Fii la curent cu cele mai importante ştiri ale zilei
REALITATEA.NET pe Facebook REALITATEA.NET pe Twitter REALITATEA.NET pe Pinterest REALITATEA.NET pe RSS REALITATEA.NET pe Newsletter REALITATEA.NET pe Youtube

Poliţele RCA se scumpesc în 2009 cu 10 până la 30%

Creştere importantă a tarifelor RCA anul acesta. Poliţele de răspundere auto civilă sunt mai scumpe cu procente cuprinse între 10 şi 30%, în funcţie de asigurator. În plus, anul acesta tarifele sunt diferenţiate în funcţie de marca şi vechimea maşinii, precum şi de vârsta, experienţa şi judeţul de domiciliu al şoferului.

Foto: RTV
Foto: RTV

Spre exemplu, pentru o maşină cu capacitatea de până la 1.200 de centimetri cubi, poliţa de asigurare costă între 264 şi 360 de lei.

Pentru maşinile cu motoare de până la 1.400 de centimetri cubi poliţa RCA este cuprinsă între 260 şi 460 de lei în timp ce pentru motoare de peste 2.000 de centimetri cubi, şoferii vor plăti şi 700 de lei în funcţie de asigurător.

Tarifele au crescut, în special, pentru că şi limita de despăgubire s-a majorat. Astfel, pentru daune materiale companiile de asigurări acordă de anul acesta despăgubiri de cel mult 300.000 de euro iar pentru vătămări corporale, cel mult 1,5 milioane de euro.

Daca ti-a placut articolul, urmareste REALITATEA.NET pe FACEBOOK şi TWITTER!

COSMOPOLITAN | ECUISINE
Cosmopolitan.ro
Cum se curata incaltamintea din piele intoarsa
STIRI | REALITATEA.NET
16 Septembrie, 15:14
ecuisine.ro
Dovlecei umpluti cu branza
STIRI | REALITATEA.NET
16 Septembrie, 12:17
print
Upload fişiere:Trimite
CELE MAI NOI ŞTIRI
CELE MAI CITITE ŞTIRI 3h 24h 7z 30z
Joburi
CELE MAI COMENTATE ŞTIRI
REALITATEA.NET foloseste cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigarii implică acceptarea lor. Află mai multe. X
Urmărește-ne

Urmărește REALITATEA.NET