PROGNOZA METEO 19 ianuarie

Astăzi vremea va fi deosebit de rece, geroasă dimineaţa şi seara în majoritatea zonelor ţării. Temperaturile maxime se vor încadra între -8 şi 0 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare şi cu totul izolat, fulguieli.

Vântul va mai avea unele intensificări în prima parte a zilei în Moldova şi Dobrogea, unde trecător va mai spulbera zăpada depunsă anterior la sol. În zonele joase de relief, mai ales din sud, izolat dimineaţa se va semnala ceaţă, asociată cu depunere de chiciură.

Ger şi în capitală. În condiţii de cer degajat de nori temperatura scade dimineaţă până la -12...-10 grade, poate şi mai puţin de -12 grade în zona preorăşenească, până în jurul valorii de -15 grade. Pe parcusrul zilei vreme în general frumoasă dar deosebit de rece, geroasă dimineaţa şi seara. Temperatura creşte până în jurul valorii de -5 grade la amiază.

La munte vremea va fi deosebit de rece, geroasă îndeosebi dimineaţa şi noaptea. Cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare dar doar cu totul izolat vor mai fi posibile fulguilei. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări pe creste. La amiază vor fi -8 grade la Păltiniş şi 39 de cm stratul de zapada tot -8 grade si la Preadeal cu 39 de cm stratul, (36), -8 grade si la Semenic cu 30 de cm stratul, -7 grade la Sinaia cu 31 de cm stratul, -10 grade la Arieseni si 50 de cm stratul de omatsi si -16 grade pe Vf. Toaca din masivul Ceahlau si 31 de cm.

 

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?