PROGNOZA METEO 25 august

Astăzi, vremea se va menţine în general frumoasă şi va continua să se încălzească uşor, devenind caldă pentru această perioadă, mai ales în vestul, centrul, nordul şi nord-estul ţării.

Cerul va fi variabil mai mult senin, cu unele înnorări după-amiaza şi seara în nord-vest şi la munte, unde izolat va ploua slab. Vântul va avea intensificări temporare în Banat şi pe crestele montane înalte. Temperaturile maxime se vor încadra între 25 şi 32 de grade.

În Capitală, va continua să se încălzească, vremea devenind uşor mai caldă decât ar fi normal pentru această perioadă. 14-16 grade dimineaţa şi o maximă de 30...31 de grade. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat.

Mâine, vremea se va menţine în general frumoasă şi uşor mai caldă decât ar fi normal pentru această perioadă, în cea mai mare parte a ţării. Temperaturile maxime, de vară se vor încadra între 26 de grade la Suceava şi 32 de grade la Giurgiu. Cerul va fi variabil mai mult senin, cu unele înnorări, mai ales după-amiaza şi seara, în zonele montane şi în regiunile nordice, unde izolat vor fi ploi de scurtă durată şi descărcări electrice.

În Capitală, vremea se va menţine frumoasă şi uşor mai caldă decât ar fi normal pentru această perioadă. 14-16 grade dimineata si 30-31 de grade la amiază. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab.

Joi, temperatura încă mai creşte aşa că maximele trec de 30 de grade în aproape toată ţara, până la 33 de grade la Timişoara şi Giurgiu. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări doar în zonele montane unde cu totul izolat va ploua slab.

În Bucureşti, 15-17 grade dimineaţa şi o maximă de 31-32 de grade.

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print