PROGNOZA METEO 3 iulie

Astăzi vremea se menţine în general instabilă în est, centru şi sud, unde vor fi înnorări temporar accentuate şi local se vor semnala averse şi descărcări electrice, mai ales în cursul zilei. În restul teritoriului cerul va fi variabil şi astfel de fenomene se vor semnala izolat, mai ales la munte.

Vor fi condiţii de grindină ,iar vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în regiunile estice şi la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 23 de grade în depresiuni, pe litoral şi în nordul Munteniei şi 32 de grade în Oltenia.

În Bucureşti ziua se anunţă în general instabilă şi răcoroasă. Cerul va fi noros, vor cădea ploi de scurtă durată, posibil însoţite de tunete şi fulgere, vântul va sufla cel mult moderat, iar termometrele vor indica la amiază în jur de 27 de grade.

La munte vremea se menţine instabilă. Vor fi înnorări temporar accentuate şi se vor semnala averse şi fenomene electrice, local în Carpaţii Meridionali şi Orientali, şi izolat în rest. În plus vor fi condiţii de grindină. Vântul va avea unele intensificări, mai ales în timpul ploilor.

Temperaturile maxime nu diferă prea mult faţă de cele de ieri, astfel că termometrele vor indica 21 de grade la Stâna de Vale, 19 în Predeal, 18 la Semenic şi Păltiniş, 17 în Sinaia şi 13 sus pe Ceahlău.

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print