Fii la curent cu cele mai importante ştiri ale zilei
REALITATEA.NET pe Facebook REALITATEA.NET pe Twitter REALITATEA.NET pe Pinterest REALITATEA.NET pe RSS REALITATEA.NET pe Newsletter REALITATEA.NET pe Youtube

Mii de mesaje de condoleanţe de la cititorii Realitatea.net pentru familia lui Marian Cozma

"Sincere condoleanŢe familiei, este cumplit de nedrept si ingrozitor de devreme!!! Urez multa putere parintilor care privesc acum neputinciosi si daramati". Este doar unul dintre miile de mesaje pe care le-am primit de la telespectatorii noştri impresionaţi de destinul tragic al handbalistului.

Foto: RTV
Foto: RTV

1. Dani din Mediaş
"Oare câte generaţii trebuie să treacă să putem respecta valorile naţionale care, încet, încet, încep să dispară prin nedreptăţi? Dumnezeu să-l odihnească pe Marian, pe care acum toţi îl iubim, dar ieri majoritatea nu ştiam cine este".

2. Cătălin
"Moartea lui Marian Cozma a produs şoc şi multă tristeţe. Sper ca şocul acesta să fie la originea renaşterii handbalului românesc".

3. Georgiana din Vâlcea
"Oamenii ca el ar trebui să apară la televizor, în reviste şi în ziare! Nu aşa zisele vip-uri sexi. Păcat de el, avea viitorul în faţă. Noi nu l-am preţuit şi alţii ni l-au luat".

4. Ion
"Inima plânge la gândul că un flăcău ca un brad zace neputincios în sicriu şi curând va coborî în răceala şi întunericul mormântului. Cred că toţi românii au vărsat o lacrimă în semn de pios omagiu adus lui Marian, acest bărbat răpus mişeleşte de acea şleahtă de nemernici".

Daca ti-a placut articolul, urmareste REALITATEA.NET pe FACEBOOK şi TWITTER!

LIBERTATEA.RO
LIBERTATEA.ro
19 Septembrie, 16:55
ANDRA ARE PROBLEME MARI! Era să leșine pe scenă
JURNALUL.RO
COSMOPOLITAN | ECUISINE
Cosmopolitan.ro
Cum sa faci inele handmade (tutorial video)
STIRI | REALITATEA.NET
19 Septembrie, 14:06
ecuisine.ro
Paste spirale cu broccoli
STIRI | REALITATEA.NET
18 Septembrie, 17:25
ADEVARUL.RO
print
Upload fişiere:Trimite
CELE MAI NOI ŞTIRI
CELE MAI CITITE ŞTIRI 3h 24h 7z 30z
Joburi
CELE MAI COMENTATE ŞTIRI
REALITATEA.NET foloseste cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigarii implică acceptarea lor. Află mai multe. X
Urmărește-ne

Urmărește REALITATEA.NET