Fii la curent cu cele mai importante ştiri ale zilei
REALITATEA.NET pe Facebook REALITATEA.NET pe Twitter REALITATEA.NET pe Pinterest REALITATEA.NET pe RSS REALITATEA.NET pe Newsletter REALITATEA.NET pe Youtube

PROGNOZA METEO 21 IULIE

Astăzi vremea va fi în general frumoasă şi va continua să se încălzească astfel că maximele vor trece de 30 de grade în cea mai mare parte a ţării.

Prognoza meteo
Prognoza meteo

În Câmpia de Vest şi în Lunca Dunării temperatura va ajunge chiar la 34-35 de grade astfel că disconfortul termic va fi destul de accentuat la orele prânzului. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări şi izolat ploi de scurtă durată în orele după-amiezei în zona montană.

În regiunile intracarpatice, vreme frumoasă cu unele înnorări şi averse izolat în zona de munte. Temperatura creşte, cu excepţia depresiunilor din estul Transilvanieie. Maximele trec de 30 de grade iar în Câmpia de Vest ajung la 35 de grade la Arad si Oradea. În această parte a ţării disconfortul termic va fi accentuat la orele amiezii.

Şi în sud temperatura creşte, maximele se încadrează în general între 30 si 33 de grade dar în Lunca Dunării, chiar şi 34-35 de grade.

În Dobrogea, soare aproape toată ziua şi maxime de 30-32 de grade în partea continentală, ceva mai puţin pe litoral dar nu la Constanţa unde tot 30 de grade se aşteaptă la amiază.

Moldova nu face excepţie. Continuă să se încălzească, doar în nordul regiunii şi în subcarpati vor mai fi maxine sub 30 de grade: 28 la Suceava, Botosani, Piatra Neamt, în timp ce la Focşani se adună 32 de grade. Nici aici nu plouă, poate doar în zona montană, după amiază.

În capitală, vremea va fi frumoasă şi mai caldă decât ieri, cu 17-18 grade dimineaţa şi în jurul valorii de 32 de grade la amiază. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat.

Daca ti-a placut articolul, urmareste REALITATEA.NET pe FACEBOOK şi TWITTER!

Acelaşi subiect pe REALITATEA.NET
03 Iunie, 09:44
05 Iulie, 21:26
26 Iulie, 17:10
COSMOPOLITAN | ECUISINE
ecuisine.ro
Vinete pane (in aluat de clatite)
STIRI | REALITATEA.NET
23 Iulie, 15:17
print
Upload fişiere:Trimite
CELE MAI NOI ŞTIRI
CELE MAI CITITE ŞTIRI 3h 24h 7z 30z
Joburi
CELE MAI COMENTATE ŞTIRI
REALITATEA.NET foloseste cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigarii implică acceptarea lor. Află mai multe. X
Urmărește-ne

Urmărește REALITATEA.NET