Fii la curent cu cele mai importante ştiri ale zilei
REALITATEA.NET pe Facebook REALITATEA.NET pe Twitter REALITATEA.NET pe Pinterest REALITATEA.NET pe RSS REALITATEA.NET pe Newsletter REALITATEA.NET pe Youtube

PROGNOZA METEO 20 august

Astăzi vremea va continua să se încălzească, devenind caldă chiar şi pentru o zi de august. Prin urmare temperatura aerului va avea valori maxime cuprinse între 26 de grade în Maramureş şi Delta Dunării, şi 33 de grade în Lunca Dunării.

Prognoza meteo
Prognoza meteo

Ziua se anunţă tot în general frumoasă, cu cer variabil. Unele înnorări vor fi în regiunile nordice şi nord-vestice, dar şi la munte unde, unde mai ales după-amiaza şi seara, vor fi averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului.

În regiunile intracarpatice continuă să se încălzească, astfel exceptând regiunile din apropierea munţilor, mercurul în termometre atinge şi depăşeşte 30 de grade: 31 de grade la Timişoara, Oradea şi Târgu Mureş, chiar 32 de grade la Alba Iulia şi 29 de grade la Braşov. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în Maramureş, nordul Crişanei şi al Transilvaniei, unde după-amiaza vor fi ploi scurte şi descărcări electrice.

În sud soare pe toată durata zilei şi mai cald decât ieri cu 3...4 grade. Se vor atinge maxime de 30 de grade la Craiova, Târgu Jiu, Piteşti şi Buzău, 32 de grade la Alexandria şi Călăraşi şi 33 de grade la Giurgiu.

La fel de frumoasă este vremea şi în Dobrogea. Cerul va fi mai mult senin, vântul slab până spre moderat, iar maximele termice vor fi de 28 de grade în Constanţa şi 30 de grade la Tulcea.

În Moldova vremea rămâne în general frumoasă. Soarele este la datorie, dar în nordul provinciei se mai adună şi nori şi pe arii restrânse vor fi ploi de vară, însoţite de tunete, fulgere şi unele intensificări ale vântului. Temperatura mai ridicată decât ieri, va avea valori maxime de 30 de grade la Galaţi, 31 de grade în Bacău şi Iaşi şi de 28 de grade la Suceava.

În capitală, dimineţa 14...16 grade, chiar mai puţin în zona preorăşenească spre 12 grade. Pe parcursul zilei soarele este din nou la datorie, vântul va sufla slab până la moderat, iar maxima termică va fi de 31...32 de grade.

Daca ti-a placut articolul, urmareste REALITATEA.NET pe FACEBOOK şi TWITTER!

LIBERTATEA.RO
LIBERTATEA.ro
22 August, 16:31
El va fi beneficiarul averii lui Dinu Patriciu!
Acelaşi subiect pe REALITATEA.NET
03 Iunie, 09:44
05 Iulie, 21:26
26 Iulie, 17:10
COSMOPOLITAN | ECUISINE
Cosmopolitan.ro
A Most Wanted Man, in curand pe marile ecrane
STIRI | REALITATEA.NET
22 August, 16:38
ecuisine.ro
Pilaf cu pui și rodie
STIRI | REALITATEA.NET
22 August, 09:14
print
Upload fişiere:Trimite
CELE MAI NOI ŞTIRI
CELE MAI CITITE ŞTIRI 3h 24h 7z 30z
Joburi
CELE MAI COMENTATE ŞTIRI
REALITATEA.NET foloseste cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigarii implică acceptarea lor. Află mai multe. X
Urmărește-ne

Urmărește REALITATEA.NET