Fii la curent cu cele mai importante ştiri ale zilei
REALITATEA.NET pe Facebook REALITATEA.NET pe Twitter REALITATEA.NET pe Pinterest REALITATEA.NET pe RSS REALITATEA.NET pe Newsletter REALITATEA.NET pe Youtube

PROGNOZA METEO 29 septembrie

Vremea se menţine frumoasă şi continuă să se încălzească uşor şi azi. În condiţii de cer mai mult senin şi vânt cel mult moderat, temperaturile maxime vor fi cuprinse între 19 grade în depresiunile intramontane şi 25...26 de grade în Oltenia şi Muntenia. Acum dimineaţa în zonele joase de relief, izolat este ceaţă.

Prognoza meteo
Prognoza meteo

Vreme frumoasă şi în uşoară încălzire şi în Bucureşti. După o dimineaţă răcoroasă cu 7...9 grade, până la amiază adunăm în jur de 25 de grade. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla în general slab.

Mâine cerul va fi variabil, mai mult senin în cea mai mare parte a ţării, iar în nord şi nord-est înnorările vor fi temporare. Va ploua pe arii restrânse în zona Carpaţilor Orientali şi în nordul Moldovei şi doar izolat în restul zonelor unde norii sunt prezenţi. Astfel, temperaturile maxime vor fi cuprinse între 17 grade în nordul Moldovei şi 25 de grade în Muntenia.

Vreme în general frumoasă şi mâine în capitală. În condiţii de cer mai mult senin, de la cele 10 grade din zori, până la amiază mercurul din termometre urcă până la 24...25 de grade.

Joi vremea se răceşte în toată ţara. Temporar va ploua slab, în nord, nord-est, centru şi la munte şi pe arii mai restrânse în rest. Vântul va sufla mai tare pe litoral. În aceste condiţii, temperaturile maxime vor fi cuprinse între 10...12 în nordul Moldovei şi 22 de grade în sud-vest.

Se răceşte şi în Bucureşti joi. Cerul va fi acoperit de nori toată ziua şi spre seară va ploua. Ziua începe cu 10...12 grade, iar până la amiază nu vor fi mai mult de 20 de grade.

Daca ti-a placut articolul, urmareste REALITATEA.NET pe FACEBOOK şi TWITTER!

Acelaşi subiect pe REALITATEA.NET
03 Iunie, 09:44
05 Iulie, 21:26
26 Iulie, 17:10
COSMOPOLITAN | ECUISINE
ecuisine.ro
Ce se intampla dacă mananci branza cu mucegai
STIRI | REALITATEA.NET
29 Septembrie, 16:07
print
Upload fişiere:Trimite
CELE MAI NOI ŞTIRI
CELE MAI CITITE ŞTIRI 3h 24h 7z 30z
Joburi
CELE MAI COMENTATE ŞTIRI
REALITATEA.NET foloseste cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigarii implică acceptarea lor. Află mai multe. X
Urmărește-ne

Urmărește REALITATEA.NET