PROGNOZA METEO 25 octombrie

Prognoza meteo
Prognoza meteo

Vremea continuă să se răcească azi în sud şi est, unde va fi deosebit de rece. Astfel, la amiază mercurul în termometre rămâne sub limita de îngheţ în nordul Moldovei,minus 1 grad, în timp ce în nord-vest va ajunge la 14 grade. În sudul şi sud-vestul ţării pe arii restrânse va ploua slab, iar la noapte, izolat, vor fi posibile şi precipitaţii mixte. Vântul va avea în continuare intensificări susţinute în Muntenia, Dobrogea şi pe crestele montane.

23 COMENTARII

BUCUREŞTI

În Bucureşti va fi deosebit de rece. La amiază nu vor fi mai mult de 5...6 grade, cerul va fi mai mult noros, iar vântul va sulfa cu putere. La noapte, vor fi posibile precipitaţii slabe, sub formă de ploaie sau lapoviţă.

MUNTE

La munte precipitaţiile se mai răresc, dar va fi rece în aproape toate masivele. Sus pe Ceahlău va fi 1 grad, Predeal vor fi 5 grade, 0 grade la Semenic şi ceva mai cald la Stâna de Vale 7 grade. Vor mai cădea precipitaţii slabe, ploaie şi  lapoviţă, pe arii restrânse, mai ales în Munţii Banatului şi grupele vestice ale Carpaţilor Meridionali. Vântul va sufla cu putere mai ales pe creste, pe ste 55 km/h. Duminică norii se răresc, astfel că soarele se va arăta tot mai generos.

REGIUNI
 
Regiunile din vest şi centru sunt mai la adapost de invazia aerului rece. Astfel temperaturile maxime vor fi de peste 10 grade, exceptând depresiunile, mergând până spre 14 grade la Oradea. Cerul devine mai mult senin şi doar în sudul Banatului se mai adună norii şi plouă slab.

În sud vremea va fi deosebit de rece. Vor fi 6 grade la Craiova, 8 grade la Piteşti şi 5 la Giurgiu şi Buzău. Norii persistă şi pe arii restânse va ploua slab, iar în Muntenia, vântul va sufla cu peste 50 km/h, aplificând şi mai mult senzaţia de frig.

Şi în Dobrogea temperaturile scăzute se coroborează cu vântul puternic, aşadar la nivel de percepţie va fi cu mult mai frig decât vor arăta termometrele: 9 grade la Constanţa, şi 7 la Tulcea. Mai ales în sudul regiunii, pe arii restrânse, va ploua.

În Moldova vor fi temperaturi de mijloc de iarnă: doar 5 grade în Galaţi, 2 grade în Bacău şi Iaşi şi  minus 1 la Suceava. Cerul se eliberază treptat de nori, iar vântul va sufla mai tare doar în sudul regiunii.
 
 

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 -3
Iulian Ozon
26 apr 01:30
--NOU-- VA TOCITI NERVII PENTRU NIMICA TOATA? ACEST NUMAR DE TELEFON. 0741455320. I-L SCRIETI PE GOOGLE SI AJUNGETI FOARTE USOR LA TOATE TIPURILE DE ANTENE SATELIT PLUS INDICATIILE UTILE NECESARE. OFERIM CONSULTANTA GRATUIT CU MARE RABDARE.
Răspunde
1 0
observator
09 apr 09:27
Deci, la prognoza exacta, doar schimbati titlul si textul la articol si lasati comentariile din vechime?
Asta e culmea economiei : Sa inregistrezi ca sa dai cu copy/paste latraturile vechi pt. a face economie de caine.
Răspunde
0 -2
Andreea Popescu
16 mar 10:31
Care mai este situatia autostrăzii M1 din Ungaria ? Va multumesc !
Răspunde
1 -7
Razvankramtwerk@yahoo.com
25 feb 00:06
Mari mincinosi mai sunteti voi Realitatea cu meteo Fiti si voi mai mult cu ochi pe Calarasi si Bulgaria , si apropo mai atenti la antena 3 cei mai tari LA meteo SA luati lecti
Răspunde
0 -5
Alina
07 feb 18:58
Poti lucra de acasa sau de la birou, in pauze. Nu trebuie sa instalezi nimic pe calculatorul tau.
Bonus de inregistrare! 5$
Foarte important: inscrierea nu costa nimic si nu trebuie sa platiti niciodata ceva pentru serviciile platformei. Deasemenea, nu trebuie sa achitati nici o taxa inainte de emiterea platii.

http://www.viespar.ro/?reff=bdb483c83137ae0e04c4f6d6ee29814c

(Pentru a accesa Link-ul incearca urmatorii pasi: Selecteaza link-ul, Click dreapta, Deschide Legatura ori Accesati sau Copiaza link-ul, da paste sus la bara de navigare si Enter)
Răspunde
1 0
Topor
22 ian 14:42
Sandule I. de la meteo dute dupa Stanciu de la hidro ca te asteapta acolo...nu te mai obosi sa ne explici vremea...tot prost crescut esti.
Răspunde
0 -4
Haine de Iarna 2012
09 nov 19:30
Vezi noua colectie de haine de toamna - iarna 2012 pentru femei si barbati la oferte promotionale. Intrati pe Google si cautati ZAKIRO
Răspunde
0 -4
ZAKIRO
06 nov 21:27
Haine de toamna - iarna 2012 pentru femei si barbati la oferte. Intrati pe Google si cautati ZAKIRO
Răspunde
3 0
cocolino
06 nov 11:57
În dimineaţa zilei de ieri, simpaticul Busu ne anunţa că vor fi temperaturi mai mari decât cele obişnuite pentru începutul lunii OCTOMBRIE.Eu ştiam că ceasurile s-au dat înapoi cu o oră,nu cu o lună.Mai greşeşte şi el că doar e om.Greşim şi noi o dată la patru ani când alegem pe cine nu trebuie,dar el care ne prezintă vremea cinci zile pe săptămână.
Răspunde
0 0
AMAX
09 aug 16:49
PTR. GIGI DURU:NICI MIE NU-MI CONVINE SITUATIA,DAR ITI DAU O PROBLEMA:DACA VREI SA SHIMBI FRIGIDERUL SI IN MAGAZIN GASESTI UNUL CE MERGE MAI PROST CA AL TAU,CE FACI IL CUMPERI SAU ASTEPTI SA APARA UNU MAI BUN?
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print