă că Rusia trebuie să piardă războiul din Ucraina, pentru ca acest conflict să nu se extindă și mai mult în Europa.

Protestele ar putea continua dacă piesa Israelului ajunge în finala (Profimedia)
Protest masive la Malmo față de participarea Israelului la Eurovision. Greta Thunberg printre manifestanți - VIDEO
Mii de manifestanți fluturând steaguri palestiniene s-au adunat joi în centrul orașului suedez Malmo, pentru a cere încetarea focului în Gaza și pentru a protesta față de participarea Israelului la Concursul Eurovision. Activita de mediu Greta Thunberg s-a alăturat manifestanților.

Mihai Daraban participă la ședința Consiliului General al Federației Mondiale a Camerelor de Comerț
CCIR reprezintă România în cel mai important for de conducere al organizației mondiale a camerelor de comerț
Președintele Camerei de Comerț și Industrie a României (CCIR), Mihai Daraban, participă în perioada 8-10 mai a.c. la ședința Consiliului General al Federației Mondiale a Camerelor de Comerț (WCF) și la prima ediție a summitului internațional al Camerei de Comerț Internaționale (ICC), evenimentul având ca temă centrală „Afacerile dincolo de granițe: IMM-urile la nivel global”.

Cutremur, joi după-amiază, în România
Cutremure în România, la scurt timp unul după altul. În ce zone s-au produs?
Două cutremure s-au produs joi după-amiază în județele Gorj și Vrancea, la trei minute unul de celălalt.

Justiţie

Adrian Cuculis, avocat/ Arhivă foto
Dosarul 2 Mai. Apărarea lui Vlad Pascu a cerut ''contul în care să facă plata''! Dezvăluiri halucinante făcute de avocatul victimelor, Adrian Cuculis
Declarație șocantă făcută de Adrian Cuculis, avocatul familiilor victimelor din cazul accidentului din localitatea 2 Mai. Potrivit lui Cuculis, "apărarea" lui Vlad Pascu a cerut, în timpul şedinţei de la Judecătoria Mangalia, "contul în care să facă plata", moment în care cele două părţi au intrat într-o "dispută".

Ioana Ancuța Popoviciu
Ancuța Popoviciu, judecătoarea din procesul lui Vlad Pascu, a întrebat-o pe mama Robertei dacă a fost la înmormântarea fiicei
Ioana Ancuţa Popoviciu, judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu, continuă seria întrebărilor sinistre.

Grupări de traficanți, percheziționate de polițiști. Foto/Arhivă
Percheziții ample la grupări de traficanți de droguri ce activează în 3 județe. Suma fabuloasă „spălată” de infractori VIDEO
Poliția Română desfășoară percheziții ample la grupările de traficanți de e raza județului Cluj, dar și în Ilfov și București. Gruparea a reușit să facă să „dispară” nu mai puțin de 2,1 milioane de euro.

Andrew și Tristan Tate au făcut o avere din servicii chat. Foto/Inquam
Frații Tate au făcut o suma colosală din servicii videochat
Andrew și Tristan Tate, cercetați pentru viol, trafic de persoane și evaziune fiscală, au făcut o avere din serviciile vidoochat. 



Vezi emisiunile Realitatea Plus