Fii la curent cu cele mai importante ştiri ale zilei
REALITATEA.NET pe Facebook REALITATEA.NET pe Twitter REALITATEA.NET pe Pinterest REALITATEA.NET pe RSS REALITATEA.NET pe Newsletter REALITATEA.NET pe Youtube

PROGNOZA METEO 15 APRILIE

De azi, conform informării emise de Administraţia Naţională de Meteorologie, vremea se răceşte. La munte, mai ales în zona Carpaţilor Orientali şi Meridionali va ninge. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 7...8 grade în estul Transilvaniei şi în nordul Moldovei şi 18...19 grade în sud-estul Munteniei şi în partea continentală a Dobrogei.

Prognoza meteo
Prognoza meteo

În regiunile intracarpatice vremea se răceşte faţă de ieri, cerul este mai mult noros şi plouă pe arii relativ extinse. Ploile sunt şi sub formă de averse, trecător însoţite de descărcări electrice. La amiază vor fi valori termice în general între 12 şi 15 grade cu excepţia depresinilor din estul Transilvaneii unde vor fi sub 10 grade până la 7 la Miercurea Ciuc.

În sud, ziua începe cu vreme bună dar treptat se schimbă: vântul se intensifică, cerul se înnorează şi izolat apar şi ploile până seara. Temperatura aerului nu mai ajunge la 20 de grade, cele mai mari valori 18-19 grade la Călăraşi şi Slobozia. În timp ce la Craiova, Târgu Jiu şi Piteşti vor fi numai 14 grade iar la Râmnicu Vâlcea doar 13.

Până seara, norii şi izolat averse ajung şi în Dobrogea. Vântul se intensifică şi aici. Dar maximele zilei, ce se înregistrează înainte de sosirea frontului atmosferic sunt încă mari: 18 grade la Tulcea, 19 la Cernavodă şi 16 la Constanţa.

Temperatura scade în Moldova cu până la 10 grade faţă de ieri. Cu maxime de 8 la Suceva, 10 la Iaşi, 9 în Bacău şi 14 la Focşani, cu ploi pe arii relativ extinse şi cu vânt intens, vremea este rece si neprietenoasă. La munte, în Carpaţii Orientali ca şi în Meridionali, precipitaţiile vor fi predominant sub formă de ninsoare.

Vremea se schimbă şi în Bucureşti, unde spre seară sunt condiţii să plouă slab, iar până la prânz nu adunăm în termometre mai mult de 16...17 grade. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări de scurtă durată.

Daca ti-a placut articolul, urmareste REALITATEA.NET pe FACEBOOK şi TWITTER!

Acelaşi subiect pe REALITATEA.NET
03 Iunie, 09:44
05 Iulie, 21:26
26 Iulie, 17:10
COSMOPOLITAN | ECUISINE
Cosmopolitan.ro
Cum sa ai o cariera si o relatie de succes
STIRI | REALITATEA.NET
15 Aprilie, 16:22
ecuisine.ro
Prăjitură cu nucă
STIRI | REALITATEA.NET
15 Aprilie, 17:21
print
Upload fişiere:Trimite
CELE MAI NOI ŞTIRI
CELE MAI CITITE ŞTIRI 3h 24h 7z 30z
Joburi
CELE MAI COMENTATE ŞTIRI
REALITATEA.NET foloseste cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigarii implică acceptarea lor. Află mai multe. X
Urmărește-ne

Urmărește REALITATEA.NET