Ce spune DSP Arad despre cazul dezinsecției de la Liceul German din Arad

Ce spune DSP Arad despre cazul dezinsecției de la Liceul German din Arad
Ce spune DSP Arad despre cazul dezinsecției de la Liceul German din Arad

Anchetele care vizează Liceul German „Adam Muller Guttenbrunn” din Arad continuă, după ce au existat elevi care au ajuns la spital inclusiv marți.

Citește și

Articol partener

PLAYTECH.RO

Animalul misterios care a speriat localnicii. Nu seamănă cu nimic din ce au văzut până acum, au scos imediat telefonul

Articol partener

TABUHIGHLIFE.RO

Ciara, însărcinată pentru a patra oară, la 37 de ani

Articol partener

BZI.RO

Carmen Harra a spus adevărul despre împăcarea dintre Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf! „Amândoi s-au blocat!”

Articol partener

LUMEAPOLITICA.RO

Klaus Iohannis a promulgat o nouă lege. Ce trebuie să ştie românii

Articol partener

PUTEREA.RO

Fost ministru al Agriculturii: Peste 90% dintre fermierii români nu sunt performanți  

Articol partener

NEWSBUCURESTI.RO

Restricţii de trafic în Capitală, în acest weekend, pentru desfăşurarea mai multor evenimente

Articol partener

ECOPOLITIC.RO

Restricţii de trafic în Capitală, în acest weekend, pentru desfăşurarea mai multor evenimente

Actual

Un alt tânăr este în stare gravă la spital (foto: ISU Bistrița/timponline)
Un tânăr de 17 ani a MURIT, alți 7 au ajuns la spital în urma unui accident grav în Bistrița Năsăud. S-a activat Planul Roșu de Intervenție
Un tânăr de 17 ani a murit, iar alți șapte tineri au fost răniți și duși la spital, după un grav accident produs marți seară pe raza localității Petriș, județul Bistrița-Năsăud. Din cauza gravității evenimentului, s-a declanșat Planul Roșu de Intervenție.

Daniel Baciu dă asigurări că digitalizarea va ușura mult viața pensionarilor
Șeful Casei de Pensii a anunțat la Realitatea Plus o dublă recalculare pentru anumiți pensionari. Ce documente sunt necesare?
Anumiți pensionari vor beneficia de o dublă recalculare a pensiilor. Șeful Casei de Pensii, Daniel Baciu, a dezvăluit în exclusivitate la REALITATEA PLUS că dosarele care conțin și adeverințele care dovedesc existența sporurilor vor beneficia de a doua recalculare începând cu 1 septembrie, iar anul următor, pensionarii respectivi vor avea parte de noi majorări. 

Angajatii din numeroase instituții bugetare au protestat pentru a cere majorarea salariilor
Bugetarii vor primi 10% în plus la salariu, în două tranșe. Guvernul încearcă să stingă nemulțumirile cu majorări -DOCUMETE
Guvernul stinge revolta bugetarilor cu noi majorări. Salariile din mai multe domenii vor crește cu 10 la sută, 5% în iunie, 5% în septembrie. Proiectul de lege a fost finalizat și pus deja în transparență publică. 

Un incendiu puternic a făcut prăpăd în Brăila
Un incendiu puternic a făcut prăpăd în Brăila: Cinci locuinţe şi şapte anexe gospodăreşti, afectate
Un incendiu puternic a afectat cinci locuințe și șapte anexe gospodărești din municipiul Brăila, după ce un foc lăsat nesupravegheat în curtea unei case s-a propagat rapid. Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Brăila, pompierii și salvatorii au intervenit rapid pentru a stinge incendiul, însă consecințele au lăsat deja urme, fiind afectate multiple locuințe și anexe gospodărești.

Social

„Poarta Eroilor”, construită pentru valorificarea și promovarea patrimoniului cultural
„Poarta Eroilor”, construită pentru valorificarea și promovarea patrimoniului cultural
În ultimii 4 ani, comunitatea Sectorului 4 a implementat proiecte de regenerare urbană a spațiilor publice, utilizând fonduri nerambursabile, atât guvernamentale, cât și accesate prin programele și inițiativele europene, menite să accelereze procesul de recuperare a decalajului de dezvoltare pe care Sectorul 4 o înregistrează față de zona de nord a Bucureștiului și care să aducă, implicit, noi locuri de muncă bine plătite, precum și condiții de viață mult mai bune pentru oameni.

Succesul Suediei, reprezentativ pentru reducerea efectelor fumatului în toată lumea
Succesul Suediei, reprezentativ pentru reducerea efectelor fumatului în toată lumea
Într-o lume care se confruntă cu consecințele devastatoare ale fumatului, strategiile inovatoare sunt esențiale pentru a atenua impactul acestor consecințe în mod eficient. În rândul comunității globale, Suedia se remarcă ca un barometru al succesului în reducerea efectelor asociate fumatului, demonstrând eficacitatea abordării de diminuare a riscului, prin adoptarea produselor alternative care nu implică ardere.

Foto ilustrativ (Profimedia)
Cât de inteligent ești, în funcție de marca mașinii pe care o conduci. O marcă foarte populară în România, preferată de șoferii cu IQ mai scăzut
Un sondaj online, interpretat de specialiști, ar oferi legătura între inteligența șoferului și marca de autoturism pe care îl conduce. Este vorba de aceeași echipă care a analizat și cât de "psihopați" sunt conducătorii auto, în funcție de mașina pe care o dețin. 

 Doi tâlhari, prinși într-o singură zi de polițiștii timișoreni. Victimele sunt o fată de 24 de ani și o bătrână: cum au acționat hoții/ Foto: Inquam Photos
Doi tâlhari, prinși într-o singură zi de polițiștii timișoreni. Victimele sunt o fată de 24 de ani și o bătrână: cum au acționat hoții
Poliţiştii din Timişoara au reţinut doi bărbaţi, suspectaţi de tâlhărie. Primul a ameninţat o fată de 24 ani pe stradă, iar al doilea a convins o femeie, pe care o cunoştea din vedere, să-l primească în casă, de unde i-a furat suma de 1.400 de lei.

Educaţie

Gabriela Firea: Fără școli în 3 schimburi. Copiii noștri sunt viitorul orașului
Gabriela Firea: Trebuie să combatem cu severitate traficul de droguri, dar, în primul rând, să ne ocupăm de educația elevilor.
O realitate alarmantă se resimte din ce în ce mai intens în rândul copiilor și tinerilor din România, unde numărul mic de creșe și grădinițe, precum și școlile insuficient dimensionate, care îi obligă, practic, pe copii să meargă la școală în 3 schimburi creează dificultăți care afectează în mod grav dezvoltarea și siguranța acestora.

Sebastian Vaia, Mihnea Necula și Sebastian Toader i-au impresionat pe americanii de la NSS și NASA cu proiectul unei așezări umane în spațiu
Povestea a trei puști români premiați cu argint de NASA și NSS. La doar 13 ani, au făcut proiectul unei așezări umane în spațiu
Mihnea, Ianu și Sebi sunt trei puști de 13, respectiv 12 ani, care i-au impresionat pe americanii de la NSS și NASA cu proiectul unei așezări umane în spațiu.

Inscrierea la gradinite si crese
Luni începe etapa de reînscrieri la grădinițe și creșe
Luni începe etapa de reînscrieri la grădiniţe şi creşe, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educaţiei.

Cele două filme românești prezente la Cannes au ales serviciile Chainsaw Europe
Cele două filme românești prezente la Cannes au ales serviciile Chainsaw Europe
Chainsaw Europe, cel mai important studio de post-producție din România, a asigurat servicii de post-producție pentru cele două filme românești prezente anul acesta la cea de-a 77-a ediție a Festivalului de Film de la Cannes. “Trei kilometri până la capătul lumii”, în regia lui Emanuel Pârvu, a fost inclus în Competiția Oficială. “Nasty”, regizat de Tudor Giurgiu, va fi prezent la Cannes în secțiunea Proiecții Speciale.

Local

Moni a avut parte de un destin cumplit la doar 17 ani. Tânăra a murit într-un tragic accident rutier
Moni a avut parte de un destin cumplit la doar 17 ani. Tânăra a murit într-un tragic accident rutier
O tragedie fără margini a avut loc la Timișoara, după ce o tânără de doar 17 ani și-a pierdut viața într-un accident cumplit. Moni, așa cum îi spuneau prietenii, se afla într-o mașină alături de un prieten de 19 ani, care tocmai obținuse permisul și primise recent mașina cadou de la părinți.

Cimitirul animalelor din România. Unde se pot înmormânta animalele de companie
Cimitirul animalelor din România. Unde se pot înmormânta prietenii blănoși
Cei care au avut o relație specială cu animalele lor de companie știu că pierderea acestora poate fi la fel de devastatoare ca și pierderea unei persoane dragi. În România, există un loc special în care oamenii își pot conduce animalele pe ultimul drum și pot să le comemoreze într-un mod unic și plin de respect.

Mărturii șocante, mama gravidei omorâtă de polițist rupe tăcerea
Mărturii șocante, mama gravidei omorâtă de polițist rupe tăcerea. Ana Maria a fost abuzată sexual, deși era însărcinată în 7 luni
Apar detalii înfiorătoare în cazul tinerei gravide care a fost ucisă cu bestialitate de un polițist în Republica Moldova. Mama fetei rupe tăcerea și face dezvăluiri șocante. Se pare că Ana Maria ar fi fost violată de călăul ei care a supus-o la chinuri groaznice. Mai mult, familia bănuiește că bărbatul ar fi avut o legătură și cu iubitul Anei și că aceștia ar fi lucrat împreună la penitenciar. 

Mai multe lucrări din Târgu Jiu sunt făcute în batjocură electorală
Mai multe lucrări din Târgu Jiu sunt făcute în batjocură electorală. Imagini revoltătoare
Oamenii din Târgu Jiu sunt revoltați și acuză că mai multe lucrări din acest municipiu au fost făcute în batjocură. Recent, străzile orașului au fost asfaltate, însă la scurt timp după reabilitări au apărut denivelări pe șosea. 

Ultimele stiri

Flota de elicoptere a Iranului este în stare deplorabilă
Lavrov dă vina pe SUA pentru moartea președintelui iranian. Nu i-au mai livrat piese de schimb pentru elicopter
Ministrul rus de externe Serghei Lavrov a declarat marţi, în legătură cu accidentul de elicopter în care a murit preşedintele iranian, că Statele Unite sunt vinovate, indirect, ca urmare a sancțiunilor impuse Teheranului. Unul dintre efecte, susține Lavrov, a fost degradarea flotei de elicoptere iraniene, cumpărată de la americani în anii \"70, când țara avea un regim proocidental

Irinel Columbeanu
Irinel Columbeanu jubilează: A scăpat de datorii. Decizia judecătoriei care îi va face viața mai ușoară fostului milionar
Aflat într-o situație materială precară, cu o pensie minimă pe care avea deja pusă poprire de ANAF, fostul milionar a primit o veste care l-a făcut să răsufle ușurat. Tribunalul Bucureși a dat sentința în procesul despre plata datoriilor firmei care a dat faliment, iar judecătorii au decis că Irinel Columbeanu nu se face vinovat de acest eșec în afaceri.

Mircia Gutău a incercat să intimideze echipa Realitatea Plus care a dezvăluit afacerile fiului său
Cum vrea primarul Mircia Gutău să-și elimine din cursă contracandidații. Cum se contrazice edilul din Râmnicu Vâlcea
Primarul din Râmnicu Vâlcea, Mircia Gutău, este decis să folosească orice mijloace în lupta electorală pentru un nou mandat. De exemplu, să le bage bețe adversarilor politici care au afaceri în municipiu.

Ionuț Costea, cumnatul corupt al lui Mircea Geoană, a dispărut din țară în urmă cu un an
Gorghiu despre extrădarea cumnatului lui Geoană din Turcia: Deocamdată nu sunt progrese
Ministrul Justiției, Alina Gorghiu, a anunțat marți seară că „momentan nu există un progres“ privind extrădarea din Turcia a cumnatului lui Mircea Geoană, Ionuț Costea. Anunțul a venit după discuții cu omologul turc de resort, la ședința comună a guvernelor din cele două țări, desfășurată la Ankara.



Vezi emisiunile Realitatea Plus