Centrul Bucureștiului - INTERZIS pentru mașini! ZONELE pietonale cu circulația restricționată și RUTELE alternative - HARTA

Centrul Bucureștiului - INTERZIS pentru mașini! Harta zonelor pietonale și rutele alternative Foto: INQUAM/Octav Ganea
Centrul Bucureștiului - INTERZIS pentru mașini! Harta zonelor pietonale și rutele alternative Foto: INQUAM/Octav Ganea

Circulația automobilelor pe mai multe artere din centrul Capitalei e interzisă în Zona pietonală de weekend. Străzile se vor transforma în zone pietonale în fiecare sâmbătă și duminică în perioada stării de alertă, între orele 8.00 și 22.00. Care sunt zonele restricționate.

Citește și

Articol partener

PLAYTECH.RO

Putin a dat ordinul pentru ACTIUNI NUCLEARE. Kremlinul a făcut anunţul: 'Din partea comandantului suprem'

Articol partener

TABUHIGHLIFE.RO

Ciara, însărcinată pentru a patra oară, la 37 de ani

Articol partener

BZI.RO

Carmen Harra a spus adevărul despre împăcarea dintre Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf! „Amândoi s-au blocat!”

Articol partener

LUMEAPOLITICA.RO

Klaus Iohannis a promulgat o nouă lege. Ce trebuie să ştie românii

Articol partener

PUTEREA.RO

Fost ministru al Agriculturii: Peste 90% dintre fermierii români nu sunt performanți  

Articol partener

NEWSBUCURESTI.RO

Restricţii de trafic în Capitală, în acest weekend, pentru desfăşurarea mai multor evenimente

Articol partener

ECOPOLITIC.RO

Restricţii de trafic în Capitală, în acest weekend, pentru desfăşurarea mai multor evenimente

Actual

Erdogan a decretat luni o zi de doliu naţional după moartea preşedintelui iranian Ebrahim Raisi. Foto: Profimedia
Erdogan a decretat luni o zi de doliu naţional după moartea preşedintelui iranian Ebrahim Raisi
Într-un gest care a generat numeroase comentarii, președintele turc Recep Tayyip Erdogan a decretat luni o zi de doliu național în Turcia, în urma morții președintelui iranian Ebrahim Raisi. Într-un discurs preluat de canalele tv din țară, liderul de la Ankara l-a numit pe fostul președinte iranian drept „dragul meu coleg și frate”.

Prof. dr. univ. Iulia Motoc este primul magistrat român ales la CPI
Judecătoarea Iulia Motoc va prezida completul ce se va pronunţa asupra mandatelor de arestare pentru Netanyahu și a unor lideri Hamas
Un complet de trei judecători ai Curţii Penale Internaţionale, condus de românca Iulia Motoc, se va pronunţa asupra cererii de emitere a unor mandate de arestare împotriva premierului israelian Benjamin Netanyahu, a ministrului apărării Yoav Gallant şi a trei lideri principali ai grupării islamiste palestiniene Hamas, pentru presupuse crime de război şi crime împotriva umanităţii comise în Fâşia Gaza.

Joe Biden critică mandatul de arestare împotriva lui Netanyahu. Foto: Profimedia
Joe Biden critică mandatul de arestare împotriva lui Netanyahu: ”Este scandalos”
Mișcarea Curții Penale Internaționale de a cere mandate de arestare pentru liderul Hamas Yahya Sinwar și pentru prim-ministrul israelian Benjamin Netanyahu a dat naștere unor reacții puternice pe plan internațional, iar răspunsul președintelui SUA, Joe Biden, nu s-a lăsat așteptat. Acesta a criticat dur cererea procurorului, spunând că nu este posibilă nicio "echivalenţă" între Israel şi Hamas

Ministrul Justiției, Alina Gorghiu, crede că până la urmă așa-zisul prinț va fi adus în România
Alina Goghiu, prima reacție după ce Malta a refuzat extrădarea Prințului Paul. Ce cale de atac pregătesc magistrații români?
Ministrul Justiției, Alina Gorghiu, a anunțat că magistraii Curții de Apel Brașov vor cere parchetului din Malta să exercite la timp calea de atac, să nu existe erori de procedură, după ce instanța din Malta a respins predarea „prințului” Paul în România.

Social

Românii neasigurați au acces doar la serviciile de urgență
Județul din România în care aproape jumătate dintre locuitori nu au asigurare de sănătate
Vaslui este unul dintre județele din țară care înregistrează un record negativ în ceea ce privește starea de sănătate. Cele mai noi date indică faptul că doar puțin peste jumătate dintre locuitorii se află în evidențele medicilor de familie ca fiind asigurați medical.

De ce unele clădiri din București au această treaptă ciudată pe scările de la intrare
De ce unele clădiri din București au această treaptă ciudată pe scările de la intrare. Detaliul care spune cât de vechi sunt, de fapt
Printre numeroasele detalii care dau caracterul unor clădiri din București, există unul care poate părea neobișnuit și ciudat, la trepte. Acest detaliu, întâlnit la intrarea în multe clădiri vechi din capitală, rămâne un mister pentru mulți locuitori și vizitatori ai orașului. Dar, de fapt, acest detaliu are o istorie bogată și este legat de vechiul oraș București.

Chirug român, sătul de pacienți veniți pe pile
Chirug român, sătul de pacienți veniți pe pile: „Ajungeți la mine folosind doar câteva cuvinte magice“
Un medic chirurg renumit din Galați, dr. Paul Ichim, a transmis un mesaj pentru pacienții care îl solicită pretinzând că vin din partea diverselor pile, cunoștințe și relații. Chirurgul român și-a spus oful pe pagina sa de Facebook, unde a afirmat că pacienții care îi solicită serviciile trebuie să spună ”doar câteva cuvinte magice”.

Incendiu pe Șoseaua Ștefan cel Mare
Incendiu pe Șoseaua Ștefan cel Mare, București. Pompierii au mobilizat o întreagă armată de autospeciale
Un incendiu a izbucnit pe șoseaua Ștefan cel Mare, una dintre cele mai aglomerate artere rutiere din Capitală. Alertați de un apel de urgență, pompierii s-au mobilizat și au trimis 8 autospeciale pentru a lupta cu flăcările.

Ultimele stiri

Sfinții Constantin și Elena reprezinta una dintre cele mai mari sărbători în calendarul ortodox
Cele mai bune urări pentru Constantin și Elena. Nu poți da greș cu ele
Mesaje de Constantin și Elena 2024. Urari frumoase, felicitări, mesaje, sms-uri pentru toți cei care poartă numele Sfinților Constantin și Elena!

Plantele de apartament care previn apariția mucegaiului pe pereți
Plantele de apartament care previn apariția mucegaiului pe pereți
Umiditatea în casă are efecte nocive asupra sănătății, fiind responsabile pentru alergii și afecțiuni respiratorii, inclusiv astm. Plantele de apartament pot să accentueze apariția umidității, însă există unele care au capacitatea de a absorbi umezeală din aer. Sunt o soluție naturală pentru probleme precum mucegaiul sau igrasia.

Craterul Eminescu de pe Mercur a fost botezat în 2008
Români in spațiu. Asteroidul Eminescu, vulcanul Darclee, craterul Haret. Sistemul solar este împânzit de nume românești
Corpurile cerești pot purta numele unor oameni ce au avut o contribuție importantă în Știința, arte sau alt domeniu. Practic, este o recunoaște postumă sau chiar din timpul vieții a rolului pe care aceștia l-au jucat fie pentru țara lor, fie pentru întreaga omenire. La acest capitol, România se poate mândri cu faptul că numeroase obiecte cosmice și forme de relief de pe planetele sistemului solar poartă nume românești.

Sfintii Constantin și Elena reprezintă una dintre cele mai importante sărbători ortodoxe
Ce se intâmplă dacă-ți botezi copiii Constantin sau Elena? Secretele pe care multi români nu le știu
Orice nume, în general, poate avea un anume impact asupra dezvoltării și evoluției celui care-l poartă. Cu atât mai mult atunci când vorbim de prenume precum Constantin și Elena. Dacă v-ați gândit la aceste nume pentru copii dumnevoastră, este bine să știți o serie de detalii despre ele.



Vezi emisiunile Realitatea Plus