Fii la curent cu cele mai importante ştiri ale zilei
REALITATEA.NET pe Facebook REALITATEA.NET pe Twitter REALITATEA.NET pe Pinterest REALITATEA.NET pe RSS REALITATEA.NET pe Newsletter REALITATEA.NET pe Youtube

MICHAEL SCHUMACHER: Veste teribilă despre starea de sănătate a lui MICHAEL SCHUMACHER

MICHAEL SCHUMACHER ar putea avea nevoie de săptămâni sau chiar luni pentru a se trezi din starea de comă artificială indusă de medici, scrie Daily Mail. În plus, nu există garanţii că acesta îşi va reveni complet după accident.

Corinna şi Michael Schumacher
Corinna şi Michael Schumacher

MICHAEL SCHUMACHER are în faţă o luptă lungă pentru supravieţuire. Fostul pilot de Formula 1 va avea nevoie de săptămâni sau chiar luni pentru a se trezi din coma artificială indusă de medici după accidentul petrecut la schi.

În prezent, medicii îi reduc gradual anestezicul, în vreme ce efectuează teste care îi verifică reflexele, pentru a afla dacă nervii ce fac legătura între creier şi muşchi mai funcţionează.

Specialiştii au avertizat că, deocamdată, este neclar dacă MICHAEL SCHUMACHER îşi va reveni pe deplin după accident.

Doctorii spitalului din Grenoble au anunţat zilele trecute că inca o etapa din procesul de trezire a fost parcură, iar MICHAEL SCHUMACHER "raspunde instructiunilor" fara probleme, anunta postul de televiziune Sky Germania, citat de ziare.com.

Starea lui MICHAEL SCHUMACHER este tot mai buna, astfel ca scoaterea din coma va continua. In cazul in care ar fi reactionat negativ, medicii ar fi marit doza de sedative pe care i-o administreaza lui MICHAEL SCHUMACHER.

"Daca reflexele lui MICHAEL SCHUMACHER functioneaza, vor urma noi teste pe care doctorii le vor face", a declarat Heinz Peter Moecke, de la Clinica din Hamburg.

MICHAEL SCHUMACHER a suferit, pe 29 decembrie, un accident pe o partie de schi din Franta, dupa ce s-a lovit cu capul de o piatra. Fostul campion de Formula 1 a fost transportat de urgenta la spital, unde a suferit trei operatii. Conform celui mai recent buletin medical oficial, situatia este in continuare critica, dar stabila.

Daca ti-a placut articolul, urmareste REALITATEA.NET pe FACEBOOK şi TWITTER!

COSMOPOLITAN | ECUISINE
Cosmopolitan.ro
7 sfaturi pentru o manichiura perfecta
STIRI | REALITATEA.NET
01 Octombrie, 16:45
ecuisine.ro
Cum sa prepari dressingul pentru salata
STIRI | REALITATEA.NET
01 Octombrie, 18:14
print
Upload fişiere:Trimite
CELE MAI NOI ŞTIRI
CELE MAI CITITE ŞTIRI 3h 24h 7z 30z
Joburi
CELE MAI COMENTATE ŞTIRI
Cosmopolitan.ro
Ecuisine.ro
REALITATEA.NET foloseste cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigarii implică acceptarea lor. Află mai multe. X
Urmărește-ne

Urmărește REALITATEA.NET