Fii la curent cu cele mai importante ştiri ale zilei
REALITATEA.NET pe Facebook REALITATEA.NET pe Twitter REALITATEA.NET pe Pinterest REALITATEA.NET pe RSS REALITATEA.NET pe Newsletter REALITATEA.NET pe Youtube

Liderii PSD, convocaţi joi la Bucureşti. Ponta aniversează 4 ani de când e preşedintele partidului

Liderii PSD din teritoriu au fost convocaţi la Bucureşti, joi, pentru a participa, alături de liderii de la centru, la o întâlnire informală, cu caracter aniversar, în condiţiile în care preşedintele partidului, Victor Ponta, aniversează împlinirea a patru ani de când a fost ales în această funcţie.

Liderii PSD, convocaţi joi la Bucureşti. Ponta aniversează 4 ani de când e preşedintele partidului / Foto: MEDIAFAX
Liderii PSD, convocaţi joi la Bucureşti. Ponta aniversează 4 ani de când e preşedintele partidului / Foto: MEDIAFAX

Mai mulţi lideri social-democraţi din teritoriu, respectiv preşedinţi de organizaţii judeţene, preşedinţi de Consilii Judeţene şi primari de municipii reşedinţă de judeţ au confirmat, miercuri, pentru MEDIAFAX, că au fost convocaţi pentru joi la Bucureşti.

Ei au precizat că vor fi prezenţi joi la o întâlnire informală, un fel de Comitet Executiv Naţional cu caracter aniversar.

Liderii PSD menţionaţi au precizat că la această întrevedere informală vor fi aniversaţi patru ani de când preşedintele partidului, Victor Ponta, a fost ales în această funcţie.

Întrevederea informală va avea loc, potrivit unor surse social-democrate, la un hotel din Bucureşti, în cursul după-amiezii de joi.

După această întrevedere, Victor Ponta va pleca, potrivit programului său oficial, într-o vizită la Chişinău, urmând să părăsească ţara joi searăa, la ora 19.00.

Victor Ponta a fost ales în funcţia de preşedinte al PSD în data de 21 februarie 2010.

Daca ti-a placut articolul, urmareste REALITATEA.NET pe FACEBOOK şi TWITTER!

COSMOPOLITAN | ECUISINE
ecuisine.ro
Cum sa prepari dressingul pentru salata
STIRI | REALITATEA.NET
01 Octombrie, 18:14
print
Upload fişiere:Trimite
CELE MAI NOI ŞTIRI
CELE MAI CITITE ŞTIRI 3h 24h 7z 30z
Joburi
CELE MAI COMENTATE ŞTIRI
REALITATEA.NET foloseste cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigarii implică acceptarea lor. Află mai multe. X
Urmărește-ne

Urmărește REALITATEA.NET