Circulația feroviară blocată în județul Arad din cauza inundațiilor

Circulația feroviară blocată în județul Arad din cauza inundațiilor
Circulația feroviară blocată în județul Arad din cauza inundațiilor

Circulaţia feroviară este oprită, în această dimineață, în județul Arad, pe secţia de cale ferată 317 Brad – Hălmagiu, localitatea Ţărmure, din cauza inundaţiilor ce au afectat terasamentul căii ferate, precizează Centrul Infotrafic al Poliţiei Române, informează realitateadearad.net.

Citește și

Articol partener

PLAYTECH.RO

Ai aflat??! A MURIT în urmă cu puțin timp...ce tragedie imensă

Articol partener

TABUHIGHLIFE.RO

Ciara, însărcinată pentru a patra oară, la 37 de ani

Articol partener

BZI.RO

Carmen Harra a făcut totul public despre Florin Piersic: „Nu este încă timpul!”

Articol partener

LUMEAPOLITICA.RO

Klaus Iohannis a promulgat o nouă lege. Ce trebuie să ştie românii

Articol partener

PUTEREA.RO

Fost ministru al Agriculturii: Peste 90% dintre fermierii români nu sunt performanți  

Articol partener

NEWSBUCURESTI.RO

”Străzi Deschise, București – Promenadă Urbană” pe Calea Victoriei și strada Pajurei din Sectorul 1. Programul complet pentru weekendul 11-12 mai

Articol partener

ECOPOLITIC.RO

”Străzi Deschise, București – Promenadă Urbană” pe Calea Victoriei și strada Pajurei din Sectorul 1. Programul complet pentru weekendul 11-12 mai

Actual

Criza financiara
Avertisment dur: urmează o criză economică fără precedent. Celebrul Nouriel Roubini avertizează că vine ”mama tuturor crizelor”
Economia lumii se prăbușește chiar sub ochii noștri. Sistemul bancar intră în colaps, iar cel al pensiilor nu mai e sustenabil, avertizează experții economiști din Statele Unite. Urmează „mama tuturor crizelor”, spun analiștii. 

Poșta Română va distribui fluturașii cu noua calculație
Taloanele cu pensiile recalculate pornesc spre destinatari. Ce trebuie să verifice pensionarii?
Taloanele cu pensiile recalculate, ce vor intra în plată din luna septembrie, vor porni către destinatari în perioada imediat următoare. Poștașii vor distribui fluturașii, dar destinatarii trebuie să verifice neapărat câteva elemente, pentru a sesiza în timp util eventualele erori.

Scade inflatia in Romania
Vești bune pentru economia României: Rata inflației a scăzut sub 6%. Ce arată cele mai noi date de la INS
Rata anuală a inflaţiei în luna aprilie 2024 comparativ cu luna aprilie 2023 a fost 5,9%, arată datele Institutului Național de Statistică. Aceasta fusese în martie de 6,6%.

Se schimbă CNP-urile românilor: Ministerul de Interne anunță modificări importante
Se schimbă CNP-urile românilor: Ministerul de Interne anunță modificări importante. Ce se întâmplă cu codurile numerice personale VECHI
După punerea în funcțiune a Sistemului Informatic Integrat, generarea CNP-ului (codul numeric personal) nu va mai ține cont de locul de naștere.

Social

Schimbare importantă pentru transportul în comun din București
Schimbare importantă pentru transportul în comun din București. Anunţul STB: UNDE se va alimenta cardul de călătorie
Utilizatorii cardurilor de transport Activ, folosite în reţeaua de transport public din Bucureşti şi Ilfov, au la dispoziţie o nouă metodă de a-şi alimenta cardul de călătorie, respectiv reţeaua punctelor de plată PayPoint, cu peste 830 de terminale în Bucureşti şi judeţul Ilfov.

Povestea mamei care și-a vândut un rinichi pentru a cumpăra o casă
O mamă cu 6 copii dintr-o comună săracă a Moldovei și-a vândut un rinichi pentru a cumpăra o casă - VIDEO
Imagini impresionante vin de la o familie cu 6 copii, dintr-o comună săracă a Moldovei. După mult chin și un trai greu, o asociație le-a sărit în ajutor, iar acum au un acoperiș deasupra capului. Când și-au văzut noua locuință, copiii au izbucnit în lacrimi.

Depozit cu muniţie din Al Doilea Război Mondial, descoperit în curtea unei școli din Iași
Depozit cu muniţie din Al Doilea Război Mondial, descoperit în curtea unei școli din Iași. Căminul-internat, la doi pași!
Un depozit cu muniţie folosită în Al Doilea Război Mondial a fost descoperit în curtea Colegiului Pedagogic „Vasile Lupu", din Iași. 

Cutremur, marți dimineața, în România. INFP anunță reluarea activității seismice în Vrancea
Cutremur, marți dimineața, în România. INFP anunță reluarea activității seismice în Vrancea
Un cutremur s-a produs, marți dimineața, în România, anunță Institutul Național pentru Fizica Pământului. 

Local

Moni a avut parte de un destin cumplit la doar 17 ani. Tânăra a murit într-un tragic accident rutier
Moni a avut parte de un destin cumplit la doar 17 ani. Tânăra a murit într-un tragic accident rutier
O tragedie fără margini a avut loc la Timișoara, după ce o tânără de doar 17 ani și-a pierdut viața într-un accident cumplit. Moni, așa cum îi spuneau prietenii, se afla într-o mașină alături de un prieten de 19 ani, care tocmai obținuse permisul și primise recent mașina cadou de la părinți.

Cimitirul animalelor din România. Unde se pot înmormânta animalele de companie
Cimitirul animalelor din România. Unde se pot înmormânta prietenii blănoși
Cei care au avut o relație specială cu animalele lor de companie știu că pierderea acestora poate fi la fel de devastatoare ca și pierderea unei persoane dragi. În România, există un loc special în care oamenii își pot conduce animalele pe ultimul drum și pot să le comemoreze într-un mod unic și plin de respect.

Mărturii șocante, mama gravidei omorâtă de polițist rupe tăcerea
Mărturii șocante, mama gravidei omorâtă de polițist rupe tăcerea. Ana Maria a fost abuzată sexual, deși era însărcinată în 7 luni
Apar detalii înfiorătoare în cazul tinerei gravide care a fost ucisă cu bestialitate de un polițist în Republica Moldova. Mama fetei rupe tăcerea și face dezvăluiri șocante. Se pare că Ana Maria ar fi fost violată de călăul ei care a supus-o la chinuri groaznice. Mai mult, familia bănuiește că bărbatul ar fi avut o legătură și cu iubitul Anei și că aceștia ar fi lucrat împreună la penitenciar. 

Mai multe lucrări din Târgu Jiu sunt făcute în batjocură electorală
Mai multe lucrări din Târgu Jiu sunt făcute în batjocură electorală. Imagini revoltătoare
Oamenii din Târgu Jiu sunt revoltați și acuză că mai multe lucrări din acest municipiu au fost făcute în batjocură. Recent, străzile orașului au fost asfaltate, însă la scurt timp după reabilitări au apărut denivelări pe șosea. 

Ultimele stiri

România, lovită de un ciclon: temperaturile scad dramatic, ploile lovesc cu putere
România, lovită de un ciclon: temperaturile scad dramatic, ploile lovesc cu putere. Zonele lovite de lapoviță și ninsoare
Un nou val de aer rece va cuprinde țara noastră, aducând vijelii și ploi însemnate cantitativ, în următoarele zile. Potrivit meteorologilor, vremea capricioasă se mai menține o perioadă. 

Alunecări de teren și ploi devastatoare în Indonezia. Imagini apocaliptice
Alunecări de teren și ploi devastatoare în Indonezia. Imagini apocaliptice
Sunt distrugeri masive în provincia Sumatra din Indonezia, unde ploile musonice au lovit năprasnic și au generat alunecări de teren ce au provocat pagube materiale substanțiale și pierderi de vieți omenești. 

Un nou proces pentru Ionuț și Dragoș Dolănescu. Motivul pentru care cei doi frați ajung în fața judecătorilor/ Captură video
Un nou proces pentru Ionuț și Dragoș Dolănescu. Motivul pentru care cei doi frați ajung în fața judecătorilor: câți bani sunt în joc
Frații Dolănescu sunt chemați din nou în fața instanței. Procesul a fost deschis de niște vecini care aveau obligația să le achite acestora despăgubiri de 20.000 de euro pentru cotele dintr-un imobil. Aceștia refuză să plătească și au făcut contestație atacând hotărârea în instanță. 

Tinerii români care încearcă să facă legumicultură în țară
Tinerii români se întorc din străinătate: cum vor să revitalizeze legumicultura la noi în țară
Tinerii agricultori se întorc cu dor acasă, în speranța că vor putea repune agricultura pe picioare. Un tânăr din Olt a decis să revină în țară după 10 ani petrecuți în afară pentru a-și dezvolta o afacere cu legume și fructe. 

Sondaj Realitatea 1/2

Accesează categoria Sondaj Realitatea din MENIU si vezi rezultatele LIVE.

Cu cine vei vota la Primăria Capitalei?

Sondaj Realitatea 2/2

Accesează categoria Sondaj Realitatea din MENIU si vezi rezultatele LIVE.

Cu cine vei vota la Sectorul 5?



Vezi emisiunile Realitatea Plus