PROGNOZA METEO 29 martie

Prognoza meteo
Prognoza meteo

Astăzi în jumătatea de est a ţării, cerul va fi noros şi local va ploua slab, astfel că valorile termice vor fi în continuare mai scăzute decât cele normale la sfârşit de martie.

În restul teritoriului, vremea va fi normală din punct de vedere termic, iar ploile se vor semnala izolat. În masivele montane înalte, la peste 1800 m altitudine, va ninge în continuare. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în sud-vest. Maximele vor fi cuprinse între 6...8 grade în estul Transilvaniei şi local în Moldova şi 15...16 grade în Oltenia.

BUCUREŞTI

În capitală cerul va fi înnorat şi temporar va ploua. Vântul va sufla slab şi moderat, iar temperatura maximă, mai scăzută decât cea obişnuită pentru această dată, va fi de 11...12 grade.

MUNTE

În zona Carpaţilor Orientali şi în grupa estică a Meridionalilor, cerul va fi noros, şi pe arii extinse va ploua în general slab, în timp ce în restul masivelor montane, cerul va fi variabil, iar ploile se vor semnala doar izolat. La peste 1800 m altitudine, se vor semnala şi precipitaţii sub formã de lapoviţă sau ninsoare. Vântul va sufla slab şi moderat. În aceste condiţii la amiază termometrele vor indica 6 grade la Stâna de Vale, 4 în Predeal şi Păltiniş, 3 în Semenic, 2 în Sinaia şi minus 2 sus pe Ceahlău.

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print