PROGNOZA METEO 1 martie

Prognoza meteo
Prognoza meteo

Prima zi de primăvară vine cu vreme caldă, astfel că termometrele vor indica între 6 şi 16 grade. Norii apar pe cer şi, local, va ploua slab în vest, nord şi centru, izolat în celelalte regiuni, iar la munte precipitaţiile vor fi şi sub formă de lapoviţă şi ninsoare. Vântul va sufla cel mult moderat.

BUCUREŞTI

Bucureştenii primesc de mărţişor o zi caldă cu 13...14 grade la amiază, cer temporar noros şi trecător condiţii de ploaie slabă. În plus, vântul va sufla de la slab până la moderat.

MUNTE

La munte norii domină aspectul zilei şi trecător, în special în Carpaţii Occidentali şi în nordul Orientalilor, vor fi precipitaţii sub formă de ploaie, lapoviţă şi ninsoare. Vântul va avea unele intensificări pe creste. Chiar şi aşa, vremea se menţine caldă pentru această dată: 8 grade la Predeal, 5 grade la Păltiniş, Sinaia şi Stâna de Vale, 3 la Semenic şi zero grade sus pe Ceahlău. Stratul de zăpadă măsoară astăzi 68 cm la Sinaia, 66 sus pe Ceahlău, 47 în Semenic, 33 în Păltiniş, 23 la Stâna de Vale şi 21 cm în Predeal. 

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print