PROGNOZA METEO 25 aprilie

Prognoza meteo
Prognoza meteo

Astăzi, vremea va fi în general frumoasă şi caldă pentru această dată. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări mai ales spre seară, când local în zona de munte şi izolat în vestul şi sudul teritoriului, vor fi averse slabe şi descărcări electrice.

Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 17 şi 25 de grade, mai scăzute pe litoral.

În capitală, astăzi cerul va fi variabil, cu unele înnorări spre seară, când vor fi trecător condiţii de ploaie slabă. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi în jur de 23 de grade.

Teritoriul ţării este în continuare, şi astăzi şi mâine acoperit de nuanţe de verde-galben ceea ce înseamnă mase de aer mai cald. În aceste condiţii şi cu ajutorul soarelui prezent în cea mai mare parte a ţării, temperatura continuă să crească.

Maximele trec de 20 de grade în aproape toată ţara, până la 24-25 de grade în sud.

Luni ajung la noi chiar şi nuanţe de rosu, aşadar este tot cald, dar în acelaşi timp instabilitatea atmosferica se accentueaza, aversele si descărcările electrice se înmulţesc, in special la munte unde pot fi si cantitati insemnate de apa şi caderi de grindina. Iar de marţi vremea se raceste din nou incepind din vest.

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print