Fii la curent cu cele mai importante ştiri ale zilei
REALITATEA.NET pe Facebook REALITATEA.NET pe Twitter REALITATEA.NET pe Pinterest REALITATEA.NET pe RSS REALITATEA.NET pe Newsletter REALITATEA.NET pe Youtube

PROGNOZA METEO 22 septembrie

Azi vremea va fi în general instabilă. Vor fi averse, posibil însoţite de fenomene electrice, pe arii extinse în vestul, centrul, nordul ţării şi la munte, unde local se vor cumula 20 l/mp şi izolat 40 l/mp. În restul teritoriului mai avem parte şi de soare, iar ploile vor fi de scurtă durată şi pe arii restrânse.

Prognoza meteo
Prognoza meteo


Vântul se intensifică temporarar mai cu seamnă în sud şi la munte ,fără să atingă viteze prea mari, cel puţin până mâine sear. Temperatura aerului, uşor mai scăzută decât astăzi în regiunile intracarpatice, va avea valori maxime cuprinse între 16 grade în Dealurile de Vest şi 28 de grade în sudul Munteniei.

BUCUREŞTI

În Bucureşti vremea se menţine caldă. Norii se adună temporar, dar sansele de ploaie vor fi reduse. Vântul se simte dar fără să treacă de moderat. De la cele 13...15 grade din zori până la amiază  adunăm 28 de grade în termometre.

MUNTE

Vreme în general instabilă şi la munte. Pe arii extinse vor cădea averse posibil însoţite de tunete, fulgere şi vânt. Cantităţile de apă vor depăşi local 20 l/mp şi izolat 40 l/mp. Valorile termice sunt comprabile cu cele de ieri: 11 grade pe Ceahlău, 19 grade la Predeal şi 15 grade la Stâna de Vale şi Păltiniş.

MARE

La mare, vremea se menţine caldă şi în general frumoasă. Norii se adună temporar şi mai ales noaptea vor fi averse slabe, posibil însoţite de tunete şi fulgere. Vântul va sufla slab, când şi cânt moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 22 şi 25 de grade, iar apa mării va avea în jur de 20 de grade.

REGIUNI

Ploi, vânt şi temperaturi în uşoară scădere în regiunile intracarpatice. Frontul atmosferic rece vine însoţit de ploi însemnate cantitativ, încă de la primele ore ale zilei în Banat, Crişana şi Maramureş, iar după-amiaza şi seara şi în Transilvania, iar vântul se intensfică temporar.  La amiază vor fi 23 de grade la Braşov, 22 de grade la Sibiu, 20 de grade la Cluj Napoca, 19 grade la Oradea şi 16 grade în Dealurile de Vest.

Locuitorii din sud se vor bucura de  o zi caldă de septembrie, cu maxime termice de 25 de grade la Craiova şi Piteşti, 26 de grade la Buzău şi Brăila şi 28 de grade la Giurgiu. Soarele se strecoară printre nori, iar ploile sunt slabe şi pe arii restrânse mai ales spre seară. Vântul suflă de la slab la moderat, cu unele intensificări.

Vreme caldă şi în Dobrogea. Cerul va fi temporar noros iar ploile îşi vor face apariţia pe arii restrânse. Vântul se intensifică uşor, iar termometrele vor arăta la amiază 24 de grade la Constanţa şi 25 de grade la Tulcea.

Şi în Moldova vremea este caldă, dar instabilitatea atmosferică devine tot mai accentută. În a doua parte a zilei în nordul regiunii şi izolat în rest vor cădea averse cu tunete, fulgere şi vânt. Până la sosirea ploilor, se vor atinge temperaturi maxime de 26 de grade în Galaţi şi Bacău, 24 de grade la Iaşi şi 21 de grade la Suceava.
 

Daca ti-a placut articolul, urmareste REALITATEA.NET pe FACEBOOK şi TWITTER!

LIBERTATEA.RO
LIBERTATEA.ro
24 Septembrie, 02:21
Andreea Esca, SFÂŞIATĂ DE DURERE. A MURIT...
Acelaşi subiect pe REALITATEA.NET
03 Iunie, 09:44
05 Iulie, 21:26
26 Iulie, 17:10
COSMOPOLITAN | ECUISINE
Cosmopolitan.ro
Cum trebuie sa ne inchinam corect
STIRI | REALITATEA.NET
24 Septembrie, 01:00
ecuisine.ro
Cartofi la cuptor cu usturoi
STIRI | REALITATEA.NET
23 Septembrie, 14:45
print
Upload fişiere:Trimite
CELE MAI NOI ŞTIRI
CELE MAI CITITE ŞTIRI 3h 24h 7z 30z
Joburi
CELE MAI COMENTATE ŞTIRI
REALITATEA.NET foloseste cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigarii implică acceptarea lor. Află mai multe. X
Urmărește-ne

Urmărește REALITATEA.NET